Naturlig hjemmelaget ansikts tonics for en ren og lysende hud

  • Joseph Barber
  • 0
  • 1190
  • 274

Vi kan lage hjemmelagde ansikts-tonics på den enkleste måten for å holde huden ren og blank. De er forberedt basert på Naturlige ingredienser i frukt, planter, vegetabilske oljer og mat.

Finn ut i denne artikkelen hvilke ansikts tonika som er best egnet for din hudtype, og hvordan du kan tilberede dem hjemme..

Hva er ansikts tonics?

Ansikts tonika er flytende kosmetiske produkter, som vi bruker etter vask eller fjerning av sminke fra ansikt, og som et skritt før fuktighetsgivende lotion.

Ved å føle huden tonic kan vi glede oss over en behagelig følelse av renslighet og friskhet. I tillegg oppfyller ansikts tonika også disse funksjonene:

  • Lukk porene.
  • Lysere huden.
  • Gi fasthet.
  • Balanserer hudens pH.
  • De regulerer oljeproduksjon og kan bekjempe noen lidelser som kviser eller dermatitt..
  • Nære huden og forhindre rynker.

Det mest praktiske er å bruke den som en spray og spray den på huden.. Vi kan imidlertid også gjøre det ved hjelp av bomull..

Vi vil alltid gjøre det på ren hud, og vi må vente til det tørker før vi fortsetter hydrering..

6 hjemmelaget og naturlig ansikts tonics

I dag kan vi kjøpe ansikts tonika for alle hudtyper. Imidlertid De fleste er laget med syntetiske ingredienser og konserveringsmidler., som kan skade huden og til og med helsen vår.

Husk at disse komponentene trenger gjennom porene til de når blodomløpet..

Her er noen naturlige, hjemmelaget ansikts tonics som er mye sunnere og også effektive..

1. Kokosnøttvann

Kokosnøttvann er en skatt for helse så vel som hud. Den er rik på B-vitaminer, mineraler som magnesium, kalium og fosfor og sporstoffer som selen, sink eller svovel. Inneholder også aminosyrer, phytonutrients og antioksidanter..

Denne tonic regulerer oljeproduksjonen, forhindrer rynker og bekjemper kviser., takket være innholdet av svovel og sink.

Hvis vi bruker naturlig kokosnøttvann, bør vi oppbevare det i kjøleskapet og bruke det som tonic i maksimalt tre dager..

2. Sjøvann

Sjøvann er den mest passende tonicen for fet og kvisende hud fordi den har en høy antibakteriell og remineraliserende kraft. Vi kan faktisk føle deg litt kløende når den brukes.

Vi må ikke glemme at sjøvann inneholder alle essensielle næringsstoffer for livet. Komponentene er de samme som i kroppens celler, og dessuten er den veldig lik blodplasma.

Vi vil alltid blande det med naturlig vann i like store deler., for å unngå overdreven tørrhet. Vi kan kombinere den med andre tonika som hjelper oss med å rehydrere huden uten å tilsette fett..

3. Rosmarininfusjon

Denne tonicen er et eldgammelt skjønnhetsmiddel for kvinner som ønsker å beholde et ungdommelig og lysende utseende..

Rosmarin har dyden av å aktivere sirkulasjon, som holder huden elastisk og fast. dessuten, dens snerpende kraft lukker porene og unngår fine linjer.

Den er rik på antioksidanter, vitaminer, jern og kalsium. Dessuten er aromaen deilig..

4. Sitron og Aloe Vera

Kombinasjonen av sitronsaft og aloe vera gel resulterer i en av de mest snerpende og rensende toniske ansiktene. Dette tonic renser og desinfiserer huden, reduserer betennelse og gir en stor lysstyrke.

Vi kan tilsette litt vann hvis vi vil at blandingen skal være jevnere og mer flytende..

5. Mandel og lavendelolje

For tørrere og sensitiv hud Vi anbefaler å fortynne litt mandelolje og lavendel essensiell olje i vann. Slik får vi en tonic som renser og gir næring, men ikke tørker huden.

Mandelolje er veldig antioksidant og næringsrik takket være E-vitamininnholdet..

6. Rosevann

Rosevann er en veldig berømt tonic takket være sine regenererende og oppkvikkende dyder. Det er den best egnet for sensitiv og moden hud.

I tillegg til sin deilige og feminine aroma, mykgjør denne tonic flekkene, fastholder huden og forhindrer rynker..

5 masker for myk, ungdommelig hud




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.