Skum yoghurt, fordeler ved å konsumere den under kostholdet

  • Peter Sherman
  • 0
  • 4485
  • 627

Yoghurt oppnås fra bakteriell gjæring av laktose. Når du spiser diett, er en av de mest anbefalte og essensielle matvarene yoghurt med lite fett. Det er imidlertid ikke sikkert du vet hva fordelene dine er..

Så her vil vi fortelle deg fordelene ved å konsumere det under dietten. Du vil finne at det er gode grunner til å følge denne anbefalingen. Forsikre deg imidlertid om at den er av god kvalitet..

1. Fremskynder metabolismen

Sikkert en av årsakene til å være overvektig er å ha en langsom metabolisme.. Skum yoghurt gir raskere metabolisme og aktiverer tarmfloraen med det høye innholdet av probiotika.

Dette gjør det til en utmerket alliert for mennesker som lider av forstoppelse, og de som ønsker å avgifte kroppen sin. Hvis du passer inn i disse tilfellene, kan du starte dagen med en del av denne maten, og du vil merke forskjellen på kort tid..

Utvilsomt, hvis du vil øke effekten, kan du kombinere yoghurt med mat som letter tarmoverføring. To gode alternativer er papaya og havremel..

2.Har et høyt proteininnhold

Nonfat yoghurt skiller seg ut for sitt høye proteininnhold, selv sammenlignet med hel yoghurt. I gjennomsnitt gir den 4,3 gram protein per 100 ml.

I tillegg er proteiner viktige under kostholdet for å få den nødvendige mengden aminosyrer i kroppen vår. Du bør konsumere protein daglig for å øke muskelmassen og redusere fettansamlingen. Imidlertid avhenger riktig mengde protein av forskjellige faktorer, for eksempel kjønn, alder og utført fysisk aktivitet..

Se også: Yoghurt og honningmaske: kjenner fordelene for hud og hår

3. Reduserer muligheten for å lide luftveissykdommer

Nonfat yoghurt beskytter oss også mot plagsomme luftveissykdommer. Nyere studier på eldre og eldre mennesker viser at yoghurtproiotika beskytter oss mot akutte luftveissykdommer..

Bare å spise 300 ml yoghurt om dagen vil føre til at probiotika påvirker serumprotein, hemoglobiner og T-lymfocytter. Totalt kan du redusere sannsynligheten for å lide av en sykdom i øvre luftveier med opptil 55%..

Så foruten å ta vare på vekten din, yoghurt med lite fett vil øke immunresponset ditt mot sykdommer som influensa.

4. Gir mer næringsstoffer enn noen annen type meieriprodukt.

Selv om yoghurt med lite fett er en del av meieriprodukter, har flere studier vist at den gir mer næringsstoffer enn andre matvarer i gruppen din..

Det gir mye vitaminer, B2 og B12, kalsium, kalium, magnesium., blant andre mikronæringsstoffer. For eksempel gir det oss 50% mer kalium, kalsium og magnesium sammenlignet med melk med lite fett..

5. Skummet yoghurt har antioksidantegenskaper

Hvis du har tatt beslutningen om kosthold, er det fordi du bryr deg om din helse og ditt fysiske utseende. Dag for dag blir vi imidlertid utsatt for forskjellige faktorer som kan påvirke helsen vår. En av dem er frie radikaler som kan forårsake alvorlige degenerative sykdommer, og for tidlig aldring..

Når kroppen din møter oksidasjon, aktiverer mitokondrier dine antioksidanter for å beskytte deg.. Når du ikke har det antioksidanter nødvendig, oppstår et fenomen kjent som oksidativt stress. Dette betyr at den ikke vil ha nok kraft til å fungere ordentlig. En vanlig effekt av dette er at stoffskiftet bremser ned og hemmer din innsats for å gå ned i vekt..

Derfor bør du se etter alternativer som beskytter kroppen din og helsen din. I løpet av 2017 ble det utført studier for å bevise effektiviteten av yoghurt med lite fett i å forsvare kroppen vår mot oksidasjon. Yoghurt inneholder flere bioaktive anvendelser avledet fra gjæringsprosessen som er utmerkede naturlige antioksidanter..

Denne fordelen forbedres ved å tilsette noen frukt, tilveiebringe askorbat, karotenoider, tecoferois og fenolforbindelser som bidrar til den totale antioksidantkapasiteten til yoghurt..

Du kan være interessert: Hjemmelaget yoghurt og eddikbehandling for å fjerne korn

6. Er en flott dessert

Utvilsomt er det veldig vanlig at dietter ekskluderer enhver form for dessert. Dette er ofte et mareritt for de som opplever sug etter mat. Men, du kan finne yoghurt i en rekke smaker, eller kombinere den med frukt.

Så dra nytte av dette mangfoldet for å oppfylle dette ønsket, og unngå å falle i fristelsen til å spise mat med høyt kaloriinnhold..

Hvordan lage naturlig yoghurt hjemme?



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.