Hva er yoghurt til?

  • Jacob O’Brien
  • 0
  • 3395
  • 133

En perfekt plassert yoghurtkartong i bunnen av kjøleskapet som er klar til å spise når som helst på dagen..

Hvem ser ikke dette bildet perfekt? Du åpner kjøleskapet, lytter til clac mens du skiller det fra resten, tar en skje, tar av lokket og det blir den perfekte frokosten, snacks, desserten eller mellom måltidet.

Men du vet nøyaktig hva dens egenskaper er.?

Dette produktet kommer fra gjæring av melk, men det kan sies å ha enda bedre egenskaper, da noen laktoseintolerante mennesker til og med kan ha en jevn yoghurt, da det er mer fordøyelsesmessig enn melk..

Les også: Matintoleranser: alt du trenger å vite

Den inneholder over hundre millioner levende bakterier med en enorm mengde vitamin B-vitaminer forberedt på å hjelpe oss med å bekjempe infeksjoner..

Og det er ikke alt. dethjelper til med å stabilisere tarmfloraen og fordøyelsessystemets mikroorganismer når bakteriene deres omdanner melkesukker (laktose) til melkesyre,som forhindrer utvikling av skadelige bakterier i tarmen fra nedbrytning av mat.

ennå, Yoghurt letter næringsopptaket, favoriserer fettopptak, bekjemper diaré og forstoppelse, senker kolesterolet og reduserer de negative effektene av antibiotika; ikke glemme som inneholder kalsium, magnesium og fosfor, essensielle mineraler for å holde beinene sunne.

Flere og flere fordeler

Yoghurt, i tillegg til å tilby oss ernæringsmessige fordelerhjelper til med å forbedre huden vår, ettersom den brukes som hovedingrediens i forskjellige hjemmelagde kremer og naturlige masker som kan brukes på alle hudtyper, spesielt tørr og tørr hud..

Oppdag: 4 hjemmelagde nattkremoppskrifter for et perfekt ansikt

Det høye melkesyreinnholdet gir peelingegenskaper og lindrer hudeksem, regenererer huden og renser den..

På den annen side, og som viktige data for kvinner, er dette produktet gunstig for å bekjempe vaginal sopp..

Ett års studier av kvinner med minst fem vaginale infeksjoner har sikret at dette problemet har blitt redusert til en tredjedel etter å ha drukket en kopp yoghurt om dagen i seks måneder..

Et annet middel er å bruke en eller to spiseskjeer vanlig yoghurt til regionen der candidiasis er til stede., la det virke i 15 minutter, og fjern deretter med mye vann.

Yoghurt kan ikke gå glipp av kostholdet ditt

endelig, yoghurt er en mat som kan inkluderes i alle typer kosthold og passer for alle mennesker, uansett alder.

Naturlige midler, skjønnhetsoppskrifter og matlaging er basert på dette sunne produktet; ikke glemme at vi også kan lage vår egen hjemmelagde yoghurt.

Et siste råd: det går bra med en champignonsaus og salater og kan brukes som erstatning for olivenolje..

Bekjemp dårlig ånde med vanlig yoghurt



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.