Hjelpemidler for å lindre forstoppelse

  • Christopher Wilcox
  • 0
  • 2978
  • 336

En av de vanligste og ubehagelige fordøyelsessvennene som mange mennesker lider er forstoppelse.. Hun er en dysfunksjon som kan presentere i alle aldre. Her er hjemmemedisiner for å lindre forstoppelse.

Effektene er raske, og gir lettelse nesten umiddelbart..

Drikk mye vann for å lindre forstoppelse

Denne væsken er den beste medisinen for å lindre forstoppelse; det er nødvendig å drikke omtrent 8 glass vann daglig, I tillegg består kroppen vår av minst 80% vann, så alle organer i kroppen er avhengige av den..

På samme måte hjelper det å føre næringsstoffer til hver eneste celle, så vel som gir den nødvendige fuktigheten til tarmen for å gjøre avføringene mykere, noe som gjør det lettere å eliminere.

Vi anbefaler å lese: Hvit eller blek avføring: årsaker til dens utseende og behandling.

Spis mer fiberrik mat for å lindre forstoppelse

Hvis vi prøver å øke forbruket av fiberrike matvarer, gir vi kroppen muligheten til å forhindre forstoppelse..

Hvis denne sykdommen allerede er i kroppen vår, øker årsakene til å konsumere så mye av disse matvarene som mulig for å snu denne tilstanden..

Det er viktig å spise to til tre porsjoner frukt og grønnsaker hver dag.

Følgende er en gruppe matvarer som regelmessig konsumeres, kan være til stor hjelp for å forhindre forstoppelse og mange andre fordøyelsesproblemer..

Møt: 8 fiberrike matvarer

Anbefalt matgruppe

  • Bønner, og generelt alle grønnsaker, er mat som gir store mengder fiber i tillegg til protein.. De inneholder veldig lite fett og erstatter kjøtt.
  • Brokkoli, foruten å være rik på fiber, har mange naturlige antibiotiske egenskaper og tilskrives også krefthemmende egenskaper..
  • Tørket frukt som f.eks. Fiken, rosiner, aprikoser gir stor lettelse for forstoppelse ved å stimulere innvirkning på tarmen og lette avføring.
  • Rå nøtter og frø som solsikke, hasselnøtter og kastanjer er veldig sunne på grunn av mengden fiber de inneholder., i tillegg til deres protein, E-vitamin og kalsium.
  • Kirsebær inneholder ellaginsyre, en forbindelse som har kreftdannelse mot kreft, er veldig effektiv for å lindre forstoppelse og brukes også til å utføre nyrrensing..
  • Bananer inneholder mye fiber og stimulerer fordøyelsen, noe som er veldig viktig for å forhindre forstoppelse..
  • Epler inneholder mye fiber, og pektinene de inneholder stimulerer tarmens funksjon.. Eplecidereddik kan være et fantastisk naturlig avføringsmiddel hvis du spiser to skjeer med et halvt glass vann før frokosten..
  • Gulrot er rik på betakaroten, er naturlig avgiftningsmiddel og rik på fiber, noe som hjelper til med å stimulere tarmens funksjon, og gir en enkel evakuering.
  • Grønne grønnsaker som spinat, blomkål, blant andre, gir kroppen vår en stor mengde vitaminer og mineraler, avgjørende for at kroppen skal fungere ordentlig..

Drikk fersk juice for å lindre forstoppelse

Det anbefales å drikke fersk frukt og grønnsaksjuice for å effektivisere forstoppelsesproblemer..

I tillegg til å være velsmakende, inneholder de store mengder antioksidanter, som er uunnværlige for å hjelpe kroppen med å eliminere giftstoffer som samler seg når vi ikke kan avfedre regelmessig..

Forbruk sunne oljer

Det er veldig viktig å bruke sunne oljer i matlaging; disse oljene kan være kokosnøtt eller olivenoljer.

De hjelper også til med å forbedre forstoppelse når de stimulerer fordøyelsen og gir effektiv lindring fra flatulens og andre problemer når de lider av denne tilstanden..

Forbruker probiotika regelmessig

Bananer, tomater, hvitløk, løk og asparges inneholder probiotika, som gir god tarm- og fordøyelsesfunksjon., veldig nyttig for å kunne eliminere tarmavfall regelmessig og enkelt.

Rengjør tykktarmen med oksygenbaserte produkter

Det er vitenskapelig bevist at renselse i tykktarmen med disse oksygenbaserte produktene kan bidra til å lindre forstoppelse samt rense kroppen for giftstoffer som samler seg i tarmen..

Bruken av disse produktene er veldig uvanlig, men er tryggere, da den ikke mishandler fordøyelseskanalen, da den er mye mildere enn vanlige avføringsmidler..

Utrolig rensekost for å rense tykktarmen



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.