Behandling av arteriosklerose med naturlige midler

  • Daniel Chandler
  • 0
  • 1763
  • 125

Arteriosklerose er en tilstand der plakk bygger seg opp i arteriene. Dette kan forårsake forskjellige problemer som angina, hjerteinfarkt, hjerneslag eller nummenhet i lemmene..

Plaketten som gjennomsyrer det indre av arterier dannes av kolesterol og fett, blant andre stoffer som finnes i blodet. Hvis den ikke blir behandlet i tide, herder og innsnevrer arteriene arteriene, noe som gjør det vanskelig for blod å passere gjennom..

Arteriosklerose og dårlig sirkulasjon 

Arteriosklerose er også ofte kjent under navnet “dårlig sirkulasjon”.. Blod sirkulerer ikke flytende, så folk som lider av det blir mer utsatt for noen av problemene vi allerede har nevnt..

Den store vanskeligheten med arteriosklerose er det det blir ikke oppdaget før vi er i en avansert alder. Platen bygger seg gradvis opp, og for å herde trenger den relativt lang tid.

Behandlingene leger vanligvis anbefaler, kan variere fra en endring i vaner til en angioplastikk. Derfor vil vi snakke om behandling av arteriosklerose med naturlige midler som også kan bidra til å bekjempe denne tilstanden. Imidlertid disse ikke erstatt noen behandling som legen din har anbefalt.

Husk å lese: Føler du kalde og hovne ekstremiteter? Kontroller dem med medisiner for sirkulasjon

Matvarer for arteriosklerose 

Arteriosklerose kan forhindres eller motvirkes med visse matvarer.. Vi må imidlertid konsumere dem regelmessig, slik at vi kan dra nytte av alt de kan tilby oss. La oss deretter se på noen som er veldig bra for å bekjempe denne sykdommen:

  • Hvitløk: inneholder allicin, en komponent som forbedrer blodkarets helse. Kan spises rått, knust eller moses, eller tilsettes visse matvarer, for eksempel grønnsaksoppskrifter, eller hvitløkssaus.
  • Ingefær: Det har flere fordeler, og er ideelt å konsumeres gjennom en infusjon. Det kan også legges til en annen type te som kamille..
  • Frø: De har betennelsesdempende egenskaper og kan hjelpe oss hvis vi også lider av diabetes eller overvekt. Og kan inngå i forskjellige måltider, for eksempel salater, pasta eller yoghurt..
  • Spinat: Det er en av de mest anbefalte matvarene for å forbedre åreforkalkning. dessuten, hjelper med å fjerne arteriene, så det er viktig å forhindre denne tilstanden.

Selv om disse matvarene er naturlige behandlinger for arteriosklerose., de skal aldri erstatte medisinsk behandling. Det kan være en hjelp eller en måte å forhindre det på, men du bør følge ekspertens instruksjoner til enhver tid..

Finn ut mer: Bekjemp hypertensjon og høyt kolesterol med dette ingefær og hvitløk hjemmemedisin

Behandling av arteriosklerose med naturlige midler

Vi har nevnt en rekke kostholdsmat som kan hjelpe oss å bekjempe åreforkalkning. La oss imidlertid se på noen naturlige midler som kan være svært effektive:

  • Rivet sitronskall: Du kan strø over supper og salater.
  • Løvetann: Legg noen tørkede blader i et glass kaldt vann, og la stå i minst 2 timer. Kok deretter litt, og drikk. To kopper bør konsumeres per dag. Kan søtes med honning om nødvendig.
  • Persilleinfusjon: Den tas som te ved å helle varmt vann over bladene og la det sitte i 15 minutter. Bør tas minst 2 ganger daglig..
  • Gurkemeie: Når det konsumeres daglig i risottos, paella, fisk og andre måltider, hjelper det å redusere plakk som tetter igjen arteriene..
  • Berberine: Det oppnås vanligvis gjennom tilskudd og forhindrer dannelse av plakett i arteriene. så, reduserer herding, hvis den allerede har dukket opp, og forhindrer dårlig sirkulasjon.

Kjenner du til noen andre arteriosklerosebehandlinger med naturlige midler som har hjulpet deg? Det er viktig å følge legens instruksjoner når denne tilstanden oppdages. Disse naturlige rettsmidlene kan hjelpe, men de vil ikke kunne håndtere tilstanden isolert..

Derfor er de et godt tillegg og en god måte å forhindre at dette problemet holder deg borte fra oss. Vi oppfordrer deg til å konsultere legen din om de naturlige midler som er nevnt her, og finne ut alle fordelene de kan gi for å bekjempe arteriosklerose..

6 Hjelpemiddel for å fjerne arterier



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.