De 15 beste naturlige diuretika

  • Daniel Chandler
  • 0
  • 1621
  • 100

Hvis problemet er væskeansamling eller hevelse, uavhengig av hvilke tiltak som er tatt, Følgende diuretika er et utmerket valg for de som er i diett. Vinn kampen mot oppblåsthet, gå ned i vekt og fjern det som er unyttig i kroppen din.

Hva er væskeansamling?

den dropsy eller ødem er ansamling av væske i vevene. Det er et problem som er det kliniske symptomet på andre sykdommer som nyre, hjerte eller fordøyelseskanal. Det fokuserer hovedsakelig på mage, håndledd og ankler; dessuten, for mye kan forårsake forstyrrelser i forskjellige kroppsfunksjoner.

Den vanligste hevelsen forekommer i føtter og ben, kalt ødem; spesielt hos gravide eller overvektige kvinner.

Det gir ingen symptomer eller smerter, eller endringer i hudfarge. Ved å trykke på det berørte området, er det mulig å oppdage de karakteristiske merkene. Årsaker inkluderer sirkulasjons-, lever-, nyre- og hjertesykdommer, dysfunksjon i skjoldbruskkjertelen og vitaminmangel..

Vil du vite mer? Vanlige symptomer på væskeansamling

Hva er de beste naturlige vanndrivende midler?

vannmelon

Den har mye vann, noe som gjør det til et naturlig vanndrivende middel; inneholder i tillegg lykopener, antioksidanter som forhindrer skade på frie radikaler i kroppen.

Aminosyrene deres utvider også venene, noe som gir en bedre flyt av væsker; og dermed drar de fangede væskene i vevene. Det er også alkaliserende, avgiftende og mineraliserende. Samt fremmer tarmhelsen, noe som hjelper til med å eliminere giftstoffer fra kroppen.

tomat

Den har 90% vann og flere antioksidanter (C-vitamin, selen, betakaroten og lykopen). Hindrer frie radikaler på veggene i blodkar som forårsaker betennelse og væskelekkasje.

agurk

Ikke bare er det høyt i vann, det er også en naturlig naturlig vanndrivende middel. Inneholder nitrogen og silisium, som hjelper nyrene med å eliminere urinsyre; reduserer væskeansamling i kroppen.

Den inneholder også askorbinsyre og koffeinsyre, som hjelper til med vanndrivende effekt; samt kalium, som forhindrer kramper i ekstremitetene.

Blåbærsaft

Du kan konsumere bare selve frukten, men det er bedre å klemme saften eller kjøpe den klar. Det er veldig effektivt i behandlingen av urinveisinfeksjoner og er et vanndrivende middel som ikke eliminerer kalium i vannfjerningsprosessen..

Det er mer et kraftig antibiotikum som holder blæren i god stand. Det er utmerket for diabetikere.

Les mer: Blueberry Health Benefits

gulrot

Denne grønnsaken har et høyt innhold av antioksidanter, vitaminer og mineraler, og er en av de mest anbefalte naturlige vanndrivende midler..

Det avgifter kroppen, fremskynder stoffskiftet, samt forsinker synsproblemer relatert til mangel på smøring..

aubergine

Den har et høyt innhold av vann og flavonoider, eliminerer beholdt væske i kroppen og forbedrer sirkulasjonen.. Det anbefales å drikke vannet ditt så snart det er kokt eller konsumere det revet for å hjelpe deg med å gå ned i vekt.. 

artisjokk

Forbedrer nyrefunksjonen på grunn av innholdet av flavonoider og koffeinsyre; i tillegg til mineraler og vitaminer, som har en vanndrivende effekt..

Så vel som cinarina, som forbedrer gallestrømmen ved å eliminere væskeansamling.

selleri

Plantefrø øker utskillelsen av urinsyre og øker produksjonshastigheten i urin, og avgiftar kroppen.

I tillegg inneholder det høyt natriuminnhold, men kompenseres for dets høye kaliumnivå, som ikke er skadelig.

drue

Den inneholder mye vann og kalium og er et kraftig naturlig vanndrivende middel. Natriumnivåene er ganske lave, noe som gjør det til en ideell frukt å fjerne giftstoffer fra kroppen gjennom urin..

asparges

Inneholder asparagin, en aminosyre som gjør den til en kalorifattig mat; foruten å ha stor vanndrivende kraft og behandle revmatiske smerter, væskeansamling (ved premenstruelt syndrom) og leddgikt.

I tillegg er fibrene effektive i å rense tarmkanalen..

bladsalat

Det fungerer som en smaksforsterker for salater, og det høye vanninnholdet hjelper i urinprosessen.. Inneholder jern og magnesium, to mineraler som hjelper til med å eliminere fettceller..

Grønn te

Det brukes i mange vekttap dietter fordi det lar deg eliminere fett gjennom urin. Det anbefales å konsumere ikke mer enn fire kopper om dagen for det høye koffeinnivået..

havregrøt

Det er en ideell frokostmat for sine energiegenskaper, og fordi den inneholder silika, en forbindelse som forbedrer dens naturlige vanndrivende funksjon..

persille

Dens vanndrivende egenskaper er ganske milde, men de tjener til å rense nyretoksiner. Imidlertid er det det mbest å konsumere det rått og godt hakket.

bete

Forbedrer nyre- og leverfunksjonene; samt jern, som hjelper til med å fjerne fettforekomster.

Bilder med tillatelse fra Keirsten Marie, Richard Riley, Corey Burger, robinmcnicoll, tribp, markedssjef.

7 vanndrivende matvarer som bør legges til kostholdet ditt



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.