Hovne ben 5 Hjelpemidler som lindrer dem

  • Christopher Wilcox
  • 0
  • 3769
  • 987
Hovne ben er et hyppig problem for mange kvinner. Denne lidelsen forårsaker mye ubehag, og til og med smerter som det er vanskelig å tåle på slutten av dagen. Noen hjemmemidler kan imidlertid være svært nyttige for deg å innse øyeblikkelig lettelse..

Oppdag i denne artikkelen de beste naturlige løsningene for å bekjempe hevelse og oppnå lette og avslappede ben. Dette vil vi oppnå ved hjelp av noen tips og ingredienser som er enkle å finne. Prøv det!

Hvorfor har vi hovne ben?

Hovne ben er et vanlig problem, ikke bare for eldre kvinner. Mer og mer faktorer som disponerer oss for å lide av denne lidelsen, for eksempel fysisk inaktivitet, eller dårlig kosthold. Mangel på bevegelse forverrer benets sirkulasjon og letter væskeansamling. Tilsvarende hindrer mangel på næringsstoffer også blodstrømmen..

Det er også andre begrensninger, som dårlige vaner (tobakk, alkohol), bruk av trange klær eller upassende sko. Imidlertid, hvis hevelsen er alvorlig, eller hvis vi har andre helseproblemer, bør vi konsultere legen. I noen tilfeller kan det være symptomet på en eller annen alvorlig sykdom..

Hjemmemiddel

1. Bena opp

Det første hjemmemidlet vi foreslår for hovne ben er en enkel og effektiv metode for å realisere lettelse i løpet av få minutter. Vi må bare legge beina opp. Vi kan gjøre det liggende på gulvet med beina på veggen, eller med dyner under bena. Det ideelle er å holde seg slik i opptil en halv time.

Noen inverterte yogastillinger kan også motvirke dette problemet. Hvis vi lider hevelse daglig, vi kan alltid sove med en pute under bena. Det er til og med noen spesifikke for dette formålet..

Kjenn De 5 beste hjemmemidlene mot hevelse i bena

2. Fotbad

Fotbad er et veldig fint alternativ å lindre hovne ben og i forbifarten få fullstendig avslapning. Så hvis vi gjør det før vi legger oss, får vi en mye bedre hvile, og en hyggelig følelse i føttene og beina..

Vi kan gjøre badene bare med vann, eller legge til en av disse ingrediensene:

  • Stekesoda
  • Havsalt
  • eddik
  • Eteriske oljer
  • Magnesiumsalter

Det er viktig at vannet er godt oppvarmet, og det kan vi hold føttene gjennomvåt i minst 20 minutter. Hvis det avkjøles, må vi tilsette mer varmt vann. Resultatet ditt vil være øyeblikkelig.

3. Vekslende dusj

Hydroterapi, det vil si vannkur ved forskjellige temperaturer, er et veldig effektivt middel for å forhindre hevelse i bena. Hvis vi gjør det hver dag, forbedre sirkulasjonen, og kan til og med redusere cellulitt.

Når vi er i dusjen, må vi gjøre det veksl den kalde temperaturen med den varme temperaturen, og før fjærene nedenfra og opp, fra føtter til knær, eller lår. Vi vil gjøre 15 sekunder med hver temperatur, og endre flere ganger.

Følelsen av lettelse er veldig hyggelig, og vil tillate oss å starte eller avslutte dagen med lette ben..

Vi anbefaler å lese: hovne ben: årsaker og midler 

4. Tørrbørsting

Tørrbørsting er en stadig mer populær teknikk på grunn av enkelhet og resultater. Vi trenger bare en børste som la oss gni kroppen, alltid mot bunnen.

Vi kan gjøre det bare på beina, eller glede oss over og gjøre det over hele kroppen. Denne enkle metoden forbedrer lymfedrenasje og sirkulasjon.. Hvis vi gjør dette daglig, vil vi også legge merke til hvordan hudteksturen forbedres, noe som vil være mye jevnere og fri for ufullkommenheter..

5. Massasje med aloe vera og mynteolje

Hvis vi ønsker det, kan vi utføre en fullstendig behandling med alle disse virkemidlene. Til slutt må vi ikke glemme fordelene ved en god massasje eller selvmassasje. På denne måten vil vi øke effekten av alle disse metodene og, som et tillegg, også vi vil gi næring til huden i dybden.

Hvis vi ønsker enda større lettelse, kan vi bruke aloe vera gel, som er fuktighetsgivende og beroligende. Hvis vi i tillegg tilfører noen dråper essensiell olje, vi vil øke følelsen av friskhet og aktivere sirkulasjon. I tillegg blir huden vår impregnert med en deilig urtearoma..

Vi skal bare understreke at massasjen alltid skal starte ved føttene og opp mot bagasjerommet med lett eller middels trykk..

De beste øvelsene for toning av bena




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.