Hvorfor ber noen barn om vann før sengetid?

  • Robert Patterson
  • 0
  • 5227
  • 791

Hvorfor noen barn ber om vann før sengetid? Når du leser dette spørsmålet, vil du sikkert ha husket en scene som ligner på de små..

Du pakker dem opp, kysser dem en god natt, slår lysene og lukker døra; men etter noen minutter ber en av dem deg om litt vann. Denne oppførselen er vanlig i noen familier.. 

Det er forskjellige meninger i media om årsakene som motiverer barn til å be om vann før sengetid. Disse inkluderer caprice, manipulasjon, behov for tid og kjærlighet..

Det antas også at det kan være den forespørsel om faderlig tilstedeværelse, eller noen ganger bare tørst. I det følgende vil vi kort undersøke slike argumenter..

Caprice og manipulasjon

Noen foreldre sier at barn ber om vann før sengetid fordi det er en måte å se hvor mye kontroll de har over foreldrene..

Det er sant at noen barn er lunefulle når det gjelder hvordan foreldre utdanner og oppfyller sine barns behov og ønsker. Imidlertid for et barn, det å ønske å manipulere foreldrene dine gjennom et glass vann er en veldig kompleks handling og vanskelig å planlegge.

Av denne grunn er det ikke mulig for barn å be om vann før sengetid, med tanke på dette søket etter manipulasjon eller enkelt innfall.

Lær hvorfor kyss og klemmer er den beste medisinen for barna dine

De vil bruke mer tid sammen med deg.

Når det gjelder andre foreldre, tror de at barn ber om vann før sengetid fordi de ikke bruker nok tid sammen med sine små. Spesielt hvis paret jobber og føler seg litt skyldige i at de forsømmer barna sine.

Imidlertid er denne oppførselen hos barn Det skjer også i familier hvis foreldre tildeler mengde og kvalitetstid til barna sine.. 

La oss derimot tenke på tiden det tar for små å drikke vann. Hvis en tilfeldighet tar denne handlingen mindre enn ett minutt; det er for tidlig for barn å samhandle med foreldrene sine.

Dette indikerer det, Årsaken til at noen barn ber om vann før sengetid er ikke å tilbringe mer tid med foreldrene, og ja det går utover.

Virkelig tørst

Å drikke vann og å være hydrert er grunnleggende for god utvikling av barn.. Noen ganger har barn kanskje ikke drukket nok vann og blitt tørste om natten.. Det er ikke veldig ille for barnet ditt å be om vann.

Foreldre trenger imidlertid å observere barnas daglige væskeinntak. Hvis forespørselen gjentar seg ved flere anledninger, eller hvis du merker at barnet ditt drikker mye vann, kan være et symptom på barndoms diabetes. I et slikt tilfelle bør du konsultere en spesialist for å unngå helseplager eller komplikasjoner..

Hvorfor noen barn ber om vann før sengetid: å vite at du er der

Som vi så tidligere, er noen av grunnene til at foreldre mener at barna deres ber om vann før sengetid, ikke er veldig logisk..

For vi tenker som voksne, ikke som barn. Små har en annen måte å forstå omgivelsene og verdenen på, inkludert forholdet til foreldrene..

Aller først, vi må huske at barn er helt avhengige av foreldrene sine. De finner tilflukt og beskyttelse de trenger for å føle seg trygge. Faktisk, Et viktig aspekt ved barns utvikling er å føle seg beskyttet.

Av denne grunn trenger barn noen ganger å bevise at de stoler på foreldrene sine ubetinget.. De vil "sørge for" at du er der med dem hvis noe skjer om natten.. Og en måte å gjøre det på er å be om vann før sengetid..

Sjekk ut disse 5 nøkkelordene for å utdanne barna våre

Hva du kan gjøre med det

Fortvil ikke

Husk, ditt barns mål er å bekrefte at det er der for ham. Som voksne tror vi kanskje at fordi de er våre barn, vil de automatisk stole på oss, men dette er ikke tilfelle..

Faderskapet er ikke så enkelt som å programmere en robot, slik at barn ikke tviler på oss. Som foreldre, vi må få dem til å føle seg trygge og trøste dem når det er sunt å gjøre det.

Så husk dette rådet, så finner du at det vil hjelpe deg å være rolig når du føler at du mister tålmodigheten. Kjærlighet må være grunnlaget for deres skaperverk og de trenger.

Tilbring tid med barna dine

Å tilbringe minst en time om dagen med barna dine vil hjelpe barn med å innse sin kjærlighet og interesse.. Om natten kan du også gjøre visse aktiviteter med dem, for eksempel å lese en historie.

Du kan også gjøre pusteøvelser med barna dine, slik at de kan slappe av og hvile ordentlig. Dette vil bidra til å slutte å føle trangen til å ringe foreldre til et glass vann.

Hjelp dem å håndtere følelsene sine

De emosjonelle oppvekstforeldrene bringer til barna kan være til stor hjelp.. Å lære dem å håndtere følelsene sine og også vise dem kjærlighet vil forberede dem på en mer oppfylle og stabil voksenstadium..

Vær også oppmerksom på barna dine ved å tilfredsstille ønsket om å drikke vann før sengetid., Det er viktig å lære deg hvordan du gjør ting selv gradvis; som inkluderer å la dem gå på kjøkkenet for å drikke vann selv før de legger seg.

konklusjoner

Kort sagt, Årsaken til at noen barn ber om vann før sengetid skyldes et emosjonelt og emosjonelt behov.. For å tilfredsstille dette behovet, trenger små trøst foreldrene gir for å føle seg trygge..

Husk at barna dine ikke gjør dette for å bry, manipulere eller bare raserianfall. De vil bare føle seg trøstet og beskyttet..

Imidlertid, hvis du observerer uvanlig atferd, kan du rådføre deg med en ekspert for å bruke de nødvendige tiltakene..

Har du noen gang vært gjennom dette? Vi vil gjerne vite hvordan du løste problemet.. 




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.