Gastritt, naturlige midler for din behandling

  • Peter Sherman
  • 0
  • 4341
  • 566

gastritt... Har du noen gang lidd med henne? Da vet du hvor vondt det kan være og problemene det kan forårsake i hverdagen vår. Magebetennelse, irritasjon, svie. Svært akutte symptomer som kan ta lang tid å vises.

Hvordan kan vi behandle det? Legen er alltid den beste personen som ordinerer den mest passende behandlingen. Vi hjemme kan utfylle det med naturlige midler, måter som kan være økonomiske og effektive. Vil du vite hva det handler om?

1. Persille drink for problemer med gastritt

Persillebasert behandling er veldig effektiv for å løse gastrittproblemer. Et middel som er så gammelt som det er enkelt, noe som er verdt å utøve i løpet av de dagene ubehaget er på det sterkeste..

Persille har nemlig alle disse fantastiske egenskapene:

  • Det er en naturlig kilde rik på vitamin A, B, C, E, K
  • Persille er et utmerket vanndrivende middel, veldig godt egnet for fordøyelsesegenskaper..
  • Beroliger mageforbrenning, betennelse og gass. Tilbyr god hvile for alle fordøyelseskanaler og tarmsystemer.

For å få fordelene med persille, er ingenting bedre enn å forberede en infusjon. Hvordan? Det er veldig enkelt, følg disse trinnene:

  • Lag først en drink med 150 gram persille og en liter vann.
  • Når blandingen er laget, la den stå i to timer..
  • Etter denne tiden, sil du vannet og legg det i en glassflaske, og la det være på et sted der det ikke skinner.
  • Drikk til slutt medisinen hele dagen og ved romtemperatur. Vannet skal verken være kaldt eller varmt.

Les mer: Persillefordeler og egenskaper

2. Risvann

Risvann er et annet veldig tradisjonelt middel for å behandle gastritt. Du har sikkert hørt om det av og til.

Ikke bare reduserer det betennelse, smerter og gass, men det forårsaker også et så ubehagelig trykk på magen. Vi må heller ikke glemme at risvann er veldig rikt på mineraler og vitaminer..

Så hvordan forbereder vi det? Veldig enkelt. Bare sett en liter vann for å koke og tilsett 150 gram ris. La det koke normalt, skill deretter vannet fra risen. Kort sagt, det er det du drikker i løpet av dagen., alltid ved romtemperatur. Enkelt nei?

3. Gulrotjuice og selleri

Vet du hemmeligheten bak disse fantastiske grønnsakene? Både gulrøtter og selleri fungerer som to gode antiinflammatoriske medisiner. I tillegg reduserer de svie i mageveggene, reduserer følelsen av oppblåsthet; samt tilby forskjellige mineraler og vitaminer.

Hvis du noen gang har hatt gastritt, husker du absolutt det manglende matlyst, kvalme og følelse av svakhet. Derfor vil denne naturlige juicen fungere som et flott middel. Følg disse trinnene for å dra nytte av alle dens egenskaper:

  • Få først to gulrøtter og to kvelder med selleri.
  • Rens dem godt og ta dem til en blender med et glass vann (250 ml).
  • Pisk til den er jevn, og drikk til lunsj eller middag. Det er deilig.

4. Apple og kamilleinfusjon

Du vil sannsynligvis bli overrasket over denne kombinasjonen. Det er en virkelig medisinsk medisin som er verdt å prøve hver gang du lider av gastritt. Vil du vite hvorfor?

  • Epleinfusjon slapper av magen, lindrer surhet, tømmer magen og forbedrer gastritt.
  • En epleinfusjon hjelper til med å behandle alle tilfeller av infeksjon.
  • Denne medisinen er veldig egnet for for eksempel kvalme..

For å forberede denne enkle hjemmebehandlingen, du trenger et rått eple, skrellet og kuttet i biter. Kok deretter et glass vann (250 ml). Når det gjelder en oppkok, tilsett eplet og en kamille-tepose.

La koke flere ganger. Eplet må koke i minst 20 minutter. Når infusjonen er klar, la den sitte og senke temperaturen. Sil av innholdet og hold bare vann. Drikk ved romtemperatur om morgenen. Det er deilig!

Vil du vite mer? Kamille og andre fordøyelsesmidler

5. Pære og ingefær

Du har kanskje allerede smakt på den klassiske kombinasjonen av pære og ingefær. Det er en perfekt søt til enhver dessert. Deilig og sunn. I tillegg, når det gjelder behandling av gastritt, fungerer den også som et enkelt og effektivt middel. Se hvorfor:

  • Ved å kombinere pære med ingefær kan du behandle både betennelse og smerte. Du vet allerede at ingefær fungerer som en naturlig smertelindrende: det er en medisinplante som kan lindre magesmerter..
  • Pære er en passende frukt å spise når vi har gastritt. Rik på mineraler og vitaminer er den veldig lett å fordøye. Tilbyr fiber og hjelper oss også med å tømme ut.
  • For å utføre denne enkle behandlingen, lage en forberedelse veldig lik det forrige alternativet.
    Skrell og skjær pæren og hell den med ca 300 ml kokevann. Tilsett også 20 gram ingefær. Kok deretter, og bank deretter blandingen i en blender. Når du får en veldig homogen juice, drikk den sakte. Den er ideell til middag.
5 vaner som kan gjøre gastritt verre



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.