Behandling for store neglesykdommer

  • Joseph Barber
  • 0
  • 2922
  • 67

Hender er en del av kommunikasjonen vår; vi bruker dem til omtrent alt. Og hvordan ikke, negler er en uunnværlig del av skjønnheten i hendene. Men ved mange anledninger ser de ikke så sunne ut som vi ønsker. Hvordan avhjelpe din skrøpelighet og tilhørende sykdommer? Slik behandler du de beste neglesykdommene.

Hovedspiker sykdommer

Kvinner elsker å holde neglene alltid godt ivaretatt, de er tross alt et tegn på helse og skjønnhet.. Men noen ganger, enten på grunn av dårlig kosthold, mangel på vitaminer eller til og med på grunn av sopp eller infeksjoner, blir neglene svakere og pletter begynner å bekymre oss..

Hva så å gjøre for å behandle eller forebygge disse neglesykdommene? Deretter skal vi snakke om de vanligste neglesykdommene. Legg merke til!

1. Onykomykose

Alle som har opplevd dette problemet vet hvor ubehagelig og smertefullt det er. Mykoser er smittsomme neglesykdommer forårsaket av mikroskopiske sopp. Dette er hva vi vet som onykomykose..

Det kan komme i mange former: som en grå skygge under neglen eller hvite flekker i samme region.

Et annet trekk er for eksempel en slags fortykning av hudfolden som omgir neglen. Denne tykningen gjør neglene tykke, sprø eller stripete.

Oppdag: Kan neglesvampe forårsake smerte? Finn ut hvordan du kan bekjempe dem

behandlinger

For det første er det lurt å oppsøke lege for videre analyse.. Han vil bekrefte hvilken type sopp som forårsaker sykdommen, som kan være en dermatofytt, en gjær eller en mugg..

Hvis du er en dermatofytt, for eksempel, hva du må gjøre er en slags kjemisk skraping gjennom bandasjer impregnert med stoffer som mykner neglene for å eliminere dette elementet. I tillegg anbefales også oral soppdrepende bruk..

Mens legens behandling utføres, Det er også mulig å benytte seg av enkle hjemmemidler:

  • Bland tre dråper malaleuca olje i en spiseskje olivenolje og smør på den berørte neglen ved hjelp av en bomull. Behold behandlingen i tjue dager. Det er veldig enkelt. Malaleuca olje finnes i helsekostbutikker.
  • Fjern juice fra en sitron. Dypp det berørte området i saften. Det er viktig å vite at denne behandlingen er mest effektiv for neglen som påvirkes av ringormen. Behold behandlingen i tjue dager, akkurat som den forrige.
  • Dypp det berørte området i et halvt glass naturlig eplecidereddik. Vask deretter grundig slik at det ikke blir igjen rester. Hvis du beholder behandlingen i ti dager, vil den være veldig effektiv.

2. Inngrodde negler

Dette er utvilsomt en veldig vanlig virkelighet. Det skjer vanligvis når sidekantene på neglene (nesten alltid stortåen) vokser til inntreden til huden, og forårsaker smerter og infeksjoner..

Noen ganger kan det også skje på grunn av en ulykke når noe faller på beina eller vi bruker upassende sko. I tillegg kan det også oppstå når vi utøver visse idretter..

Årsaken kan også være naturlig, noe som betyr at det kan være en naturlig komplisert spiker som alltid vil forårsake denne typen problemer..

Les også: Slik behandler du inngrodd tånegl med naturlige midler

behandlinger

  • Behandling av inngrodde negler krever nesten alltid mindre medisinsk inngrep., fordi infeksjoner kan være veldig alvorlige.
  • Den første anbefalingen er alltid god forebygging., Og for dette må du huske for eksempel at det er viktig å klippe neglen rett, aldri oval, siden hvis den er oval, kan trenge inn i huden på sidene. La alltid ytterkantene være parallelle med huden..
  • Hvordan hjemme rettsmidler for å behandle inngrodde negler, Det er vanlig å bruke produkter som fungerer som naturlige antibiotika som kan redusere betennelse og kurere infeksjoner.. Merk: Plasser en fedd hvitløk på den inngrodde tåneglen og deretter en gasbind over den for å dekke over natten. Et annet alternativ er å fukte de berørte neglene med saften av en løk i minst tjue minutter. Gjør dette hver dag i en uke, tørk fingrene godt etterpå. Saltvannsbad vil også være veldig effektive. Fyll en bøtte og tilsett fem ss havsalt, og la føttene eller hendene ligge i tyve minutter; denne behandlingen vil være veldig effektiv.

3. Negleskalering

Mange mennesker lider av problemet med å skrelle negler. Men hva er egentlig dette problemet? Dette er et fenomen der negler løsner i tynne, skjellete lag. Det er ubehagelig og neglene hekter seg i klærne og noen ganger skader dem. Husk at en peeling spiker er et tydelig tegn på et helseproblem..

Og hva slags sykdom kan dette problemet indikere? De relatert til skjoldbruskkjertelen, mangel på fuktighet, kontakt med kjemikalier, dårlig kosthold, mangel på hvile, angst og til og med stress.

behandling

Den første anbefalingen er å se etter en hudlege og dessuten å la legen undersøke hva som kan forårsake avskallingen av neglene.. I mellomtiden, hvis du merker at problemet går fremover, øker kostholdet ditt med doser kalsium, vitamin A, B og D., og unngå mat som forhindrer absorpsjon av disse næringsstoffene, for eksempel kaffe.

Det er også ideelt å konsumere væsker, frisk frukt og grønnsaker for å forhindre at negler faller. Tenk også på følgende tips:

  • Ikke bruk neglelakk av billig eller dårlig kvalitet, da de kan inneholde kjemikalier som kan skade neglene dine.
  • Bruk spesifikke neglelakk for å unngå skalaene, minst tre ganger i uken. Du finner dem i ethvert apotek.
  • Unngå å kutte vekten for ikke å skade neglene ytterligere.
  • Skriv ned et veldig effektivt og enkelt tips: Dypp fingrene i en beholder med eplecidereddik i tre minutter minst to ganger i uken..
  • For å tette vekten og fukte neglene, er en veldig enkel løsning bruk olivenolje. Det vil være effektivt og sunt..

Nå som du kjenner de beste neglesykdommene, må du huske å se etter behandling hvis du kjenner igjen noen av de ovennevnte tegnene..

5 naturlige midler mot neglerosoriasis



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.