Planter som tiltrekker seg positive energier

  • Jacob O’Brien
  • 0
  • 3964
  • 174

I følge eksperter på området er det planter som tiltrekker seg positive energier og gir en følelse av velvære permanent sammenlignet med andre.. Det er nødvendig å avklare at disse plantene må være i live, det vil si at vi må holde dem sunne i en gryte og gi dem spesiell omsorg.. 

Når vi tar hensyn til dette, vil vi snakke nedenfor om de ti beste plantene for å tiltrekke seg positiv energi. Sjekk det ut!

1. Kaktus er en av plantene som tiltrekker seg positive energier.

Kaktusene er veldig sjarmerende og gir et veldig spesielt dekorativt preg på hjemme- eller kontorlokaler.. Det er en plante som krever spesiell omsorg for å overleve..

Det sies at det ville ha evnen til å avverge misunnelse, inntrengere, ondsinnede mennesker, hyklere. De ville også være i stand til å absorbere elektromagnetiske bølger som sendes ut av TV-en, dataskjermen og mikrobølgeovnen..

2. Mynte

I tillegg til å være en plante med mange helsemessige fordeler, er det en mystikk rundt mynten, og mange bruker den til å tro at den vil kunne beskytte oss mot skade og misunnelse hos mennesker..

Mynte er velværeplanten og det antas at alle som har en fersk plantefot hjemme tiltrekker økonomisk velstand.

3. Bambus

Bambus kom på moten for å dekorere huset, i tillegg til å gi et veldig sofistikert preg til miljøer som stue, ble også populært for å tiltrekke seg god energi..

Bambus sies å kombinere vekst og vann, og gir miljø, renhet, gjennomsiktighet og liv..

Å ha denne planten hjemme i vil gi en følelse av velvære, ro og drive vekk misunnelse.

4. Jasmin

Jasmine er kjent som en ideell plante for par, fordi det er fordelaktig med forhold til det åndelige feltet..

Det anbefales å ha det i rommet og / eller mellomrommene du deler mest med partneren din siden tiltrekker seg god energi til å styrke romantikk og forhold.

5. Rosmarin

Rosmarin er en plante med store medisinske fordeler, brukt og brukt siden antikken i mange kulturer. På det spirituelle plan, denne planten er kjent for å tiltrekke seg oppriktig kjærlighet og lykke.

I tillegg til å holde en fersk fot med rosmarin hjemme, anbefales det at du legger noen få kvister i stoffposene og fordeler dem i forskjellige områder i hjemmet for å gi lykke til alle rundt deg..

6. Mynte

Mint er en plante med mange medisinske egenskaper som vi kan glede oss av når som helst. Å ha denne planten hjemme vil ikke bare sikre helse, men vil også fremme positive vibrasjoner i ethvert miljø..

Mynt sies å bekjempe dårlige vibber og bidra til å bekjempe søvnløshet. Det hjelper også til å forbedre kommunikasjonen i hjemmemiljøet..

Ta en titt på de 5 praktiske bruken av mynteolje du vil vite

7. Timian

Timian er en plante som har blitt brukt siden antikken for å holde seg unna dårlige vibrasjonsmiljøer.. Planten anses som rensende fordi den bekjemper negative energier, forhindrer mareritt og fremmer selvtillit.. Å ha henne hjemme sikrer beskyttelsen av hjemmet og dets innbyggere.

8. Krysantemum

Chrysanthemums er kjent for sin skjønnhet og for å gi oss en følelse av velvære hjemme.. Denne planten fremmer lykke og godt humør, så det anbefales for områder der det er konstant spenning og / eller diskusjon.. Chrysanthemums er relatert til et liv med avslapning..

9. Eukalyptus

Denne planten har evnen til å bekjempe og avverge de dårlige vibber som nesten alltid kommer med misunnelige og ondsinnede mennesker..

Det anbefales for forretningsmiljøer, kontorer, butikker som det er en plante som tiltrekker velstand. Det er også ideelt for bedre forening av søvn og befri mellomrom med negativ energi..

Vi anbefaler også å lese: 5 eukalyptusløsninger for å lindre pusteproblemer

10. Aloe Vera

Det er en plante som brukes i ritualer mot uflaks og misunnelse, da det sies å være en av de sterkeste for å bekjempe dårlige vibrasjoner.. Det er kjent for å tiltrekke velstand og god energi hvor som helst i huset der det ligger..

Det er populært antatt at når aloe-planten vokser og sløser med helsen, skyldes det at den tiltrekker lykke til. Men hvis den er visnet, har den absorbert negativ energi og beskyttet oss.

10 planter du enkelt kan vokse i hagen din



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.