Hva er den beste fargen på linser med solbriller?

  • Henry Lester
  • 0
  • 3862
  • 292

Når vi velger solbriller, slutter vi sjelden å tenke på fargen på linsen som best passer våre behov. Derfor, i denne artikkelen, vil vi forklare hva som er den beste fargen for solbrillelinser for å beskytte seg selv på riktig måte..

Foreløpig er det vi anbefaler når det er mulig, se etter et optikk å velge solbriller og linsefarge. Fagfolk i disse butikkene er klare til å gi råd og gi deg råd om passende linsefarge for deg..

Her er noen av fargene på solbrillelinser som finnes og hvilket publikum de er beregnet på. Vi anbefaler imidlertid det konsulter alltid saken din med en profesjonell som arbeider i en optikk. Dette vil best guide deg slik at valget ditt er det riktige..

Linse farge brun

Fargen på den brune linsen slapper av synet og endrer neppe fargens oppfatning. Dette gjør det egnet for folk som på grunn av jobbing lider av trøtt syn. Hvilke andre typer publikum er de imidlertid målrettet?

  • Mennesker som utøver idretter: for eksempel ski, surfing eller fotturer.
  • Folk som kjører mye: for eksempel lastebilsjåfører eller drosjesjåfører. Den brune fargen bidrar til å redusere belastningen på øynene. resultat av endringene som er produsert ved eksponering for lys.
  • De som nettopp har hatt en operasjon: en grå stær eller en refraktiv kirurgi trenger denne typen linser under bedring..

Visste du det 5 tegn som øynene dine gir om helse

Grå linsefarge

Den grå linsefargen er den nøytrale fargen som de fleste linser har med seg. Denne fargen er egnet for folk som kjører mye fordi den, som i forrige eksempel, endrer fargens oppfatning litt. Imidlertid er det et spesielt tilfelle der bruk av grått er uunnværlig..

Når du lider av fotofobi, vil enhver profesjonell gi råd om bruken av denne linsefargen.. Årsaken er at fotofobi gir en unormal intoleranse mot lys, noe som forårsaker konstant plage. Å bruke denne typen briller vil ikke lenger være et problem.

Grønn linse farge

Grønne linser har en funksjon: endre fargeoppfatningen mer enn tidligere farger. Noen av tilfellene der de anbefales, er som følger:

  • Vintersport: Folk som går på ski, snowboard eller annen type sport som utøves utelukkende om vinteren, kan ha fordel av å bruke denne typen linser..
  • Vannsport: Alle de som driver med vannsport som seiling eller surfing trenger denne typen briller.
  • Hyperopia: briller med grønne linser er ideell for alle de som lider av langsynthet. Jeg mener at de ikke ser de nærmeste gjenstandene godt.

Oppdag: 8 symptomer vi har opplevd med visuell stress

Gul linse farge

Den siste linsefargen vi vil presentere er gul. Denne typen linser gir høyere lysstyrke og kontrast, så det er kontraindisert.

Solbriller med gule linser er kun til lite lysområder; På grunn av dette er de ideelle for sjåfører som vanligvis jobber om natten eller står opp veldig tidlig. De er også indikert for visse netthinnesykdommer..

Hvilken bruk vil du gi solbriller? Hvilke av de forrige fargene tror du ville være best for øynene dine? Vi anbefaler å se etter et optikk for å analysere saken din ytterligere og kjøpe de riktige brillene for deg..

Solbrillene som optikken tilbyr følger sikkerhetsstandarder som sikrer tilstedeværelse av UV-filtre for å beskytte deg ordentlig mot solen. Kjøper du vanligvis solbriller hos optikere eller i butikker?

De 9 konsekvensene av ikke å bruke solbriller



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.