De 7 antialderhemmelighetene fra Himalaya

  • Henry Lester
  • 0
  • 1553
  • 372

Du har helt sikkert hørt om evnen til de som bor i Himalaya. Mange av dem er over 100 år med total helse, både fysisk og psykisk.. Forventet levealder i land og regioner som Tibet, Bhutan, Nepal og India er virkelig fantastisk. Dette skyldes visse vaner som disse populasjonene følger strengt.

Jeg vil gjerne vite hva som er Himalaya Anti Aging Secrets? Så husk å lese denne artikkelen..

Naturlige aldringsmidler

Hvordan klarer Himalaya-menn og -kvinner å leve over et århundre? Hvor får de denne typen "ungdomseliksir"? Hvordan unngår du sykdom og smerte? De virker som mange spørsmål, men svaret er bare ett: De liker fordelene med naturen. Hvis vi legger til det faktum at bor i en region der fjell og åkr er hyppigere enn bygninger og forurensning, Vi har den perfekte kombinasjonen for å forstå hva deres hemmelighet er.

Det er forskjellige naturlige produkter som vokser rundt Himalaya-fjellene brukes til å fremme helse og forlenge folks liv. Lokalbefolkningen bruker dem daglig og gir virkelig resultater.

Anti-aldring hemmeligheter fra Himalaya

Sov som en baby med ashwagandha

Det er en asiatisk urt som den tibetanske befolkningen har brukt i mange år. Hjelper søvn bedre og behandler søvnløshet. Riktig hvile er viktig for å opprettholde ungdommen i kropp og sinn..

En ashwagandha-studie har vist at inntak av 100 mg rett før du legger deg er svært effektivt for å hjelpe de som har vanskeligheter med å forene søvn. dessuten, denne urten er brukes til å redusere kortisolfrigjøring og kontrollere stress.

Ta vare på at hjertet spiser granateple

Granateple har mange helsemessige fordeler, men spesielt for hjertet vårt. Moderne vitenskap har vist at granateple, som vokser vilt i Himalaya, inneholder naturlige stoffer som kan forbedre hjertets helse.

Ren granateplejuice er tre ganger mer gunstig for helsen vår, enn for eksempel grønn te. Bare 60 gram granateple hver dag er nok til å forbedre hjertehelsen..

Antioksidantene av goji bær

Goji bær er en av hovedingrediensene som hjelper den tibetanske befolkningen til å være sunn. Dette bæret er rikt på jern og C-vitamin, noe som hjelper kroppen med å absorbere jern..

Goji bær har også mange antioksidanter, i henhold til ORAC-skalaen..

Lett angst med sandeltre

Krydret og veldig gjennomtrengende aroma, har sandeltre blitt brukt i århundrer for å redusere stress og lindre angst. Noen påfører til og med sandeltre essensiell olje i midten av pannen under dyp meditasjon..

Sandeltreolje og pasta har en beroligende effekt på kropp og sinn..

Roe magen med kardemomme

Hvis du har en tendens til å lide av urolig mage, oppblåsthet eller gass, eller hvis du vil berolige fordøyelseskanalen og forbedre fordøyelsen, bruk en kraftigere urt eller krydder: kardemomme.

Andre egenskaper ved denne urten som ofte brukes i orientalsk matlaging er: stimulerer appetitten, beskytter magen, lindrer diaré og kramper, samt gass, forhindrer dårlig ånde, er stimulerende og styrkende og er en kraftig smertestillende.

Bruk en spiseskje malt kardemomme pulver i te eller kaffe og drikk 10 minutter før måltider..

Les også: Mango, en anti aldrende frukt

Skinne med havtornet

Opprinnelig fra Nepal, har denne busken iøynefallende oransje eller rødlige frukter som bidra til å stimulere fornyelse av hudceller og beskytte mot de skadelige UV-strålene fra solen.

Havtorn inneholder antioksidanthelende celler og omega 7, en kjent hudforyngelse.

For en glødende hud, bruk en fuktighetsgivende krem ​​som inneholder hagtorn som hovedingrediens. Ren havtornolje er også nyttig for å forhindre og redusere strekkmerker..

Husk å lese: De 10 beste matene mot aldring

Omsorg for Neem Leaf Skin

Himalaya-folk bader i varmt vann og neemblader for å hjelpe til med å helbrede sår og flekker. Neem treet bladolje har blitt brukt i Asia i over 2000 år.

I tillegg til de positive og estetiske effektene har neemblader snerpende og helbredende egenskaper. og er en veldig potent muskelavslappende middel.

Spisevaner for å bekjempe for tidlig aldring



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.