Grunnleggende hudpleierutine

  • Christopher Wilcox
  • 0
  • 2037
  • 166

Bli kjent med en grunnleggende hudpleierutine, den delen av kroppen vår som er mest utsatt for ytre miljøfaktorer. Det er ansvarlig for å beskytte oss mot disse faktorene, og så lider fra dag til dag en tilnærmet uunngåelig forverring.

Gitt denne virkeligheten, er det noe vi kan gjøre for å ta vare på huden vår, og det er grunnen til at vi deler trinn for trinn i en pleierutine. Dette vil gi huden din den pleien og oppmerksomheten den fortjener..

Grunnleggende hudpleierutine

Trinn 1: Rens huden din 1 eller 2 ganger om dagen

Mange av oss rengjør ofte huden vår med såpe og vann, fuktige håndklær eller til og med bare vann.

Det ideelle er å bruke spesifikke produkter, med myke og spesialiserte komposisjoner. for hudpleie. I tillegg til disse produktene, er her noen anbefalinger du må huske på for å holde huden ordentlig ren:

  • Du bør rense huden fortrinnsvis 2 ganger om dagen.. Sørg for at en av disse tidene er rett etter at du står opp om morgenen, da kroppen vår produserer mest olje om natten.
  • Hendene dine er det perfekte instrumentet for å rense huden din. Glem håndklær eller svamper, da dette forhindrer hudens irritasjon.
  • Selv om vi vet at det er kjedelig, aldri glem å ta av sminken før du legger deg. Dette forhindrer at olje samler seg på huden din og forårsaker slitasje om natten..
  • Ikke rengjør huden mer enn to ganger om dagen med mindre det er nødvendig.. Hvis du gjør det vil stimulere talgkjertlene over, slik at kroppen din produserer enda mer fett enn normalt..
  • Hvis huden din er tørr, anbefaler vi deg å rengjøre den bare en gang om dagen. dessuten, det er praktisk å bruke ideelle produkter for denne hudtypen, som å rense geler.

Trinn 2: Bruk en toner etter rengjøring (valgfritt)

Toning kremer brukes til å fjerne alle siste spor av olje som kan forbli på huden vår.. de hjelpe oss å lukke porene etter en rens, forhindre bakterieinfeksjoner.

  • Hvis du har tørr hud, anbefaler vi at du ikke bruker denne typen produkter, da rensemiddelet vil være mer enn nok.
  • Tvert imot, hvis huden din er fet, ville det ikke være for mye å bruke en snerpende toner med et alkoholinnhold på 20% til 60%..

Trinn 3: Fukt huden din 1 eller 2 ganger om dagen

Fuktighet av huden din gjør aldri vondt, spesielt etter å ha gjennomgått en renseprosess som eliminerer praktisk talt alle naturlige oljer.

Fuktighet av huden din rett etter rengjøring og påføring av en tonic hjelper med å holde den yngre mye lenger. På samme måte er riktig hydrert hud mindre utsatt for tørrhet og kviser..

  • Selv om det er bra å fukte huden din, anbefaler vi deg å ikke gjøre dette for mye (maksimalt to ganger om dagen), da det kan tette porene og forårsake fremtidige infeksjoner..

Trinn 4: Eksfolier huden din 1 til 3 ganger i uken

Eksfolierende behandlinger bidrar til å eliminere døde celler og får derfor huden vår til å se yngre ut.. Forhindre tidlig utseende av rynker, utvikling av kviser, og forhindre utseendet på aldersflekker.

Hvis du bestemmer deg for å ha behandling hjemme, anbefaler vi følgende:

  • Eksfolier rett etter rengjøring. Vi anbefaler at du påfører et fuktighetsgivende produkt etter eksfoliering av huden din..
  • Ved å gni huden din, ingen kraft kreves. Bare masser skrubben forsiktig i 1 eller 2 minutter i strekk. Hvis du skal eksfoliere huden din med et håndkle, må du sørge for at den er ren og fri for bakterier..
  • Eksfolierende masker er også et godt alternativ i tillegg til kornete kremer. Bare vær forsiktig så du ikke får bivirkninger på disse produktene. Hvis du merker endringer, bør du umiddelbart suspendere dem..

Trinn 5: Få en månedlig ansiktsmassasje

Den grunnleggende pleien av huden vår består av rensing, peeling og fuktighetsgivende. Men en ansiktsmassasje minst en gang i måneden er et fantastisk alternativ for å holde huden vår mye yngre og yngre..

Hvis du er i stand til det, anbefaler vi at du ser etter en spesialist for å få ansiktsmassasje. Slik kan du stimulere sirkulasjonen og hudens gode tilstand.

7 anbefalinger for håndpleie og forhindring av aldring



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.