Medisinske urter for magesmerter

  • Christopher Wilcox
  • 0
  • 4618
  • 1064

Naturlige midler har alltid vært et alternativ til å behandle forskjellige problemer. Følgende urtemedisiner hjelper deg med å redusere vondt i magen raskt og effektivt..

Magesmerter er ubehagelige, utidig og en av de vanligste helseproblemene. Også kjent som funksjonell dyspepsi, kan den presentere i øvre mage. Noen ganger kommer ledsaget av gass, surhet, fordøyelsesbesvær, oppkast eller mangel på matlyst.

I dag vil vi bringe forskjellige urter og medisinske planter som vil bidra til å lindre denne typen smerter. Den kraftige virkningen reduserer surhetsgraden i magen, reduserer smerter og forbedrer fordøyelsen. Det beste er at de vanligvis ikke gir bivirkninger og er veldig enkle å få.

Fennikel for å redusere vondt i magen

Fennikelfrø favoriserer fordøyelsen, fremmer utvisning av gasser og unngår smerten forårsaket av akkumulering. Det kan tas som en infusjon for å oppnå rask lettelse. I tillegg kan den også spises rå, tilsettes salater eller som ingredienser i hvilken som helst matoppskrift..

kamille

Magemembranen har en flott alliert i kamille. Denne urten beskytter og reparerer skader takket være den helbredende effekten; Det hjelper også med å lindre svie og gass, reduserer surhet, gastritt og magesår. På den annen side er det et effektivt naturlig muskelavslappende middel og betennelsesdempende, som også brukes til å redusere magesmerter..

Oppdag også: 3 medisinske infusjoner for å styrke lungene

Mynte og Arruda

Mynte er et kraftig fordøyelseskanal, men det er også ideelt for å bekjempe magesår og galleblæresykdom; kan kjøpes i form av teposer eller tilberedes som en infusjon med bladene.

Rue derimot reduserer gass, følelsen av surhet og annet ubehag i magen. dessuten, hjelper til med å regulere menstruasjon.

Pappa og kalk

Pappaen, en kraftig fordøyelsesstimulerende middel, hjelper med å lindre magesykdommene, spesielt kolikk. Sitrongress lindrer magespasmer og letter vannlating.

Anis for å avlaste gasser

Dette er en av de foretrukne medisinske urtene for å behandle mageproblemer for dets krampeløsende og smertestillende egenskaper. Det slapper av magemuskler, hjelper med å utvise gass, reduserer hevelse i magen og reduserer surhet. Det unngår også nervøs gastritt og kramper; akkurat som det favoriserer fordøyelsen.

Timian og basilikum

Mage og tarmspasmer, kjent for å være veldig smertefull, har en fiende i timian. Denne urten letter også utvisning av gasser. Bruk ideelt timian umiddelbart etter et godt måltid..

Basilikum lindrer magesmerter og kramper i menstruasjonen. Gjør gurgling med infusjonen din halsen og lindrer smertene?.

Rosmarin og malurt

Rosmarin bekjemper symptomene på fordøyelsesbesvær og annen ubehag som kan vises i fordøyelseskanalen. De essensielle oljene hjelper til med å beskytte magen når de dekker mageslimhinnen.

Absint reduserer problemer forårsaket av bakterier som blir inntatt gjennom vann eller mat, samt tarmsparasitter. Bekjemper også fordøyelsessysteminfeksjoner.

linfrø

Linfrø er ideell for å bekjempe problemer som diaré, forstoppelse eller gastritt.. Det tjener også til å behandle tarmbetennelse, tarm eller irritabelt tarmsyndrom og magesår..

ingefær

En ingefærinfusjon lindrer vondt i magen, svie, gass og kvalme. Reduserer surhet og bekjemper skadelige tarmbakterier. Det letter også fordøyelsen og lindrer alle ubehagelige følelser av fordøyelsesbesvær etter et tungt måltid. Enten rå eller tilført, kan konsumeres daglig.

Aloe Vera og artisjokk

Aloe vera aloe lindrer surhetsgraden i magen og svie takket være dens betennelsesdempende egenskaper. Det bidrar også til regulering av tarmsystemet, forbedrer forstoppelse og renser tarmene..

Artisjokk hjelper med å avgifte organene som deltar i fordøyelsesprosessen. Det er ideelt for å tømme leveren og regulere kolesterolnivået i kroppen..

Les denne artikkelen: 5 grunner til å konsumere Aloe Vera hvis du lider av gastritt

løvetann

Denne urten forhindrer surhetsgrad i magen, forstoppelse og favoriserer fordøyelsen. Imidlertid, selv om det forbedrer den generelle tilstanden i fordøyelsessystemet, løvetann anbefales ikke å behandle magesår, gastritt eller nyre- eller gallestein.

Melissa og bailahuen

Melissa er en av medisinske urter med krampeløsende egenskaper, så den er ideell for å lindre magesmerter. Det forhindrer også kvalme, oppkast og reduserer gass..

Bailahuen reduserer oppblåsthet i magen; Det har en kraftig leverrensende effekt og er et utmerket naturlig rensemiddel..

Som du kan se, er disse medisinske urtene veldig effektive for å behandle fordøyelsesproblemer. Hvis du vet hvordan du kan glede deg over fordelene, vil du få livskvalitet..

Ideelle matvarer for å lindre magesmerter



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.