Sitron kjenner dens naturlige egenskaper

  • Daniel Chandler
  • 0
  • 3652
  • 501

Hver gang jeg gikk ut på utflukter med elevene mine spurte meg om jeg hadde et førstehjelpsutstyr med meg, og jeg sa ja. Men sannheten er at den eneste "medisinen" jeg hadde med meg i ryggsekken var den berømte sitronen.

Med det desinfiserte jeg sår, forbedret magesmerter og forkjølelse eller sår hals. Jeg savnet aldri å ta noe annet.

Hvis sitron gjør dette når det konsumeres som et akuttiltak, kan du tenke deg hvor mange flere fordeler det kan gi hvis det konsumeres daglig.. I dag vil vi fordype oss i de naturlige egenskapene til dette kraftige naturlige antibiotikumet..

Best med sitron

Sitron brukes i mange retter og drinker, noen ganger for smak eller bare et snev av surhet til å hogge, fisk eller gryteretter. Men i tillegg til den deilige smaken i paier og is, finner vi gode gunstige egenskaper..

Det høye vitamininnholdet gjør det til en god giftstoffrenser og et nådeløst baktericid.

Det næringsrike innholdet av sitron involverer B-komplekse vitaminer (B1, B2, B3, B5, B6, PP), the vitamin C i store mengder og vitamin P, samt mineraler som kalium, magnesium, kalsium, fosfor, natrium, jern og fluor. Samt rikelig med vann og fiber.

Den lave kaloriverdien - 40 kalorier per 100 g - gjør den til en ideell frukt for kalorifattige dietter..

Gunstige egenskaper ved sitron

Det høye vitamininnholdet setter det øverst på listen over frukt med helsegunstige egenskaper, ettersom det er et kraftig naturlig og rensende antibiotika. Det høye innholdet i C-vitamin bidrar til å styrke forsvaret vårt og hjelper til å bekjempe en rekke sykdommer, inkludert:

Forkjølelse og influensa

Det høye vitamininnholdet hjelper luftveiene å bekjempe forskjellige sykdommer som forkjølelse, influensa, betennelse i mandlene, til og med astma..

Derfor er det mulig å forbedre dem med sitronsaft søtet med en honningskje.

antiviral

Ikke bare er det effektivt mot influensavirus, men det er også effektivt mot et stort utvalg av inntrengende organismer som bruker limonoid terpen., en riktig komponent som vi bruker i naturlig sitronsaft.

Tarmrensing

forbruker en kopp varmt vann med saften fra en fastende sitron vil bidra til å aktivere tarmen og forbedre pumpingen. I tillegg til å rense og desinfisere hele tarmsystemet. Denne terapien avgifter også leveren..

antitumor

Den har kreftkomponenter som hjelper til med å forhindre deling av kreft. Derfor vil det være praktisk å ta med i vårt daglige kosthold som et forebyggende.

I tillegg er det en kraftig antioksidant.. Spis den i juice eller som salatdressing.

Hjelper med å eliminere lever- og galleblærestein

Oppsummert, ta et halvt glass olivenolje med saften fra flere sitroner ved sengetid og en til når du står opp om morgenen.

Kanskje er du interessert i: Hvordan bekjempe nyrestein naturlig

PH-balanse

Selv om sitron er sur, har den en alkalisk effekt på kroppen; så det er veldig gunstig konsumere den uten søtning for å balansere syrene.

Hjerne og nervesystem

I sitronskall er tangeretin, et fytostatriens som er effektivt mot lidelser i hjernen og nervesystemet som Parkinson..

Det er praktisk bruk revet skorpe til mat.

Øyesykdommer

Rutin phytonutrient hjelper med å forbedre symptomer på øye lidelser som diabetisk retinopati.

Drikk naturlig juice eller sukkerfritt vann.

Diabetes og allergier

Sitroner er rike på hesperidin; som reduserer overflødig blodsukker og lindrer allergisymptomer.

For kort sagt, konsumere bare den naturlige fruktjuicen.

Les mer: Hørfrøgrøt for å behandle hudallergier

sår

Sitron hjelper til med å helbrede noen sår på grunn av dens store desinfiserende kraft.

For å konsumere sitronen flittig og i store mengder er det lurt å oppsøke lege eller tannlege; fordi hver organisme er en verden.

Enda flere er det Noen kontraindikasjoner for personer med mineralanemi eller knapphet, skjørhet i bena. I tillegg til andre problemer der høyt forbruk ikke anbefales.

Sitron brukes i matlaging som akkompagnement til mange oppskrifter, spesielt fisk. 5 fantastiske fordeler med sitron for kroppen



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.