Hjemmelagde triks for å fremme muskelavslapning

  • Thomas Davis
  • 0
  • 3762
  • 721

Arbeidsoverbelastning, stress og trening er de vanligste årsakene til muskelskade.. Følgende hjemmelagde triks for å fremme muskelavslapning forhindrer problemet i å bli verre.

I de fleste tilfeller er ikke muskelskader et alvorlig helseproblem. Det er en sykdom som påvirker livskvaliteten. Disse hjemmelagde triksene lar deg minimere dem eller få dem til å forsvinne..

Menneskekroppen har omtrent 600 muskler. Det betyr det 40% av kroppsvekten refererer til muskelsystemet..

På den annen side er det ikke rart for noen at musklene som oftest blir spente hver dag er de i nakken, skuldrene og ryggen..

Hvis de blir skadet, skal de behandles omgående.. I noen tilfeller er det nødvendig med visse midlertidige immobiliseringsteknikker for å oppnå ønsket lettelse og utvinning. Det er imidlertid veldig enkle metoder som kan brukes i tilfeller av mindre skader..

Årsaker til belastning i muskler

Stress, angst, klemte nerver, plutselig eller overdrevet innsats, feil sovestilling er noen av årsakene til muskelspenninger..

En skade på området, slitte ledd eller veldig kalde omgivelser kan også forårsake disse belastningene.. Visse patologier kan forårsake muskelspenninger., som:

  • lupus
  • fibromyalgi
  • hypotyreose
  • Multippel sklerose
  • Revmatoid artritt
  • Kronisk utmattelsessyndrom

I tillegg påvirker dermatomyositis og elektrolyttubalanser, for eksempel lavt kalium eller kalsium, muskler..

Angiotensin-converting enzym (ACE) -hemmere som brukes til å senke blodtrykket, er medisiner som forårsaker muskelsmerter. Kolesterolsenkende statiner kan også ha innflytelse.

Hjemmelagde triks for å fremme muskelavslapning

Å påføre is de første 24 timene etter skade vil redusere betennelse og smerter.. Muskelsmerter reagerer vanligvis også bra på massasje..

Regelmessig trening hjelper med å gjenopprette muskeltone. Turgåing, sykling og svømming hjelper muskelavslapping.

Strekking, toning og aerob trening forhindrer smerter. Sov godt og reduser stress ved å trene yoga og meditasjon er utmerkede alternativer..

Det er også nødvendig at du strekk minst hver time når du jobber i samme stilling. Termiske dyner eller ispakker hjelper til med å slappe av det berørte området og lindre smerter..

Vitaminer og hydrering

En annen effektiv anbefaling for muskelavslapping er ta D-vitamin tilskudd. Omega 3-rik mat som laks, sardiner eller annen fisk kan være svært nyttig.

Menneskekroppen må være godt hydrert fordi muskler fungerer bedre og ikke trekker seg sammen. Det anbefales å drikke mellom 1,5 og 2 liter vann per dag..

Hjelpemidler for å fremme muskelavslapning

Det er mange medisiner for å lindre muskelsmerter, men noen har bivirkninger, og til og med avhengighet. De beste alternativene er hjemmemedisiner..

1. Kamille, mynte eller kirsebær

Kamille har betennelsesdempende egenskaper. Ved infusjon, to eller tre ganger om dagen, eller i olje, spredt på det berørte området, kan det være veldig nyttig. Kan blandes med kokosnøttolje..

Mint er også en veldig god muskelavslappende middel. Den inneholder smertestillende, betennelsesdempende og antispasmodiske egenskaper..

Røde kirsebær har antioksidant og antiinflammatoriske egenskaper. Slapp av muskler naturlig og motvirke kroniske muskelsmerter, leddgikt eller fibromyalgi..

2. Cayenne Pepper

Cayenne Capsaicin fungerer som et muskelavslappende middel og er smertestillende. Bland en teskje av dette pulveret med to teskjeer varm olivenolje i 30 minutter på det berørte området..

3. Epsom-salter

Epsom salt magnesium er viktig for at musklene skal fungere ordentlig. Bekjemper kramper, spasmer og muskelspenninger, slapper av nervesystemet og eliminerer giftstoffer fra kroppen..

4. Rosmarin og Valerian

Rosmarin beroliger muskelbetennelse og smerter.. Ved å forbedre blodsirkulasjonen er utvinningen raskere. Det er veldig bra mot revmatisme, muskelsmerter og hodepine..

I en infusjon legger vi en teskje til en kopp varmt vann, sil og tar tre ganger om dagen. Du kan kombinere rosmarinolje med kokosnøttolje eller olivenolje og spre den på det berørte området..

Valerians antiinflammatoriske og smertestillende oljer slapper av muskler, spesielt de i nakken.. Den beroligende effekten lindrer stress og fremmer søvn..

5. Arnica og Lavendel

Muskelsmerter og betennelser har arnica som en stor fiende. Dets betennelsesdempende og smertestillende egenskaper forbedrer også blodsirkulasjonen.. Kremen deres, brukt på det berørte området to ganger om dagen, er et utmerket middel..

Lavendel har også betennelsesdempende egenskaper som reduserer betennelse og muskelsmerter, spesielt i rygg, nakke og ben. Bekjemp leddgikt, leddsmerter og hodesmerter når de er forårsaket av spenning.

6. Lidenskap

Lidenskap, eller pasjonsblomstblomst, er et annet hjemmemiddel for å behandle og bekjempe muskelbetennelse, menstruasjonssmerter og hodepine.. det et krampeløsende og beroligende middel som bekjemper stress, angst og irritabilitet.

6 avslapningsøvelser for å sove forsvarlig



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.