6 helsemessige fordeler med mandelolje

  • Christopher Wilcox
  • 0
  • 4183
  • 383

Mange anser mandelolje som uunnværlig blant deres personlige pleie- og skjønnhetsartikler.. Det er et naturlig produkt som du finner hvor som helst., og bare underverker blir talt om ham. Her er noen fordeler med mandelolje som vil oppmuntre deg til å prøve den så snart som mulig..

Den mest utbredte og mest kjente bruken av mandelolje er å fukte huden.. I stedet for å bruke en industrialisert kosmetisk olje, er mandelolje mye mer fordelaktig ettersom den bruker en veldig kraftig naturlig ingrediens. Det skal imidlertid bemerkes at det samme ikke anbefales for fet hud..

Fordelene med mandelolje

I det følgende vil vi dele hva som er de 6 fordelene med mandelolje som du kanskje ikke allerede vet. La oss dykke ned i hver av dem og oppdage nye måter å bruke denne oljen på, ikke bare som et alternativ for å fukte huden vår.

Se også: Hvordan kontrollere allergisymptomer med disse 6 essensielle oljene

1. Lindrer forstoppelse

Mange mennesker har en tendens til å lide av forstoppelse. Dette forårsaker dem stort ubehag fordi de ikke går på do hver dag, noe som til tider medfører bensin, vekt, hevelse ... den Mandelolje kan bidra til å lindre forstoppelse, men hvordan kan dette oppnås?

Måten å oppnå en avføringseffekt som lar oss kontrollere forstoppelsen som forårsaker så mye ubehag, er ved å spise mandelolje. Men vær forsiktig! Ikke alle mandeloljer kan inntas, så før du kjøper, spør om det kan brukes til dette formålet.

2. Hjelper med å helbrede brannskader og sår

Selv om vi aldri har vurdert å ty til fordelene med mandelolje for å helbrede et sår eller brenne, kan dette være et godt alternativ.. den ohMandelolje gir næring og fuktighet for huden, slik at den kan gi veldig positive resultater på kort tid.

Vanligvis når vi har forbrenning, bruker vi fuktighetskrem. Hvorfor ikke prøve mandelolje? Kanskje tar forbrenningen vår mye mindre tid å lege.

4. En løsning for hudeksem

Eksem er hudlesjoner som forårsaker tørrhet og kløe.. Mennesker som lider av dem har ofte mye stress, forskjellige allergier, eller har veldig sensitiv hud som er irritert av nesten hva som helst. Mandelolje kan hjelpe mye i disse tilfellene..

I stedet for å bruke en krem ​​eller løsning for å behandle eksem, kan du prøve å plassere mandeloljen der den dukket opp. Huden vår blir hydrert, kløen vil roe seg, og vi vil komme oss etter eksem mye raskere. I tilfelle du lider av andre hudproblemer som psoriasis eller dermatitt, vil fordelene med mandelolje også gi positive resultater..

5. Senk blodtrykket og kolesterolet.

Som med forstoppelse, hvis vi konsumerer en teskje mandelolje om dagen, og lider av høyt blodtrykk og kolesterol, kan dette løses. Hvordan mandelolje har denne kraften?

Den er veldig rik på kalium og har en veldig lav prosentandel av natrium.. Så ikke bare hjelper det å senke høyt blodtrykk og kolesterol, men det er også gunstig hvis vi ønsker å unngå visse hjerteproblemer..

Les også: Rens ansiktet med naturlige oljer: hvilke du skal bruke og hvordan?

6. Forbedrer sirkulasjonen og lindrer smerter

Som ikke liker en god massasje? Den siste av fordelene med mandelolje er det forbedrer sirkulasjonen og lindrer smerter. Så hvis vi har begge disse problemene, kan en god mandeloljemassasje forbedre dem bemerkelsesverdig..

Imidlertid er det en annen bruk for smertelindring som er å bruke den som en essensiell olje. I dag er det naturlige infusjoner og behandlinger som aromaterapi. Det vil si at gjennom lukten av en spesifikk eterisk olje kan vi dra nytte av dens forskjellige egenskaper..

Hvilke av disse midlene har du hatt fordel av mandelolje?? Sikkert den mest utbredte bruken du noensinne har gitt ham, var til estetiske formål. Enten for å lindre rynker eller strekkmerker, eller for å fukte tørr hud. Imidlertid er det mange flere bruksområder du kan dra mange fordeler fra..

Hvis du har forstoppelse eller har høyt kolesterol, har sirkulasjonsproblemer eller nylig har brent noe, kan du prøve mandelolje. Du vil merke fordelene på kort tid.!

De 10 beste essensielle oljene for skjønnhetspleie



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.