Så palmetto for prostata og urinveier

  • Thomas Davis
  • 0
  • 1289
  • 247

Når en mann eldes, begynner forskjellige medisinske problemer i livet hans, og prostata kan bli påvirket. Hjelpemidler kan hjelpe deg med å forhindre forhold i denne kjertelen. Kjenne til fordelene med sagpalmetto for prostata og urinveier.

Prostata er den mannlige kjønnskjertelen, som vokser gradvis etter fylte 50 år. Dette påvirker urinveiene negativt..

På grunn av prostatas nærhet til urinrøret og nedre blære, endringer forekommer i urinen. Urinstrømmen avtar, og en brennende følelse er tydelig.

Opphopning av urin forårsaker bakterievekst og tilstedeværelsen av andre symptomer som feber og smerter i nedre bekken. Alle disse kliniske tegnene er veldig ubehagelige, forstyrrer søvn om natten og skaper ubehag ved vannlating. Se opp for disse symptomene.!

Når mannen er 50 år gammel, anbefales det å gå til urolog for å gjøre en sjekke opp prostata. Med noen få blodprøver og enkel avbildning for å vurdere størrelsen på prostata, kan du forhindre kreft i dette kjertelorganet..

For å lindre ubehagelige symptomer er det flere terapeutiske alternativer. Blant hjemmemedisiner er sagpalmetto for prostata og urinveier et alternativ.

Hva er så palmetto?

Så palmetto, sabal eller amerikansk palme er en plante med opprinnelse i Florida og Mexico. Det er en relativt liten busk, som lett kan tilpasses klimaendringer. Amerikanske stammer har lenge bevist sin gunstige effekt ikke bare på eldre menn, men også på gravide..

Komponentene i sag palmetto er liposteroliske (fettløselige) ekstrakter, fettsyrer, harpikser, kalsiumoksalat, tannkjøtt, tanniner, steroler og estere. Forbruk bidrar til å redusere betennelse, forhindrer spredning av bakterier og reduserer antall østrogenreseptorer..

Oppdag: Har du en urinveisinfeksjon? Bekjemp den med disse 5 medisindrikkene

Hvordan saw palmetto reduserer symptomene på godartet prostatavekst?

Det er mange vitenskapelige studier som har vist en kraftig betennelsesdempende effekt av sag palmetto på prostata.. Reduserer urinrørsobstruksjon og irriterende symptomer. Forbedring i konstant vannlating sensasjon og redusert urinstrøm.

Denne planten virker ved å hemme hormonet DHT (dihydrotestosteron), som griper inn i prostatavekst. Derfor, takket være redusert testosteronnivå, vises prostatakreft sjeldnere..

Det har også vist seg å ha en gunstig effekt som seksuelt stimulerende middel siden opprettholder ereksjon og forbedrer ejakulasjon. Noen menn rapporterer om å ha forbedret sitt gifteliv etter regelmessig bruk av denne planten..

Saw palmetto er også nyttig i behandling av urinveisinfeksjoner.?

I Kina var bruken av denne planten som kapsel i 12 uker tilstrekkelig til å vise forbedret livskvalitet, noe som reduserte symptomene på urinveisinfeksjoner..
Sag palmetto forhindrer vekst av prostataceller. Som et resultat lindres ubehagelige symptomer sekundært til blæreirritasjon..
Menn som lider av prostataproblemer viser forbedret vannlating. Denne planten øker urinstrømmen og forhindrer resterende urinavleiringer..

Før du reiser, les: 8 anbefalinger du må følge for å unngå urinveisinfeksjoner

Hvordan tilberede sag palmetto?

Forberedelsen av sagpalmetto som et hjemmemiddel er ganske enkelt. Det forbrukes i form av infusjon..

ingredienser

  • 2 glass vann (500 ml)
  • 1 ss tørket og knust sagpalmetto bær (15 g)
  • 1 ss honning (25 g)

forberedelse

  • Varm opp vann med sagpalmetto-bær til det koker.
  • Fjern fra varmen, la avkjøle, sil og tilsett honning.
  • Ta to kopper med denne infusjonen, en om morgenen og en på ettermiddagen., er nok til å begynne å føle de gunstige effektene av planten.

Saw palmetto er en veldig trygg plante med få bivirkninger. Husk imidlertid at det kan fremme blødning når det kombineres med ginkgo biloba, antikoagulantia eller hvitløk. Kontakt lege hvis du har spørsmål..

Hvis du har problemer med prostata, kan du prøve å bruke sagpalmetto for prostata og urinveiene. Denne planten vil hjelpe deg med å rense urinen og forbedre helsen din. Ta vare på prostataen din, så palmetto vil være din allierte!

9 Hjem og naturlige midler mot prostataproblemer



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.