Ulike naturlige juice for å avgifte kroppen

  • Christopher Wilcox
  • 0
  • 4976
  • 1082

Noen av frukt- og grønnsaksjuicene, og i noen tilfeller planter, er veldig bra for å avgifte kroppen.. Det er ikke noe bedre enn naturlige alternativer. Her er noen av de mest populære juiceene for dette formålet..

Tomatsaft for å avgifte kroppen

Pisk fem eller seks mellomstore modne tomater i en blender, kjøleskap, og ha et glass av denne saften før du legger deg..

Gjenta prosessen når du står opp. Effektene av tomater er veldig viktige, da det fungerer som betennelsesdempende, kreftfremkallende, lindrer magesmerter og også appetitt.

Vegetabilsk juice for å avgifte kroppen

Ha to mellomstore tomater, to ss hakket løk, en agurk og til slutt en spiseskje olivenolje i en blender..

Denne juicen gir oss en verdifull mengde vitamin C, B og mineraler, som er komponentene vi mister mest når vi eliminerer etylalkohol fra kroppen, og kan motvirke bakrus..

Møt: 10 vanlige vitaminmangel og deres løsninger

Gulrot, selleri og persillejuice for å avgifte kroppen

Pisk nøyaktig 200 gram gulrot, 30 rødbeter, 100 gram selleri og 20 gram persille i en blender. Bland så alt godt og drikk før frokost og før lunsj.

Denne juicen er i stand til å forynge leveren fullstendig, da den lettere beskytter og stimulerer eliminering av skadelige stoffer fra kroppen..

Kål juice for å avgifte kroppen

Pisk en grønnkål i en blender med litt kokt vann, drikk denne saften før frokost. Som mange av de allerede nevnte effektene tjener grønnkål også til å kurere bakrus og hjelper leveren med å eliminere stoffer som er dårlige for kroppen vår raskere..

Les også: 8 Fordeler med blomkål! Det er verdt å ta det med i kostholdet

Agurkjuice for å avgifte kroppen

Bruk to mellomstore agurker, vask dem og kjøle dem ned. Denne drinken beskytter mageslimhinnen og tarmslimhinnen for å forhindre at alkoholforbruk ødelegger regionen., Det fungerer også som et avgiftningsmiddel..

Plommesaft og fennikel for å avgifte kroppen

Denne praktfulle blandingen fungerer som et kraftig avføringsmiddel for tilbakevendende og konstante forstoppelsestilfeller. Kok 9 eller 10 plommer i mineralvann, la sirup klumpe seg godt.

Stek deretter en spiseskje fennikelfrø og behandle dem til det er pulver.

Bland alle ingrediensene godt og bring blandingen til en blender. Når den er klar, kjøles ned til avkjøling. Når det er helt kaldt, drikk før hver frokost.

Lær hvordan du lager en detox-limonade med ingefær og eple



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.