Unngå mageproblemer

  • Daniel Chandler
  • 0
  • 1707
  • 394

Mye av den brasilianske befolkningen har en slags mageproblem. Dette er fordi noen mennesker ikke fordøyer godt og forårsaker problemer som gastritt, magesår og til og med refluks..

En annen faktor er kostholdsvaner, overdreven inntak av brus, måltider til uhensiktsmessige tider, et ubalansert kosthold, blant mange andre faktorer..

Vet: Soda: En reell helserisiko

Det mange ikke vet er at spesielt med enkle endringer i spisevanene, kan disse problemene lindres..

Når det er magebetennelse, og gastritt er et eksempel på dette, er det noen symptomer som diaré, magesmerter, hodepine og oppkast.. Hold små vaner for å prøve å redusere forekomsten av disse problemene..

Les også: Slik lindrer du vondt i hjemmet?

tips

  • Unngå når du kan veldig fet mat og med høy surhet, som kaffe, appelsin og sjokolade.
  • Drikk mye vann, omtrent to liter om dagen, utenfor måltidene.
  • Når du skal mate, unngå inntak av væsker, fordi denne vanen svekker fordøyelsen. Drikk noe eller en time før måltider eller to timer etter.
  • Og når du spiser, tygge maten sakte og sakte.
  • Annen viktig informasjon er at visse matvarer er gode for fordøyelsen og forhindrer mageproblemer.. Inkluder dem i kostholdet ditt og ha et litt sunnere liv.
Å drikke vann er en av de enkleste måtene å bevare magehelsen. Men husk å gjøre det på passende tidspunkt og ikke under måltider.!

God mage mat

Potet og gelatin: er utmerket da de er i stand til å forhindre aggresjon forårsaket av andre matvarer og virker mot den inflammatoriske prosessen i kroppen.

Gelatin er spesielt rik på aminosyrer som er viktige for å regenerere og vedlikeholde kroppen..

Gelatin er rik på aminosyrer som er viktige for å regenerere og vedlikeholde kroppen, noe som gjør den til en effektiv mage mat..

Forbruk naturlige betennelsesdempende medisiner: olivenolje, druer og ingefær kan lindre ubehaget forårsaket av mageproblemer.

Olivenolje har en viktig fettsyre, omega 3, som virker direkte på inflammatoriske prosesser..

Drue har en antioksidant, resveratrol, mens ingefær er i stand til å øke surhetsgraden i magen, noe som letter fordøyelsen..

Regulere magen: saltsyre, når den er i overflødig skade, skader magen og forårsaker ubehag. Spis fullkornsbrød og kjeks for å hjelpe til med å kontrollere denne syren..

Helkorn fungerer som en roligere og fibrene er ansvarlige for å mette kroppen vår. Sink er også et viktig næringsstoff som tar seg av skader på mageveggen og balanserer surhetsnivået i væsker..

En god matrik mat er egg. Men velg eggerøre som er mye sunnere..

Å inkludere disse vanene og matvarene i kostholdet ditt vil gjøre det lettere å unngå mageproblemer, bli kvitt ubehagelige magesmerter og ha en bedre livskvalitet..

Hvordan behandle magesvelling effektivt




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.