Hva gir korn til kroppen vår?

  • Daniel Chandler
  • 0
  • 4593
  • 1123

Vi hører alltid at korn er en veldig viktig mat for kroppen vår, men hva gir denne maten oss egentlig? Men hvorfor er det så viktig for helsen vår??

Frokostblandinger, hva de er og hvordan vi kan finne balanse i kostholdet vårt?

Frokostblandinger basert på frø er rik på mange næringsstoffer at kroppen vår trenger å kunne utføre sine daglige funksjoner. Det er mye korn, og vi bør vite hvordan vi skal velge hvilken som er best for oss i hvert tilfelle..

For eksempel, for barn er det veldig viktig at de er laget spesielt for dem. Selv om vi bør unngå mange markedsførte produkter som inneholder store mengder ekstra sukker og fett..

Du kan være interessert: 6 sunne hele korn som er verdt å inkludere i kostholdet

Hva korn inneholde?

Kornblandinger er rike på B-vitaminer, blant andre.

Kornblandinger er rike på karbohydrater, mineraler og vitaminer. Karbohydrater er viktige i maten, da de gir energien som trengs for å tåle hele dagen..

Mineraler som jern, sink eller selen, blant mange andre, hjelper kognitive funksjoner, og hjelper oss med å prestere bedre på skolen eller på jobben.. Uansett hjelper vitaminer ikke med å bli syke, ha energi og bedre utvikling.

Karbohydratene de gir kalles "komplekser" og hjelper sakte til å frigjøre glukose i kroppen. Dermed er de egnet til å opprettholde energi og metthetsfølelse i løpet av dagen..

dessuten, er fordelaktig for diabetespasienter ved å forbedre seg toleranse mot insulin. På den annen side bidrar de positivt til tarmfloraen, forbedrer fordøyelsene og regulerer tarmoverføring..

For mer informasjon: 3 avføringsmidler mot forstoppelse

Hvilke negative konsekvenser har kornmisbruk??

Noen typer korn inneholder mange usunne sukkerarter..

Kornblandinger har ingen negative effekter på kostholdet, selv om de konsumeres daglig. Vi må imidlertid huske på det de markedsførte frokostblandingene er rike på tilsatt sukker og fett. Velg de mest naturlige og enkle kildene som er mulig.

På den annen side er det en mat du kan være allergisk mot, for eksempel cøliaki, for noen typer. I så fall bør du unngå dem eller erstatte dem med de med god toleranse og supplere kostholdet ditt..

Vi kan inkludere disse matvarene i forskjellige former, fra salater til gryteretter og fra frokost til middag.. Disse vil gi oss energi og metthetsfølelse for å følge med i rytmen i hverdagen.. Så hvis du inkluderer dem i ditt vanlige kosthold, vil det bidra til å skape gode spisevaner og et variert og balansert kosthold hvis det konsumeres sammen med kjøtt, fisk, grønnsaker, meieri, etc..

Hele korn som ikke kan gå glipp av kostholdet



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.