Kompletterende midler mot hypotyreose

  • Jacob O’Brien
  • 0
  • 4795
  • 603

Leter du etter komplementære midler mot hypotyreose? Vi søker ofte noen enkle, naturlige råd for å forbedre livskvaliteten og utfylle medisinsk behandling..

I denne artikkelen tilbyr vi disse alternativene. På denne måten kan du fremme trivselen Du kan også være i stand til å bekjempe symptomer som tretthet, håravfall, søvnløshet eller forstoppelse..

Hva er hypotyreose?

Skjoldbruskkjertelen er viktig for helsen, da den produserer hormonene som regulerer stoffskiftet. I tillegg griper det inn i en rekke funksjoner i kroppen. Derfor påvirker symptomer på hypotyreose forskjellige deler av kroppen..

Hypotyreose vises når skjoldbruskkjertelen er dårlig aktiv og derfor ikke produserer nok hormoner. For å diagnostisere dette problemet indikerer legen tester blod for å kontrollere tyroksin (T4) og tyrotropin (TSH) nivåer.

Imidlertid er det forskjellige meninger angående klassen som regnes som patologisk. I noen tilfeller kan visse endrede nivåer gå tilbake til det normale etter en stund..

Les også: Problemer med skjoldbruskkjertelen: 14 indikative tegn

behandling

den Legen vil alltid være basert på blodprøver og også på symptomene pasienten opplever.. Fra da av, hvis du anser det som hensiktsmessig, vil du ordinere medisiner som inneholder skjoldbruskkjertelhormon for å balansere underskuddet..

I tillegg til å alltid følge medisinske råd og relevante kontroller, kan noen råd være svært nyttige som et supplement til farmakologisk behandling. Gode ​​forebyggende tiltak kan også vurderes hvis du har en disponering for sykdommen..

Kompletterende midler mot hypotyreose

Her er noen påviste midler for hypotyreose som kan utfylle medisinsk behandling..

1. Selen

Hos voksne akkumuleres selen hovedsakelig i skjoldbruskkjertelen. Denne kjertelen krever selen for hormonmetabolisme og også for den store antioksidantkraften.

Fra et vitenskapelig synspunkt er dette mineralet assosiert med, i tilfelle autoimmun hypotyreose (Hashimotos sykdom) med:

  • En reduksjon i antistoffnivåer.
  • En forbedret skjoldbrusk på ultralydnivå.
  • En bedre pasientkvalitet.
  • En forsinkelse i forverring av øyet i tilfelle oftalmopati..

Den samme studien antyder å ta organisk selen. Det er imidlertid ikke bra å konsumere dette tilskuddet uten tilsyn av en profesjonell, da det overskytende det også er helsefarlig..

Derfor tilbyr vi et alternativ: Brazil nuts. Bare to bør konsumeres per dag for å sikre seleninnhold. som kroppen trenger uten noen helserisiko.

Les også: De 5 beste tørkede fruktene 

2. Båre

Maca er en rot av peruansk opprinnelse som konsumeres som mat. Imidlertid har den også utvidet sitt pulverformerte forbruk som et supplement over hele verden, takket være energiegenskapene. og som en hormonell regulator.

Den gule båren viste seg hovedsakelig å være veldig effektiv i skjoldbrusk lidelser og i overgangsalderen. I tillegg vil denne roten bringe energi til å bekjempe tretthet, et hyppig symptom på hypotyreose..

For å konsumere båren som et supplement er det nødvendig å følge indikasjonene og dosene på produktet. Det er godt å vite at det er et sentralstimulerende middel, så det anbefales alltid er å starte med en lav dose og gradvis øke den.

3. Supplerende midler mot hypotyreose: Unngå jodblokkere

I tillegg til rettsmidler mot hypotyreose, må vi ikke bare gi disse næringsstoffene. Det er også bra å ta hensyn til disse Skadelig mat som kan være i ditt daglige kosthold.

Det er noen matvarer som ikke skader sunne mennesker, men de kan være skadelige for de som har en underaktiv skjoldbrusk. Disse inneholder stoffer som kalles goitrogener som hemmer absorpsjon av jod, avgjørende for god skjoldbruskhelse..

Hva er?

  • Soya og dets derivater (tofu, soyasaus, Tempê, lecithin, etc.).
  • Kornungen.
  • Korsbiten: brokkoli, blomkål, kål, grønnkål, reddik og kålrot.
  • Tørket frukt som kongler, mandler og peanøtter.
  • Noen frukter: jordbær, pære, fersken.
  • Cassava og søtpotet.
  • sennep.
  • spinat.
  • Linfrø.

Avslutningsvis, med disse rettsmidlene mot hypotyreose, er det mulig å styrke behandlingen og merke en bedring i hverdagen. Små kostholdsendringer kan forbedre funksjonen til skjoldbruskkjertelen.

Hyperthyreoidisme hos kvinner, symptomer og anbefalt mat



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.