Naturlige midler for å behandle nervøs kolitt

  • Joseph Barber
  • 0
  • 1739
  • 56

Nervøs kolitt kan være et resultat av sporadiske anfall eller bli kronisk. Av denne grunn er det viktig å forhindre det..

Blant de viktigste symptomene på nervøs kolitt kan vi for eksempel nevne:

  • Magesmerter;
  • Smertefulle perioder;
  • Tarmdysfunksjon, for eksempel diaré og forstoppelse;
  • Til og med den emosjonelle tilstanden overdreven påvirket av stress.

Det er viktig å huske det også Det er viktig å konsultere legen din hvis du lider av denne sykdommen; som det vil indikere behandlingene for ditt spesifikke tilfelle.

Hvordan er denne tilstanden forbundet med spisevanene våre?, Det er måter å behandle det ved å endre livsstilen vår. I tillegg til å gjøre bruk av noen effektive naturlige midler.

Disse rettsmidlene bør kombineres med behandlingen som er foreskrevet av legen..

I dag skal vi snakke om fem oppskrifter som er nyttige for å behandle nervøs kolitt naturlig..

Naturlige midler for å behandle nervøs kolitt

  1. Gulrotjuice

Gulrøtter er en flott kilde til pektin, i tillegg til at de hjelper til med å forhindre symptomer på nervekolitt. I tillegg, Det er nyttig i behandling av lidelser som diaré og forstoppelse..

For å konsumere det, anbefalingen er i form av juice, og ikke spis den rå; Det kan forårsake magesmerter. Oppskriften er veldig enkel: bare vask og skrell to gulrøtter, slå dem i en blender med et glass vann til de får en homogen tekstur.

Tilsett så noen få dråper sitronsaft og honning for å søte naturlig. Drikk flere ganger om dagen til du legger merke til resultatene..

Hvis du vil, det er mulig å slå kokte gulrøtter i en blender med litt vann for å lage en puré. Tilsett litt salt, så er den klar til å spise.

Lær mer: Oppdag de utrolige fordelene med gulrøtter

  1. Probiotisk yoghurt

Probiotikum-rik yoghurt er gode for behandling av irritabel tarm-syndrom. Disse sunne bakteriene (probiotika) gir et beskyttende lag i tarmen og hjelper til med å eliminere skadelige giftstoffer og bakterier fra tarmen og kroppen..

Det er mulig å konsumere dem rene eller lage et vitamin med frukt. Husk å alltid velge en probiotisk rik versjon..

  1. Kamillete

En kamilleinfusjon er en utmerket måte å lindre symptomene på nervekolitt.. Det er i stand til å virke på tarmslimhinnen, redusere betennelse og hevelse i magen. Akkurat som det er nyttig for å regulere tarmen, behandle både diaré og forstoppelse..

Hvordan denne naturlige urt har krampeløsende egenskaper, lindrer også spasmer og magesmerter.

For å lage te, legg ganske enkelt noen kamilleblomster i en kopp med kokende vann. La infusjonen skje i 15 minutter. Sil deretter og tilsett noen dråper sitron. Hvis du vil, kan du søte med en honningskje.

Les mer: Fordelene med kamille

  1. havregrøt

Havre er rik på fiber som hjelper betydelig å redusere symptomene på nervekolitt; så det er verdt å inkludere det i ditt daglige liv hvis du lider av dette problemet. I tillegg til å lette avføring og avføring, fortsatt rik på antioksidanter, kalsium, jern, fosfor, riboflavon, magnesium og sink.

Er du usikker på hvordan du kan inkludere det i kostholdet? Alternativene er mange. Man kan spis den med halv papaya papaya om morgenen for eksempel, eller tilsett en skje til yoghurt, vitaminer og juice eller til og med salater.

Et annet alternativ er å koke en del havregryn med to deler vann i noen minutter og spise den som en grøt.

  1. linfrø

Linfrø er veldig rik på fibre som hjelper med å bevege tarmene og regulere den og passere avfall som må elimineres.. I tillegg er den rik på omega 3-fettsyrer, som styrker immuniteten og fordøyelsessystemet; noe viktig for nervøs kolitt-syke.

Det kan også behandle tilstander som forstoppelse og diaré da det regulerer tarmfloraen..

For å glede deg over fordelene dine en øse med nykvernet linfrø kan tas med vann, en gang om dagen.

Du kan også legge en spiseskje linfrø i en kopp kokende vann i 5 til 10 minutter. Drikk så denne te før sengetid. Vil bidra til å fremme sunne avføring.

8 Hjelpemidler mot kolitt



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.