Hvor du skal begynne når du dekorerer et rom

  • Joseph Barber
  • 0
  • 4621
  • 1075

I dekorasjonsverdenen er det ingen grenser, ingen normer, ikke bare gyldige trender.. Å pynte har blitt hobbyen fra mange mennesker, og arbeidet til mange andre. Fortsett og dekor et rom i huset med rådene nedenfor..

Lag miljøer og bygg fantastiske rom Det er ikke en lett oppgave. Å stå foran et tomt rom er synonymt med å vende et blankt lerret for en maler, eller en tom plate for en kokk.

For det første, hvis du tenker på dekorere et rom i huset ditt, hall eller soverom, husk rådene vi vil gi deg. På denne måten vil du vite det hvor du skal begynne, ingen tvil eller usikkerhet.

Takket være den store portalen som er Internett, er vi veldig vant til å se mellomrom eller interiørdekorasjoner fantastisk. Men i sannhetens øyeblikk er det vanskelig for oss å gjennomføre disse ideene i våre.

Selvfølgelig er mange av ideene som blir foreslått for oss utopiske eller fantasifulle. Mange av elementene vi finner i hjemmedekormagasiner er unike gjenstander og har dessverre høye priser. Alt går imidlertid ikke tapt. Vær oppmerksom på de første trinnene du bør ta for å begynne å dekorere hjemmemiljøet ditt..

Første trinn før du dekorerer et rom

stil

For det første må du vite hvilken stil du skal følge, trenden og hva du vil formidle. Ikke det samme velg en rustikk stil, moderne eller minimalistisk.

Trendene er veldig slående, selv om det alltid er en god idé å følge instinktene våre og la oss skje. Hvis du er en person med mye personlighet og fantasi, kan lage din egen stil.

Kjenn styrkene

Det burde vi absolutt kunne finn det sterke poenget av hvert rom vi vil dekorere, det være seg plasseringen av døren, eller de store panoramavinduene. Husk alltid på timene med lys, og hvordan solen treffer, slik at du kan bedre Finn møblene.

Les også: Tilbehør til stuen: lær hvordan du lager dem med noen få enkle trinn

Kast det du ikke vil bruke

Vi har en dårlig vane å samle mange ting. Så ta deg tid til å dekorere eller endre et rom for å kaste bort det du ikke vil bruke lenger.

Faktisk er det i dag applikasjoner og mange metoder for donere eller selge gjenstander at vi ikke vil lenger. Dette er en god idé å finansiere deler av ombyggingen..

Ikke kjøp tvangsmessig

Det stemmer at dekorasjonsbutikkene er veldig vakre og oppmuntrer til kjøpet. Vær forsiktig, og gjør det en liste over møbler og gjenstander du trenger, og ikke gå av den listen. Du kan ende opp med flere ting enn du trenger.

Se opp for moter

Moter er midlertidige, prøv å ikke bukke under for dem, og kjøp alt de vil selge oss. Sikkert du har sett mange flamingoer, ananas, fugler eller donnuts rundt.

Også fruktene begynner å bli moteriktige, og det er ikke sikkert at du har noen mening for sommerdekorasjonen i vinterhalvåret..

Se også: 7 feil ved utforming av små plassbesparende rom

Tenk på fargene

Hvis du bestemmer deg for å male veggene på rommet ditt, må du huske resten av huset.. Du kan gjøre rommet til hovedpersonen med en slående farge.. Vær imidlertid forsiktig med dristige farger, for i det lange løp kan du bli lei.

overrask, det ble moteriktig å male bare en mørkere farget vegg, å fremheve den delen som interesserer deg mest.

Men hvis du bestemmer deg for å gå for rene hvite vegger, kan du leke med fargene på gardinene eller dynetrekket på sengen..

Ting å vurdere

Før du pynter er det praktisk å legge alle ideene dine på papir for å organisere dem. Velg alternativene du liker best for å huske dem hele tiden.

  • Legg vekt på belysning. Hun er en av nøkkelbrikkene i å skape koselige rom og steder..
  • Ikke vær redd for matcher forskjellige farger, tør og ha det gøy.
  • Vurder om du trenger å ansette en designer.
  • Uthev vinduer, du kan kle dem med fargegardiner som passer til resten av rommet.

Før du begynner å dekorere et rom, bør du tenke på hva du trenger, hva du vil og hvordan du skal oppnå det..

Avslutningsvis anbefaler vi å følge disse tipsene slik at du kan oppnå dette effektivt og morsomt..

5 midtstykker du kan lage av resirkulerte materialer



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.