Enkel anti-cellulittbehandling hjemme

  • Joseph Barber
  • 0
  • 3443
  • 694

Det er mange naturlige cellulittbehandlinger som kan hjelpe deg med å forbedre fysisk utseende. Nedenfor vil vi forklare alt du trenger å vite for å forberede hjemmemidler som vil hjelpe til å bekjempe cellulitter..

Du må huske noe veldig viktig: Et uunnværlig krav for effektiv bruk av disse naturlige produktene er å eksfoliere huden før du påfører dem..

Eksfolierende massasjer ofte i området påvirket av cellulitter hjelper med å få det akkumulerte fettet under huden til å bevege seg, og med det alle giftige stoffer i dette området. På denne måten passerer de i blodet slik at kroppen kan eliminere dem på riktig måte..

Konklusjon: Hjemmemedisiner for å bekjempe cellulitter bør alltid kompletteres av peeling av massasje.

Trinn en: peeling

enkel. Ta litt olivenolje eller solsikkeolje og påfør den over hele kroppen..

La den virke i 15 minutter, og ta en dusj, gjerne med vannet så varmt du klarer det. Imidlertid, hvis du har problemer med åreknuter, må du bare bruke varmt vann..

Vask deretter grundig med en mild såpe og en grønnsakssvamp eller naturlig børste i hele området som er påvirket av cellulitter..

Eksfoliering er en av de beste anti-cellulittbehandlingene.

For med det vil du eliminere alle døde hudceller slik at du bedre kan åpne porene. På denne måten, Cellulittmidler kan trenge bedre inn i kroppen din..

Husk at når du eksfolierer huden din, bør du fukte den når du er ferdig. Foretre regenererende oljer som olivenolje eller rosehip olje.

Andre trinn (alternativ 1): Sitron og olivenolje

Hvordan forberede denne anti-cellulittbehandlingen

  • Først steriliserer du en flaske der du skal lagre preparatet, da dette vil forhindre at den blir forurenset med annet stoffrester..
  • Like etter skal du skrelle flere sitroner, ha skrellene i krukken og dekk dem til med olivenolje.
  • Lukk deretter flasken og la den masere på et kaldt, mørkt sted i en uke..
  • Etter denne tiden, åpne flasken, sil blandingen og fortynn den i olivenolje, og husk at mengdene skal være like..

Husk at Sitron bør fortynnes, da den har sterke snerpende egenskaper, så den er veldig kaustisk og kan påvirke huden..

Du bør også bruke den om natten ettersom sitrusoljer er lysfølsomme og kan forårsake hudforbrenninger. Unngå derfor direkte eksponering for sollys umiddelbart etter bruk..

Les også: Ting du bør vite før du sletter sitron

Andre trinn (alternativ 2): Avokadofrø

En annen av anticellulittbehandlingene du kan bruke er avokado. For å forberede det, skjær fire store frø av denne frukten i små biter. Vær klar over at jo mindre de er, jo bedre..

Husk at avokadofrø er harde og bør kuttes i veldig små biter da de kan ødelegge prosessoren. Hvis du ikke har dette apparatet hjemme, kan du imidlertid bruke et rivjern.

Husk å lese også: 9 grunner til å spise avokadofrø

følgende, legg de knuste frøene i en krukke og tilsett langsomt olivenolje, mandel eller solsikkeolje, hva du foretrekker og har tilgjengelig. Dekk til blandingen og la stå i tre dager på et sted som helst er mørkt og kjølig..

Etter denne tiden, ta flasken der den var lagret og sett den i kjøleskapet for å forhindre mugg.

Tredje trinn

Det siste trinnet er å bruke disse blandingene på huden i noen minutter og gjenta denne behandlingen ofte minst en gang i uken.

Med disse to rettsmidlene vi deler i denne artikkelen, har du allerede veldig verdifull informasjon i hendene som vil hjelpe deg med å forbedre kroppens nåværende utseende..

Anti-cellulittbehandlinger kan deretter brukes på denne måten. Er du spent på å smake på dem? Hva med å ta det første steget i dag!

Var informasjonen nyttig for deg? Så fortsett å lese de neste artiklene med flere tips for skjønnhet, helse og velvære..

6 anticellulittøvelser du kan gjøre hjemme



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.