Livmor i livmorhalsen, hva skal jeg gjøre?

  • Daniel Chandler
  • 0
  • 4490
  • 96

den Halsen i livmorhalsen er en av de vanligste når det refereres til muskel- og skjelettproblemer. Det vises vanligvis på slutten av dagen og kan føre til mye lidelse..

Dette er trykket som vises på nakken og baksiden av hodet og kan også utstråles til skuldrene. Hvis du lider av denne sykdommen vet du godt hvor ubehagelig denne smerten kan være. Det reduserer mobiliteten vår og kan til og med forårsake kvalme og oppkast..

Hva kan gjøres? Ikke bekymre deg, i denne artikkelen har vi samlet mye informasjon som sikkert vil hjelpe..

La oss forstå litt mer om årsakene til livmorhalsen.

Som de ofte sier i disse tilfellene, det beste er forebygging. For det første er det verdt å forstå hva livmorhalsen er og hva som forårsaker det. La oss se:

  • Cervical smerte vises gjennom en nevrologisk mekanisme, der nervene aktiveres når en muskel ryk eller betennelse vises.
  • Dette kan skyldes en endring i strukturen i ryggraden eller et problem med ryggvirvlene, noe som er veldig vanlig hvis de for eksempel slites ut..
  • Det skal imidlertid bemerkes at de fleste av disse livmorhalsproblemene skyldes enkle muskeloverbelastninger, derfor er det viktig å forhindre dette problemet.

Les også: Lett nakkesmerter

Finn ut nå hva som kan være de mulige årsakene til livmorhalsesmerter. 

1. Stress og angst

De daglige bekymringene, spenningen, angsten, nervøsiteten ... Alt dette gjør at muskeltonen endres og den posturale aksen, så vel som bevegelsene, blir mye mer anspent og stiv.

Etter 6 til 8 timer i denne tilstanden er det sannsynlig at kroppen på slutten av dagen får nakkesmerter og de fryktede muskelkontraksjonene dukker opp..

2. Hvordan sover du vanligvis?

Hvis det er vondt å komme hjem med nakkesmerter etter et langt arbeid, er det enda verre våkne opp med dette problemet. Derfor vil det være vanskeligere å forlate hjemmet og ha samme inntekt..

Husk kvaliteten på madrassen du har i sengen. Det er grunnleggende, som med stillingen du sover. Sov på magen og vend nakken til side, er det det verste du kan gjøre under en natts søvn.

Når du ringer i alarmen, er det sannsynlig det livmorhalsregionen er helt stiv.

Husk det.

3. Hvor mange timer bruker du foran datamaskinen?

  • Du må vite hvordan du skal beholde en skikkelig holdning. Det anbefales å hvile hvert 15. eller 20. minutt når du jobber foran en datamaskin..
  • Beveg nakken i en sirkulær form uten å krympe mens du ser på skjermen og rett øynene dine riktig mot selve skjermen. (det skal ikke være noen høydeforskjell).
  • Ved å beholde en dårlig stilling i flere timer og dager, det vil komme en tid der det for eksempel kan være en frykt stiv nakke.

4. Se opp for dårlige trekk

  • Vær oppmerksom på hvordan bære tunge ting. Når høytider kommer og vi må bære veskene våre, for eksempel, dukker det alltid opp muskelkontrakter.
  • Vær forsiktig også når du trener. Noen ganger kan en feil bevegelse mens du går, løper eller til og med danse føre til for stor belastning på livmorhalsregionen og følgelig smerter..
  • Utfør øvelser alltid med glatthet og balanse, og ta vare på din holdningsakse.

Se også: 6 måter din daglige rutine forsterker ryggsmerter på

Behandling av livmorhalsen

Når smerte og ubehag vises, den siste tingen å gjøre er å fortsette som om problemet ikke eksisterer.

Noen ganger kan man ta smertestillende eller betennelsesdempende ende på lidelsen, men det løser ikke problemet helt, da du må være klar over disse enkle tipsene:

1. Moderere din fysiske aktivitet

  • En livmorhalsen kontraktur eller enkelt nakke ubehag krever omsorg og fremfor alt tid.
  • Husk at smerte er et symptom, en advarsel om at noe ikke stemmer. Derfor er idealet for det første forhindrer denne betennelsen å bli verre og for eksempel vises kvalme og oppkast.
  • Hold hvile og jevn bevegelsene dine. Se etter de som er så harmoniske som mulig med ryggen og skuldrene. Ingen bærer vekter og gjør uvanlige ting. Ta minst 15 dager med velfortjent hvile.

2. Behandling med kald varme

Utfør denne behandlingen 3 til 5 ganger om dagen:

  • Apply en ispakke i 2 eller 3 minutter i livmorhalsregionen påfør deretter en varm komprimering.
  • Husk det å sove med en termisk pute anbefales ikke om natten. Dette kan være farlig for huden og kan også overbelaste området. Det er best å alternere en varme- og kulde-behandling.

Smerter i livmorhalsen kan skje på grunn av dårlige vaner i hverdagen og forårsaker mye ubehag.

3. Bad med rosmarin eller lavendelvann

  • Så mye rosmarin og lavendel er planter med betennelsesdempende egenskaper, veldig effektiv for behandling av kontrakturer og dessuten smerter i livmorhalsregionen.
  • Forbered deg på dette to liter varmt vann med 5 rosmarin og 5 lavendelgrener, tillater en infusjon. Når det er varmt, bruk en klut til å slippe dette medisinske vannet regelmessig over livmorhalsen.

4. Si ja til fysioterapeuthjelp og yogapraksis for å forhindre fremtidige kontrakturer.

  • Hjelp fra en profesjonell hjelper mye i denne typen saker, alltid en dyktig ekspertens hender vil være bedre enn en betennelsesdempende.
  • Hvis nakkesmerter i ditt tilfelle er ganske vanlige, må du huske på det bør endre litt på livsstilen din.
  • Dermed er en veldig effektiv måte å forhindre mulige kontrakturer og ubehag i livmorhalsregionen å øve aerob, fleksibilitet og pusteøvelser. Disse hjelper til med å ta vare på bevegelighet og fjerner dessuten muskelstivheten som forårsaker disse problemene..

den yogapraksis er mye anbefalt, som daglige turer og svømming. Administrer stresskildene dine og ta vare på holdningen din foran en datamaskin, det er verdt det.

3 yogastillinger for å slappe av livmorhalsspenning



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.