Jentas finger mot kreft miraklet med capsaicin

  • David Cobb
  • 0
  • 3644
  • 800

I mange år har det vært et nådeløst søk av forskningslaboratorier etter kreftbekjempende stoffer.

Imidlertid har hittil ingen demonstrert en slik evne fra medisinsk-vitenskapelig synspunkt (en annen ting er empirien som viser at effektiviteten av visse naturlige behandlinger eksisterer i forskjellige folkeslag).

Men det har vært så langt, siden det nylig har blitt funnet at noen stoffer eller planter, for eksempel svart pepper og soursop, har vist seg å være effektive i å dempe og til og med herde denne pandemien..

I flere studier, et stoff fra finger pepper viste sin kreft mot kreft i humane lunge- og bukspyttkjertelkreftcellekulturer.

De demonstrerte også at en dose av dette stoffet induserer kreftcelledød og ikke har samme effekt på normale celler..

Stoffet som vi skal studere finnes i populære paprikaer, cumari eller cambuci.

Kort sagt, vi refererer til den variasjonen paprika som inneholder et spesielt krydret innhold..

Dets kreftpotensiale skyldes til capsaicin, et stoff som produserer "selvmord" i kreftceller. Handlingen kan ikke bare stoppe, men utrydde kreft.

Hva capsaicin-effekten er og hvordan den blir produsert?

Gjennom denne artikkelen vil vi forklare mer detaljert hvordan vi kan bruke disse matene som inneholder capsaicin, og forklare hvordan vi kan innlemme dem i kostholdet vårt i tilstrekkelige mengder for å forhindre og til og med kurere kreft..

Capsaicin-aksjon mot kreft

Capsaicin hører til en familie av molekyler kalt vaniloid. Slike molekyler produserer kreftcelledød.

Dette stoffet klamrer seg bokstavelig talt til proteiner fra en veldig viktig celleorganelle, mitokondriene, og forårsaker døden av disse organellene..

Men mest påfallende er at det ikke bare dreper kreftceller, men også skader ikke cellene som omgir svulsten, som er sunne eller normale.

Hva skiller kreftcelle mitokondrier av normale celler er at de har en helt annen biokjemi.

Dette er en av de grunnleggende årsakene til denne selektiviteten til virkning av capsaicin. Denne sårbarheten er medfødt og spesifikk for kreftceller..

Som en konsekvens er forbruket av dette stoffet, som er tilstede i høye doser i jalapeno paprika, ungefinger og andre typer veldig krydret paprika, anbefales på det sterkeste å starte en styrking av systemet vårt i generell kreftforebygging.

Fordi disse stoffene (vaniloidene) finnes i mange matvarer, er farmasøytiske forutsigelser at de kan få noe medisin raskt og billig..

Men i mellomtiden, Cancer Research UK anbefaler å redusere risikoen for kreft med et sunt, balansert kosthold rikt på frukt og grønnsaker.

Det er for tiden formler som bruker capsaicin for aktuelle behandlinger av muskelspenninger og psoriasis, noe som gjør det mulig å bruke det også til behandling av hudkreft..

capsaicin

Capsaicin, det krydret prinsippet med ung fingerpepper, fører prostata tumorceller til selvdestruksjon..

I følge en fersk undersøkelse utført ved University of California (Cedars-Sinaí Medical Center), ble det funnet at denne komponenten aktiverer programmert celledød eller cellemord selv (også kalt apoptose) hos 80% av kreftcellepopulasjonen. prostata.

Dette reduserer størrelsen på svulster til en femtedel av ubehandlede svulster..

I følge denne studien, For å oppnå ønsket krefteffekt, bør en person på 90 kg ta omtrent 400 mg capsaicin 3 ganger i uken..

Studien forutsetter spiser tre til åtte ferske finger paprika.

Men pass på: disse paprikaene har det høyeste innholdet av capsaicin, og øker graden av skarphet, i henhold til skalaen Scoville, i mer enn 300 000 enheter. Så disse paprikaene er veldig krydret og smaksløkene dine støtter kanskje ikke.

For å gi deg en ide, kan andre varianter som jalapeno bare inneholde mellom 2500 og 8000 enheter. Scoville.

Les også: Cayenne Pepper Salve for å behandle åreknuter

Vi vil forklare litt mer detaljert hvilken mekanisme den unge fingeren virker ved å hemme eller drepe kreft:

Hvordan bruke en finger for å forhindre kreft

Apoptose eller celledød er et normalt fenomen som oppstår i vev og organer i kroppen vår. Takket være denne prosessen er det en balanse mellom nye celler og de som er eldre eller forverrede..

Men, kreftceller blir udødelige fordi de genetisk slipper unna apoptosens molekylære mekanismer.

Forskere har observert at capsaicin hemmet aktiviteten til en molekylær mekanisme som endres i kreftceller (NF-kappa Beta), og at den under normale forhold deltar i apoptose eller celledød i mange celletyper..

Mangelfull regulering av NF-kB av kreftceller er en av grunnene som fremmer deres evige overlevelse..

Den krydret komponenten av tåen Det reduserte også dannelsen av et protein som ofte produseres i store mengder av prostata svulster og kan indikere tilstedeværelsen av svulsten hos menn.. Dette proteinet er kjent som prostata-spesifikt antigen (PSA)..

Kosthold eller meny for å bekjempe kreft

Å se de fantastiske egenskapene til krydret mat før de inneholder capsaicin, hvis vi vil bidra til å bekjempe kreft eller forhindre det, vi må innlemme så mange grønnsaker som mulig i kostholdet vårt. Det vil si paprikaen og ingefæren.

Husk at jo mer peppersa er, jo høyere er capsaicin-konsentrasjonen. Ikke glem at idealet er at slike matvarer blir konsumert rå, fordi på denne måten er alle egenskapene bevart.

  • Chili Peppers. De er den mest potente og kjente kilden til capsaicin, og noen har den høyeste skarpheten til det krydret Scoville, som jalapenos.
  • Tabasco saus. Denne kommersielle sausen er laget med Tabasco-paprika fra den meksikanske staten med samme navn, med tilsatt eddik og salt. Bare noen dråper av måltidet ditt for å ha en fest på tungen.
  • spisskummen. Selv om det er mindre krydret enn de forrige, inneholder det capsaicin og kan gi grønnsakene dine god smak og er hovedingrediensen i kanarisaus..

  • karri. En av hovedingrediensene er safran, som er gul i fargen og inneholder små mengder capsaicin..

Les også: 4 veganske stuinger etter smak

Capsaicin er synergistisk forbedret med koffein, dvs. kombinasjonen av de to hjelper enda mer med kreftforebygging og -kur, samt forbrenning av fett.

Hvis ideen om å legge pepper til kaffe ikke virker tiltalende, kan du ta capsaicin og koffein i kapsler og skåne deg den krydret smaken på tungen. Men vil ikke bli kvitt svette.

5 Pepper rettsmidler jeg ikke kjente




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.