De beste juice å ta faste

  • Joseph Barber
  • 0
  • 4804
  • 253

Å starte morgenen med energi, vitalitet og godt humør er et veldig effektivt forebyggende naturlig middel for å holde seg sunn og balansert. Vi foreslår da å starte dagen med de beste juice for å gi kroppen de nødvendige næringsstoffene..

Oppdag i denne artikkelen 5 deilige og veldig sunne forslag med de beste frukt- og grønnsakjuicene..

Hvordan forberede?

Den mest praktiske og raske måten å tilberede disse hjemmelagde juiceene er med en blender. Hvis du ikke har dette apparatet, kan du imidlertid bruke en mikser. Hvis saften har for mye fiber, sil du før du tar den.

Hvis fruktene og grønnsakene er organiske, kan de brukes, selv om de alltid er godt vasket, med skallet..

Vi anbefaler også å inkludere frø som druer, vannmelon og sitron..

Når du skal konsumere saftene?

Det ideelle tidspunktet å dra nytte av egenskapene til disse juiceene er å faste, 15 minutter før frokost.. Dette er tiden da kroppen er mest mottakelig for å motta og assimilere næringsstoffer..

Det er også en fin måte å avslutte nattens faste og stimulere magen til å skille ut magesafter..

Kan også spises midt på morgenen eller ettermiddagen..

For å legge merke til effekten av dem, bør vi drikke saftene regelmessig i minst to uker..

Du kan prøve forskjellige oppskrifter, eller gjenta dem hvis du vil utnytte noen spesifikke fordeler..

Her er noen ideer:

Eple og gulrot

Eplet er en nøytral frukt som passer perfekt sammen med all mat. Selv om det ikke er veldig fremtredende, er sannheten at eplet har mange egenskaper, og som det sies: "Et eple om dagen holder legen borte".

Både eple og gulrot er veldig gunstig for huden, og kombinasjonen av begge skaper en juice med en deilig søt smak..

Vi anbefaler å lese: 10 grunner til at det å spise et eple gjør deg sunn

Pære og drue

Pære er en frukt rik på silisium, et mineral som er essensielt ikke bare for skjønnheten i huden, håret og neglene, men også for bein og felles helse..

Den søte smaken smelter perfekt sammen med druens sure og søte smaker..

Den røde druen er rik på bioflavonoider og inneholder også resveratrol, et næringsstoff som er kjent i de senere år, brukt i kosmetikk, og også for sin egenskap å hemme veksten av kreftceller..

Ananas og appelsin

Denne tropiske juicen er deilig, hjelper deg med å øke forsvaret og miste vekt. Det gir deg også en god del energi tidlig om morgenen..

Ananas hjelper til med å eliminere overflødig væske fra kroppen. I tillegg kan den forbedre fordøyelsesfunksjonen takket være dens evne til å stimulere utskillelsen av magesafter og tømme fordøyelsesveiene..

Oppdag: Slik spiser du en ananas Detox-diett

Orange er en ideell frukt å spise om morgenen., da den aktiverer kroppen og forbedrer humøret. Det er ideelt for når vi føler immuniteten vår lav eller i møte med de første forkjølelsessymptomene..

Vannmelon og mynte

En av de mest forfriskende og vanndrivende juiceene, ideell for varme dager og væskeansamlinger.

Vannmelon er en frukt rik på vann og fiber, ideell å bli inkludert i vekttap dietter.. Men det er viktig å merke seg at det er praktisk å konsumere det separat fra måltider for å bli fordøyd på riktig måte..

Mynten gir saften et originalt preg. Denne planten er en av de mest forfriskende og har viktige fordøyelsesegenskaper.. Vi bør legge til to friske mynteblader for hvert glass juice..

Sitron, selleri og ingefær

Endelig er den siste saften vi foreslår veldig rensende. Det er for de menneskene som føler seg utladet eller overbelastet med giftstoffer og trenger å utføre en god indre rensing..

Sitron er en av de mest rensende fruktene og hjelper med å fordøye og løse opp fett.. Veldig rik på C-vitamin, er en utmerket antioksidant og kan forhindre mange helseplager..

Selleri eliminerer overflødig kroppsvæske og inneholder mange mineraler. Hjelper med å regulere og forbedre nyrefunksjonen.

Ingefær er et ideelt krydder for å forbedre fordøyelsesfunksjonen, øke metabolismen og naturlig behandle mange kvinners lidelser..

Bare tilsett en skive rå ingefær i hver juice. Pulveret kan også brukes..

Naturlige juice for å stoppe aldring



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.