Hjemmemedisiner for å behandle tørr hud

  • David Snow
  • 0
  • 1771
  • 241

Når vi lider av tørr hud, føler vi ansiktet strukket. I tillegg skreller huden og klør. Det er flere naturlige behandlinger som kan avslutte dette problemet. uten behov for dyre behandlinger eller kjemikalier som kan påvirke huden.

På denne måten, Her er et bredt spekter av produkter som hjelper deg med å holde huden godt hydrert., unngå tørrhet. Kort sagt vil du oppnå et jevnt og frodig utseende.

Oliven og egg olivenolje for tørr hud

Kombinasjonen av olivenolje og eggeplomme er utmerket for å behandle tørr hud.. Nemlig at olivenolje inneholder vitamin E, Y, K, pluss mye antioksidanter; eggeplomme inneholder vitamin A, som hjelper med å myke huden.

For å utføre denne behandlingen, bland to spiseskjeer olivenolje med to eggeplommer og en halv spiseskje sitronsaft eller musserende vann. Påfør deretter blandingen over hele ansiktet og nakken med en bomull. La stå i tjue minutter og fjern deretter med varmt vann. Du vil merke forskjellen når du fjerner masken.

Sitron og sukkerjuice

Blandingen av disse produktene er ideell for å eliminere døde hudceller.. Med litt sitronsaft og en spiseskje eller to sukker kan du eksfoliere huden din ved å gni den forsiktig i 10 til 15 minutter. Skyll deretter med varmt vann.

På den måten blir huden glatt. Sitron er en utmerket snerpende og inneholder C-vitamin, så det hjelper til å lette hudfargen og bidra til å øke celleveksten., noe som er veldig gunstig for å myke opp huden.

Les også: 6 sitronfordeler for helsen din.

Mandelolje

Mandelolje er en mykgjørende, rik på vitamin E; Det er et ideelt smøremiddel for tørr hud, og det beste er at det ikke er fet, så huden absorberer det veldig enkelt, forblir hydrert og forhindrer tørrhet.

Den riktige måten å bruke den på er å utføre en skånsom massasje på ansiktshuden i minst ti minutter., la den sitte i ytterligere ti minutter, og skyll deretter med varmt vann.

Ricinusolje

Ricinusolje skaper en beskyttende barriere på huden vår., beskytter mot skader fra såper, tørr luft og varmt vann som kan skade huden.

Det er også en fantastisk naturlig snerpende fordi det hjelper med å fjerne urenheter fra huden., foruten å være en god fuktighetskrem.

Ta en kort massasje på tørrheten i huden, fjern deretter forsiktig med varmt vann.

Les også: Alt du trenger å vite om ricinusolje.

Kokosnøttolje

Ved hjelp av kokosnøttolje eliminerer vi lett vekten som produseres på tørr hud, og etterlater den jevnere, glattere og frodige utseende. La den virke over natten og skyll deretter om morgenen.

Ved å bruke den hver natt, vil det være mulig å merke gode resultater, og vi vil oppnå en veldig glatt hud..

Hvis du stadig bruker noen av disse behandlingene, kan du se at huden blir jevnere.. Velg imidlertid den beste for deg, og test ikke mer enn én om gangen, da dette kan forårsake irritasjon..

Naturlige måter å redusere tørrhet i huden på



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.