Lag din egen kropps fuktighetskrem hjemme

  • Joseph Barber
  • 0
  • 926
  • 97

Hvis du vil ha hydrert, fast og tøyende hud, bør du bli vant til å påføre en kroppskrem hver dag.. I dag er det mange merker av kremer og for alle hudtyper, med et bredt spekter av priser, men de sunneste er de som inneholder naturlige ingredienser og doserer kjemikalier som parafiner og andre petroleumderivater..

I denne artikkelen har vi et enda bedre forslag. Med fem naturlige ingredienser kan du lage en nærende og forfriskende fuktighetsgivende kroppskrem, Passer for alle hudtyper. Dessuten er forberedelsen veldig enkel. Ikke gå glipp av det!

Slik bruker du denne kremen?

Hjemmelagde kremer skal brukes på kort tid når det er mulig, da de ikke inneholder noen kunstige konserveringsmidler og deres ferske ingredienser kan forringes. Selv om vitamin E også fungerer som et naturlig konserveringsmiddel., Vi anbefaler å holde kremen i kjøleskapet og bruke den i opptil to uker..

Derfor anbefaler vi å lage en liten mengde, eller ta deg tid til å forberede mer og gi det til vennene dine..

Hvilken type hud?

Denne kremen er fuktighetsgivende og har ikke en veldig fet struktur, så den er ideell for alle hudtyper. Hvis du har veldig tørr hud, kan du øke oljemengden litt, mens hvis huden er fet, tilfører du mer aloe vera..

Hvis huden din er for tørr, les også: De 4 beste hjemmelagde produktene for å fukte tørr hud

Du kan også legge til andre spesifikke ingredienser for noen hudproblemer, selv om denne oppskriften er designet for å fukte, gi næring og forbedre sirkulasjonen. Følgende forklarer fordelene med hver ingrediens..

Mandelolje

Mandelolje er en av de mest brukte ingrediensene i naturlig kosmetikk, ikke bare for alle dens egenskaper, men også fordi den er en av de mest økonomiske. Faktisk kan denne oljen påføres direkte på våt hud, som fremdeles vil være en utmerket fuktighetskrem. Men med denne kremen som vi vil indikere nedenfor, vil bruken bli enklere og dessuten gi mange andre fordeler for huden..

fordeler

  • jevner.
  • hydrater.
  • Reduserer irritasjon.
  • Forhindrer rynker og strekkmerker.

oppmerksomhet: oljen som er kjøpt, må være første utkjøling.

Aloe Vera Gel

Aloe vera kan ikke gå glipp av i huset vårt, siden det er det utmerket fuktighetsgivende og helbredende og forfriskende, og etterlater ingen glans på fet hud. Vi kan trekke ut gelen din naturlig ved å kutte og skrelle en av bladene til aloe vera, eller vi kan kjøpe den klar. I dette tilfellet, se om det virkelig er aloe vera gel uten ekstra ingredienser som brukes til å bevare den..

Oransje eterisk olje

Oransje essensiell olje vil gi kremen vår en deilig aroma og til og med forbedre humøret vårt takket være dets antidepressiva og vitaliserende egenskaper..

Din aktuelle bruk gir fasthet i huden, fremmer kollagendannelse og bekjemper kviser og dermatitt.

Rosemary eterisk olje

Rosemary eterisk olje er en uunnværlig ingrediens hvis vi har sirkulasjonsproblemer eller opplever tretthet og utbrenthet. Rosmarin er en flott tonic for aldrende hud og har også antiseptiske egenskaper, anbefalt for fet eller kvis utsatt hud.

Det kan også interessere deg: 7 tips for å bli kvitt ryggen

E-vitamin

E-vitamin vil tillate oss å bevare denne kremen bedre, da den fungerer som et naturlig konserveringsmiddel..

Dets egenskaper for huden er: antioksidant, foryngende og beskyttende mot frie radikaler.

Vi kan kjøpe E-vitamin fra helsekostbutikker og apotek. I noen tilfeller markedsføres det i kapsler, som også tjener til denne oppskriften..

beløp

  • 50 ml mandelolje.
  • 50 ml aloe vera gel.
  • 10 dråper oransje eterisk olje.
  • 10 dråper essensiell olje med rosmarin.
  • 20 dråper vitamin E.

forberedelse

  1. Bland mandelolje godt med aloe vera gel, men hvis du brukte den naturlige planten, kan det hende du må bruke en mikser for å fortynne gelen godt..
  2. Tilsett deretter de essensielle oljene og bland alle ingrediensene..
  3. Oppbevar kremen i kjøleskapet i en mørk glasskrukke i opptil 15 dager..

Bilder med tillatelse fra WildBeauty, itmpa og net-efekt.

VELDIG VIKTIG: Rådfør deg alltid med legen din før du bruker preparater, selv med naturlige og eksterne produkter..

Var anbefalingene nyttige for deg? Så les mer i kommende artikler.

Fuktighetsgivende masker for brent hår



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.