4 signaler kroppen din sender for å indikere at noe ikke stemmer

  • Peter Sherman
  • 0
  • 3234
  • 359

Siden eldgamle tider har medisin brukt signaler som kroppen din sender eksternt for å avgjøre at noe ikke virkelig bra skjer internt.. Denne formen for diagnose brukes fortsatt av mange leger., selv om teknologi har blitt den mest nøyaktige måten å diagnostisere forskjellige sykdommer.

Det kinesiske medisinalsystemet og andre orientalske terapier er et tydelig eksempel på denne formen for diagnose, som er å se etter alle slags forandringer eller forandringer i kroppen for å prøve å oppdage noen unormalitet i kroppen..

Det fine er at denne serien av signaler kroppen din sender når noe ikke går bra kan brukes som en advarsel for å oppdage forskjellige sykdommer i tide, slik at de kan diagnostiseres på forhånd og enklere å behandle.

Les også: Merkelige tegn som indikerer vitaminmangel

1. Signaler som kroppen din sender: urin

Gjennom fargen og lukten av urin er det mulig å oppdage at det skjer noe i kroppen vår, og at vi må følge nøye med før det blir et problem..

Urinen til en sunn person skal være lys gul i fargen og ha en spesiell lukt som ikke er sterk..

farge: Takket være fargen på urinen er det mulig å oppdage hydratiseringsgraden i kroppen hver dag. Lys farget urin betyr at kroppen er godt hydrert og i normal tilstand..

På den annen side, mørkfarget urin er en indikator på dehydrering eller funksjonsfeil i nyrene, ansvarlig for å eliminere gjennom urinen stoffer som kan være skadelige for kroppen.

Urinering Frekvens: Urinering for ofte er et vanlig symptom på personer med diabetes eller blæreinfeksjoner.

Oppdag: Hjelpemidler for å behandle urininfeksjoner

Dette problemet er også forbundet med for høyt alkoholforbruk, graviditet og svekkede muskler..

lukt: Den sterke lukten av urin kan også være en indikasjon på at noe ikke er veldig bra. Hvis denne lukten tilfører den mørke fargen og konstant vannlating, er det beste å gjøre å se lege umiddelbart..

Blod i urinen: Blødning i urinen er et symptom på en sykdom i urinveiene eller nyrene. Det vanligste tilfellet er en som signaliserer nyrestein..

2. Tegn på at kroppen sender: Plutselig vekttap eller gevinst

Vekttap eller -økning er en konsertinaeffekt, og mange mennesker går gjennom det ofte, da denne lidelsen ofte avhenger av ens kosthold og livsstil..

Imidlertid er en plutselig økning eller tap av vekt noe som ikke bør ignoreres av noen grunn, da det er et tydelig tegn på at noe alvorlig kan skje..

Når en person plutselig får en betydelig mengde kilo, Dette kan indikere at hun har ubalanser i skjoldbruskkjertelen, væskeansamling, hjerte- eller nyreproblemer eller graviditet.

På den annen side, hvis i stedet for å få personen taper mange kilo uten noen forklaring, Det er viktig å oppsøke lege, da dette er et varselsignal for kreft.

3. Signaler som kroppen din sender: Hudforandringer

Hud er vårt mest omfattende vev og også det som er mest utsatt for mange faktorer som kan forårsake forandringer.

Det er viktig å gjennomgå det ofte, som nesten alltid gjennom det kan gjenspeile mange helseplager eller lidelser som vi har internt.

Hvis du merker endringer i farge, flekker eller flekker, alvorlige kviserproblemer eller andre endringer når du ser på huden din, er det best å oppsøke hudlege for å få en nøyaktig diagnose og for å forhindre alvorlige tilstander som hudkreft..

4. Signaler som kroppen din sender: Negleforandringer

Negleforandringer eller forandringer kan være et symptom på forskjellige typer sykdommer.. Negler er en del av vårt personlige bilde, men de er også et vindu for å oppdage at noe ikke fungerer bra i kroppen vår..

  • Bleke negler: Hvis neglene dine mister glansen og begynner å se blekere ut, kan de advare deg om anemi og mangel på røde blodlegemer. I dette tilfellet er det bra å oppsøke lege og forbedre kostholdet ditt ved å innta mer jernrik mat..
  • Sprukne eller sprø negler: sprukne og sprø negler kan indikere problemer med skjoldbruskkjertelen.
  • Tykke gulaktige negler: Denne typen negler indikerer tilstedeværelsen av sopp, som kan strekke seg over hele overflaten av neglen..
Foolproof rettsmidler for å bekjempe anemi hjemme



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.