Lag dine egne hjemmelagde kremer mot rynke

  • Daniel Chandler
  • 0
  • 2898
  • 771

Anti Wrinkle Kremer konvensjonell De inneholder kjemiske ingredienser som noen ganger kan forårsake negative hudreaksjoner. Naturlige kremer kan derimot være mer fordelaktige, men er vanligvis ganske dyre..

I denne artikkelen vil vi presentere et alternativ: deg du kan lage din egen anti-rynke krem ​​hjemme ganske enkelt og med naturlige ingredienser. I tillegg vil prisen være mye lavere, og du kan til og med lage ekstra mengder og gi den til vennene dine. Hva med å prøve det?

Hudtypen

Denne rynken er designet spesielt for normal eller tørr hud, følsom eller utsatt for rynker hud. Vi anbefaler imidlertid ikke det for kvinner under 25 år, eller personer som har fet hud..

De foreslåtte ingrediensene er veldig næringsrike og kan dyp fuktighet, beskytt huden mot frie radikaler og fremme celleregenerering.

Følgende forklarer de viktigste fordelene med disse ingrediensene..

Kokosnøttolje

Kokosnøttolje har blitt kommentert i mange helseartikler; takket være de utrolige egenskapene som både mat og kosmetikk.

Din aktuelle bruk Den er utmerket for blandet hud da den fukter og absorberes lett. I tillegg etterlater det en jevn tekstur og en delikat aroma..

I denne oppskriften vil det være en av de grunnleggende ingrediensene, som vi vil legge til andre med egenskaper som er mer spesifikke for den hudtypen vi ønsker å behandle..

bivoks

Bivoks er en annen grunnleggende ingrediens, da det gjør at vi kan lage en tettere kosmetikk. Kokosnøttolje er ideell når temperaturen er kald, men smelter lett med varmen.

Så vi vil kombinere det med bivoks. dessuten, hjelper til med å eliminere urenheter i huden og lindre mulige pletter.

Rosehip Oil

En av de mest potente ingrediensene i denne kremen er den velkjente rosehip oljen, som har blitt stadig mer populær de siste årene; takket være dens aldringsegenskaper.

Innholdet rik på vitaminer, fettsyrer og antioksidanter hjelper til stimulere kollagenproduksjon samt forhindre og redusere fine linjer og rynker.

I tillegg til å bidra til å bekjempe pletter, strekkmerker, tørr hud, irritasjon og de dårlige effektene av overeksponering for solen. I tillegg har den også en høy hudregenerasjonskraft, som hjelper til med å fornye hudcellene..

Om natten kan vi bruke denne oljen direkte på huden før sengetid, men om morgenen vil det være mye mer praktisk og diskret å bruke oppskriften vi foreslår nedenfor..

E-vitamin

E-vitamin er gunstig både når det tas oralt og brukes lokalt. I tillegg vil det gjøre det mulig å bedre bevare krøllekremer, da det fungerer som et naturlig naturlig konserveringsmiddel..

Har også egenskaper antioksidanter og hudforyngelsesmidler, foruten å beskytte oss mot frie radikaler.

Eteriske oljer

Til slutt, for å fullføre denne oppskriften, må du ikke gå glipp av essensielle oljer, som gir en deilig aroma og forbedrer ingrediensene.

Vi anbefaler spesielt geranium eterisk olje; som også er en flott hudregenerator. Samt roser, som vil gi kremen en duft og gi huden fasthet..

Utarbeidelse av kremer mot rynke

Sett i en beholder følgende ingredienser:

- 20 ml kokosnøttolje
- 30 ml bivoks

Ha begge i et vannbad slik at de begynner å smelte litt etter litt, og bland med hjelp av en slikkepott eller tre-, keramikk- eller glassredskap..

Når du er ferdig blandet, må du slå av varmen og tilsette umiddelbart resten av ingrediensene:

- 5 ml rosehip olje
- 5 ml vitamin E
- 5 dråper essensiell olje av geranium (valgfritt)
- 5 dråper rose essensiell olje (valgfritt)

Bare bland godt og la avkjøle. Vi anbefaler at du holder den nedkjølt slik at den varer lenger.

Hvis du bor på et veldig varmt sted eller ønsker å holde det utenfor kjøleskapet, er et alternativ å tilsette omtrent 10 eller 15 ml mer bivoks.

På den annen side, hvis du foretrekker en litt mer flytende tekstur, kan du øke mengden kokosnøttolje litt og redusere bivoks..

Prøv forskjellige mengder, og kombiner det med andre ingredienser for å oppdage nye kremoppskrifter mot rynke..

Forstå hvordan anti-rynke kremer fungerer



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.