Kosthold for å avslutte forstoppelse

  • Richard Robertson
  • 0
  • 1534
  • 115

Forstoppelse er en tilstand der kroppen ikke fordøyer maten naturlig. Vet en diett for å avslutte forstoppelse.

Tarmen kan ikke utføre de nødvendige bevegelsene, slik at avfallet blir eliminert så ofte som mulig for å opprettholde god fordøyelse og ikke lide av dette problemet..

Dette kan bli et veldig alvorlig problem; Magesmertene som oppstår når kroppen ikke kan fordøye maten, er ofte uutholdelige, og når vi må jobbe under disse forholdene, er det ganske deprimerende..

Heldigvis kan riktig ernæring være den mest effektive løsningen. Et godt kosthold kan unngå overflødig gass, slik at magen ikke føles oppblåst eller oppblåst og kramper vil ende..

Her er matvarene vi kan inkludere i kostholdet vårt for å avslutte forstoppelse..

Les også: Tre smakfulle oppskrifter for å behandle forstoppelse

Bærene for å avslutte forstoppelse

Jordbær har en mild avføringseffekt, ideell for forstoppelse.

I denne gruppen er bjørnebær, jordbær og bringebær. Disse fruktene, foruten å være deilige, er rike på fiber og har få kalorier.. Fordi de inneholder mye fiber, er de viktige for å avslutte forstoppelse..

Kan spises til frokost sammen med favorittblandingen din.

Kornblandingen for å avslutte forstoppelse

Helkorn er et annet eksempel på effektiv mat med forstoppelse

Som vi alle vet, korn er rik på fiber. Det finnes et bredt utvalg av frokostblandinger på markedet, mens du bare må velge det du liker best, og selvfølgelig det som har best effekt på kroppen din..

De mest anbefalte er det tradisjonelle og enkle, selv om dette ikke er veldig viktig, siden de alle tilbyr gode mengder fiber..

De bør spises hovedsakelig til frokost, ledsaget av frukt og en ikke-fettholdig melkedrikk, helst yoghurt. På den måten kan du ha en fin dag og nyte god tarmtrafikk..

Vet: Yoghurt: En viktig alliert for helse

Fruktene for å avslutte forstoppelse

For å unngå magebetennelse produsert ved forstoppelse, er det ideelt å konsumere litt rå frukt.

Frukt kan være plomme, eple og pære, som på grunn av sitt naturlige fiberinnhold er utmerket for å forbedre symptomer og spesielt alt ubehaget som forstoppelse gir..

Popcorn for å avslutte forstoppelse

I tillegg til deilig er popcorn også sunt.

Dette er et godt alternativ for å forbedre forstoppelse. I tillegg er popcorn lite kalorier og fiberrik. Det må imidlertid tas i betraktning at saltet, smøret og karamellsukkeret som normalt tilsettes det må reduseres..

For det formålet vi søker, er det best å konsumere dem i sin mest naturlige form..

Brunt brød for å avslutte forstoppelse

Dette er absolutt favorittmaten til tusenvis av mennesker over hele verden, men for alle de som lider av forstoppelse eller ønsker å opprettholde en sunn vekt, er den beste anbefalingen å spise fullkornsbrød slik det tilberedes med korn. høy i fiber.

På samme måte kan det hende du foretrekker cookies eller hele ristet brød. Til frokosten vil være veldig hyggelig ledsaget av en deilig papayasaft (for eksempel).

Frukt slår for å avslutte forstoppelse

Lag dine røde frukt-, blå- og havregryn to ganger om dagen eller annenhver dag.

I beats er forskjellige frukter eller frukt blandet med grønnsaker, i tillegg blir de innlemmet i dem en eller to spiseskjeer havreflak for hvert beger du spiser.

Disse slår kan også være veldig gunstig når det gjelder reduserende symptomer på forstoppelse.. Av disse kan du spise en til frokost og en til ettermiddagen.

Husk ...

Den viktigste anbefalingen vi kan gi deg er å være sikker på å spise all frukt og frokostblanding som inneholder mye fiber, å drikke mye vann og å sette bakeriprodukter til side som er tilberedt med hvitt mel..

Du bør også slutte å drikke kaffe og redusere sjokoladeinntaket, og ikke drikke guavasaft. Og fruktene du spiser må ha huden, for det er her de fleste næringsstoffene og selvfølgelig fiber er lagret.

Husk som alltid vi har sagt for å forhindre mange sykdommer..

Dette kan oppnås gjennom riktig ernæring, inkludert mange frukt og grønnsaker som har store mengder fiber og næringsstoffer for å hjelpe oss med å opprettholde riktig kroppsfunksjon og forsvar på et passende nivå..

Barnets forstoppelse: Hva det er og hvordan du kan bekjempe det



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.