87 år gammel kvinne endrer holdning og liv takket være yoga

  • Christopher Wilcox
  • 0
  • 3716
  • 1045

I årevis har de fått oss til å tenke at alder representerer et hinder for å lære nye ting og praktisere visse fagområder som for eksempel yoga..

Imidlertid demonstrerer mennesker uten grenser og ønsker å forbedre livskvaliteten alle aldre er bra å kjempe for å føle seg bedre. 

Den siste saken skjedde med en 87 år gammel kvinne. Til tross for at hun lider av noen kroniske sykdommer, tok avgjørelsen om å lære yoga som terapi.

Historien har turnert verden rundt og bekreftet både fordelene med denne disiplinen og evnen til eldre mennesker til å trene..

Historien ...

Anna Pesce, hovedpersonen i denne historien, begynte å endre livsstilen sin på 86 år. Hun gjorde det fordi hun lette etter en effektiv metode mot den alvorlige kyfosen som påvirket henne..

Denne tilstanden holdt ryggraden buet hele tiden, og litt etter litt, en pukkel dannet av smerte..

Sykdommen, som dukket opp som et resultat av en kombinasjon av skoliose, osteoporose og herniated plate, begrenset bevegelsen hennes og fikk henne til å føle seg mer sliten..

Og selv om hun led av problemet for noen tiår siden, lette Anna fremdeles etter en metode for å overvinne symptomer uten å påvirke livskvaliteten hennes..

Siden hun først ble diagnostisert har Anna gjennomgått terapier som akupunktur, trening hos fysioterapeuter og osteopati..

Selv om behandlinger reduserte smerte, var de ikke nok til å få Anna til å føle seg full og sunn igjen..

Endringen

Alt endret seg da hun bestemte seg for å gi yogakurs en ny sjanse.

Les også: Hvordan hjelpe en eldre med å overvinne en sykdom

Selv om noen synes det er upassende for hennes alder, motiverte yogalæreren Rachel Jesien, en restitusjonsspesialist, henne og startet klassene en gang i uken..

Anna kunne sakte føle en bedring mens hun gikk, og som om det var lite, i løpet av en måned tok han skritt igjen uten å føle noen vanskeligheter.

I løpet av to måneder begynte smertene hennes å avta, og etter et år bestemte hun seg for å praktisere yoga hver dag.

På 87 år, Anna har ikke lenger en bøyd ryggrad, har fått mobilitet av mange ansett for å være "mirakuløs" og har dessuten mer vitalitet enn noen gang.

Med sin bedring søker Anna å sende en håpefull melding til alle:

Det er aldri for sent å begynne å gjøre livsforandrende ting.

Også saken din gjorde det klart at folk er forskjellige. Det er derfor, Du må være villig til å finne den beste behandlingen for din sak med dine sykdommer.

Det er flere behandlingsformer og midler som i noen tilfeller er bra for noen, men ikke bra for andre..

På den måten, hvis vi eksperimenterer og analyserer behovene våre dypt, kan vi finne passende måter å holde seg sunne i mange år..

Les også: Korreksjonsøvelser for holdning

Om yoga ...

Mer enn trening eller trening, Yoga regnes som en sunn livsstil som helbreder, bryr seg og samtidig styrker både kropp og sinn..

Praktisert i India i hundrevis av år, har det blitt en av de mest populære fysiske og spirituelle kondisjonsdisipliner gjennom tidene..

Selv om yoga i hinduismen er en del av den religiøse, åndelige og kulturelle tradisjonen, har systemet allerede krysset grensene. Det vil si at det ble til en helseterapi.

Hver økt kan vare mellom en time og en og en halv time, selv om noen øver det på kortere tid..

Stillinger kommer vanligvis med pusteøvelser, samt varierende vanskelighetsgrad..

De fleste klasser begynner med en kort strekning som kalles "solhilsen" som starter fra foten og sakte avtar å varme opp muskler og ledd..

Økten avsluttes med en avslapning på 10-15 minutter som tar sikte på å roe kroppen og sinnet..

Yoga kan øves på et spesialisert treningssenter.. Nybegynnere bør overvåkes av en spesialist., siden dårlig holdning kan føre til skader.

Når du har mestret holdningene dine og lært deg riktige teknikker, kan du trene yoga individuelt uansett hvor du er..

Og så spent på å innlemme denne disiplinen i livet ditt?

De 5 beste tipsene for å starte yoga




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.