Salat og kiwi naturlig vitamin for å gå ned i vekt

  • David Cobb
  • 0
  • 4093
  • 1098

Salat regnes som en av de viktigste matvarene når det gjelder å gå ned i vekt. Tross alt er kaloriene det bringer til kroppen veldig få. Den inneholder også store mengder vitaminer og mineraler, som er viktige for at kroppen generelt skal fungere bra..

Det gir også gode mengder vann og har egenskapen til å gi en metthetseffekt eller følelse.. Dette forhindrer at vi overspiser.

Romana er en av de mest anbefalte salatene for alle som er i diett for å gå ned i vekt..

Dette er en av de sunneste naturlige matvarene som kan inkluderes i vekttap dietten. Det har også mange fordeler..

Sjekk også ut: Detox Vitamins. Hvorfor er de så gunstige?

Egenskaper for vekttap for salat

Salat, spesielt Romana, er det beste tilskuddet for å legge til vekttap dietten mye raskere og tryggere. Tross alt har ikke en veldig sjenerøs del av den bare 17 kalorier.

Takket være dette sies det å være den ideelle maten som hjelper deg å gå ned i vekt. Tross alt kan det konsumeres i overflod uten å få i seg for mange kalorier..

Det høye innholdet av vann og kostholdsfibre er det som gir den metthetsfølelsen, og lar oss bare spise det kroppen virkelig trenger, og dermed klare å kontrollere og redusere overflødig vekt..

Således, blant de viktigste næringsstoffene vi finner: vitamin A, C, K, foruten å ha noe av gruppe B, som B1, B2, B3, B5 og B6, mineraler som kobber, kalsium, magnesium, natrium og kalium, sink, jern, selen og fosfor.

Hvorfor er det bra å gå ned i vekt?

  • Gir en god mengde fiber, som foruten å være veldig viktig for å hjelpe deg å gå ned i vekt, er utmerket for å opprettholde riktig funksjon av fordøyelsessystemet og forhindre forstoppelse..
  • Det er også en naturlig vanndrivende par excellence., hjelper til med å bekjempe væskeretensjon, eliminerer giftstoffer fra kroppen, noe som gagner mennesker som lider av overvekt.
  • Det er en mat som gir en god metthetsfølelse, er vanndrivende og vanndrivende, hjelper med å forbrenne fett, hjelper med å senke kolesterol- og triglyseridnivået.

Husk at salat kan lages med et godt utvalg av salater som kombinerer enten frukt eller grønnsaker eller begge deler, de er deilige uansett.

Les også: Visste du at tørket frukt hjelper deg å gå ned i vekt?

Oppskrift: Kiwi og salat Beat for vekttap

ingredienser

  • 2 Kiwi-frukt
  • 5 spinatblader
  • 5 salatblader
  • 1 ss honning

forberedelse

  1. Vask og desinfiser først kiwifrukt og spinat og salatblader.
  2. Skrell deretter kiwien, skjær og blend sammen med salatblader, spinat og bi-honning.
  3. Pisk på høy hastighet og server i et stort glass.
  4. Hvis du ønsker kan du sil saften før du tar den.

Til slutt trenger ikke en endelig avklaring nødvendigvis være salaten som skal brukes.. Alle varianter av salat er gode og inneholder næringsstoffer som kommer kroppen til gode.. Fakta er at Romana har dem i litt større mengder.

Styrke minnet med 5 naturlige vitaminer



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.