Superdrikk behandler leddgikt, lindrer smerter og betennelser og beskytter hjertet

  • Daniel Chandler
  • 0
  • 1332
  • 163

Bli kjent med superdrikken som kan bidra til å behandle leddgikt, lindre smerter og betennelser og beskytte hjertet..

En av nøkkelfaktorene i å forebygge en rekke sykdommer er å opprettholde et balansert og antioksidantivt kosthold..

Vi har snakket om dem noen ganger fordi er veldig viktig for å bekjempe handlingen fra frie radikaler som virker på kroppen vår.

Flere matvarer er rike på antioksidanter og fungerer som kraftige naturmidler. I dag vil vi snakke spesielt om en av dem, og lære en enkel oppskrift for å nyte alle fordelene..

Gurkemeie Super Drink for å behandle leddgikt

Gurkemeie er et av de mest fordelaktige krydderene for kropp og helse.. Det har omtrent 300 antioksidanter og tilbyr betennelsesdempende og smertestillende egenskaper..

Selv om det hovedsakelig brukes i matlaging for å tilberede noen deilige retter, gurkemeie utgjør også noen oppskrifter på naturlige og effektive midler og terapier.

Oppskriften vi lærer nedenfor kan lages med gurkemeiepulver eller fersk rot, avhengig av hvilken preferanse du har, og hva som er lettere å finne..

Denne gurkemeie-superdrikken er en del av tradisjonell orientalsk medisin og har blitt brukt i århundrer i forskjellige deler av verden for å lindre forskjellige smerter og forebygge sykdom. Alle ingrediensene er av naturlig opprinnelse..

ingredienser

  • 1 ss gurkemeiepulver
  • 5 g ingefær
  • 5 gulrøtter
  • 2 sitroner
  • 1 appelsin
  • 1 agurk

Hvordan gjøre?

Oppskriften er superenkle. Begynn med å skrelle sitrusfrukter, ingefær og gulrøtter. Hell alle ingrediensene i en blender og bland den til den er jevn..

For å oppnå bedre resultater, drikke det ideelt om morgenen fastende, omtrent en halv time før frokosten (husker at den ikke skal brukes til å erstatte frokosten, som er det viktigste måltidet om dagen).

Helbredende egenskaper ved gurkemeie superdrikk

Artrittkamp: på grunn av sin høye smertestillende og betennelsesdempende kraft, Denne juicen er utmerket til å bekjempe leddgikt og dens viktigste symptomer..

En aktiv ingrediens i gurkemeie aktiveres når den fortynnes med de andre ingrediensene og hjelper til med å lindre stivhet og hevelse i ledd..

Møt: Kosthold for å lindre leddsmerter

Hjelper med å forhindre depresjon og demens: Forskning i USA har bestemt at gurkemeie hjelper til med å redusere risikoen for depresjon og demens, samtidig som det lindrer symptomene..

Den samme studien fant det ut gurkemeie er bare 2,5% mindre effektivt enn farmasøytiske antidepressiva, men forårsaker ikke bivirkninger, da det er et helt naturlig middel.

Det antas å blokkere enzymer som øker risikoen for depresjon, samt senker nivået av cytokiner, noe som kan øke kroppens respons på stress..

Reduserer smerte: gurkemeie er en naturlig smertestillende hjelper til med å kontrollere og lindre forskjellige typer kroppsmerter. Det inneholder et protein som er i stand til å aktivere kroppens forsvarsmekanismer, og bidra til å redusere smerter..

Det er kreft: Det høye innholdet av forskjellige typer antioksidanter gjør at gurkemeie er med på å bekjempe og dempe virkningen av frie radikaler som samler seg i kroppen vår..

Disse frie radikaler kan forårsake mange sykdommer, inkludert kreft.. Gurkemeiejuice kan være effektiv for å forhindre kreft i eggstokkene, tykktarmen, prostata og bryst.

Flere egenskaper ved denne superdrikken

Problemer med fordøyelsen: Hvis du lider av denne typen problemer, kjenne den gurkemeie hjelper med å redusere hevelse i magen og lindrer surhet og gastritt.

I tillegg til å innta saften din, kan du også ta den med i andre retter i kostholdet ditt for å nyte disse fordelene videre..

Forhindrer hjerte- og karsykdommer: forbruk av gurkemeiejuice bidrar til å redusere dårlig kolesterol, beskytter hjertet og forbedrer blodkarets helse, og dermed forhindrer forskjellige kardiovaskulære forhold.

Les også: Hvordan forhindre hjertesykdom hos kvinner?

Eliminerer giftstoffer: Gurkemeie drikke har rensende og avgiftende egenskaper, og bidrar til eliminering og giftige stoffer fra kroppen.

I tillegg forbedrer denne egenskapen hudens helse ytterligere..

Beskytt leveren: gurkemeie curcumin beskytter leveren og fungerer som galle-tonic. Det kan også bidra til å eliminere gallestein og tilbyr en betennelsesdempende effekt.

Middel mot gurkemeie og ingefær hypotensjon



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.