Hva er de enkleste yogastillingen?

  • Thomas Davis
  • 0
  • 3689
  • 815

Akkurat som det er veldig vanskelige yogastillinger, er det også noen som er enklere og mer treffende for folk som nettopp har startet denne praksisen. Derfor er de veldig enkle å utføre og er ikke aggressive mot leddene..

Hvis du nettopp har begynt å praktisere yoga, enten hjemme eller på et treningsstudio, inviterer vi deg til å prøve noen av disse stillingene. Alle sammen er avgjørende for å begynne å bli vant til kroppen og forberede den til å komme videre i postural korreksjon.

De enkleste yogastillinger

Hvis du aldri har praktisert yoga, disse enklere holdningene lar deg gradvis få den nødvendige elastisiteten for å få et godt grunnlag. Dette vil forberede kroppen på å øve på andre mer komplekse holdninger..

Når vi forbereder kroppen på riktig måte, er det mindre sannsynlig å bli skadet hvis du gjør en vanskeligere holdning. I disse tilfellene er det alltid viktig å ha hjelp av en lærer eller guide for å forhindre skaden..

Ikke gå glipp av disse 4 yogastillingene for å lade opp energiene dine

Opp ned hunden holdning

Dette er en av de første enkleste yogastillingene og en som er veldig til stede når vi gjør solhilsen. Det handler om en holdning der vi prøver å danne et fjell med kroppen vår.

Til å begynne med er det veldig sannsynlig at vi ikke vil være i stand til å støtte hele gulvsålen. Men over tid vil kroppen vår tilpasse seg, og vi vil utføre kroppsholdningen mer bevisst, noe som vil gi bedre strekk i musklene.

Warrior Stance

Krigerstilling er en annen av de grunnleggende holdningene blant nybegynnere. For å oppnå dette, må vi ta et bredt skritt fra forbenet.

  • Det fremre benet må være i en vinkel på 90 °, mens det bakre benet må være rett.
  • Hvis dette er vanskelig med det første, kan vi bøye det litt.

Armene kan adoptere forskjellige holdninger.. De kan heves ved siden av kroppen eller heves oppover. Dette vil allerede avhenge av asana som øver.

Styret holdning

Dette er en av de enkleste yogastillingen.. Det består i å sette deg i posisjon som om du gjør en pushup.

  • Pass på å ikke heve hofta så mye.
  • Forsøk å visualisere en rett linje fra skulder til hofte til ankel.

All vekten av kroppen vår vil falle på armene og håndflatene. Ikke la hodet falle, se alltid på bakken eller fremover, ved å være tro mot denne imaginære rette linjen..

Ta en titt på de 5 beste tipsene for å få yoga

Kyr og katt holdning

Begynn med de fire støttene og bøy ryggraden. Støtt hendene etter skulderlinjen og knærne etter hoftelinjen.

  • Skyv rumpa ut og følg bevegelsen med hodet, og se opp. Denne yogastillingen er ideell for å strekke ryggmusklene..

Kattens holdning utføres vanligvis med kyrens holdning. I dette tilfellet gjør holdningen omvendt.

  • Ryggraden bøyer seg oppover, trekker seg baken og plasserer hodet mellom armene.

I denne holdningen er pusten veldig viktig. Når du bøyer ryggraden, inhalerer du, og når du kommer tilbake til hjemmeposisjonen, puster du ut.

Guttestilling

Denne holdningen anses av mange å være den foretrukne. Gjøres vanligvis på slutten av yogaklassen som en del av avslapning. Det er en veldig enkel holdning.

  • Bare kom deg ned på knærne, sett deg ned og beveg kroppen fremover mens du strekker armene.
  • Til å begynne med kan det være vanskelig å få baken til å berøre hælene. Når du øver på denne holdningen, vil du imidlertid kunne strekke deg riktig vei.

Har du noen gang øvd på disse lettere yogastillingene? Hvis du går på en begynnerklasse, er du absolutt allerede kjent med en. Hvis du derimot velger å trene hjemme, inviterer vi deg til å prøve dem. Er avgjørende for å komme i gang.

4 yogastillinger for å lade opp



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.