7 middager for å gå ned i vekt i løpet av en uke uten å sulte

  • Christopher Wilcox
  • 0
  • 2761
  • 710

Hvis du har tenkt å planlegge sunne, balanserte, næringsrike og deilige middager for vekttap, må du være klar over at vi i denne artikkelen vil dele originale og enkle forslag for hele uken..

Fra disse ideene, du kan utvikle mange andre oppskrifter fulle av smak og næringsstoffer uten raffinert mel og skadelig fett.

Middag er nøkkelen til å gå ned i vekt

Hvis vi ønsker å gå ned i vekt enkelt og uten sult, bør vi fokusere innsatsen på middag, som er maten som får oss til å gå opp i vekt og akkumulere fett i mageområdet.. Kaloriene vi spiser på det siste måltidet om dagen blir ikke brukt., så vi gjør all denne energien til reserver.

Av denne grunn, vi bør velge middager som er rike på rå eller kokte grønnsaker, ledsaget av lett fordøyd protein og sunt fett.. Denne kombinasjonen av næringsstoffer fremskynder metabolismen slik at vi kan forbrenne kalorier mens vi hviler godt og gjenvinner styrke om natten..

For å oppnå dette målet må vi imidlertid spise middag tidlig, minst 3 timer før leggetid. Hvis vi er veldig sultne, kan vi ta en te, et glass vegetabilsk drikke (havregryn eller mandler) eller et eple eller en pære før vi legger oss..

Og hvis vi ikke spiser middag?

Mennesker som velger å ikke spise, eller som spiser restriktive dietter, ofrer unødvendig offer som, i tillegg til at de ikke hjelper å gå ned i vekt, fremdeles vil gi en rebound-effekt når de fortsetter normal spising. Kroppen vil minimere energiforbruket i møte med matmangel og vil akkumulere alle mulige reserver når de kommer tilbake til maten. Det fungerer som en måte å overleve på..

Nøkkelen er å velge riktig mat, spise moderat og ikke besette over kalorier.. Resultatet vil være effektivt vekttap uten lidelse.

Om bare en uke kan vi se positive resultater med disse vekttapsmiddagene listet nedenfor. Sørg for å prøve det!

Ideer med vekttap middag hele uken

1. Mandag: Grønnsaks- og ertekrem

Varme eller kalde grønnsakskremer, avhengig av årstid et av de beste alternativene for middag, da de er tilfredsstillende og veldig sunne. Vi kan gjøre det med de grønnsakene vi liker best, og om mulig med en del av pulsen inkludert, som vil gi ekstra protein og fiber..

Ert er en av de beste grønnsakene vi kan spise til middag, da den er veldig fordøyelseskanal og har en deilig smak..

2. Tirsdag: Gazpacho og fjærkre kjøtt

Gazpacho eller grønnsaksjuice (tomat, agurk, pepper, hvitløk) er ideell for varmere netter eller når vi trenger en dose vitaminer og mineraler. Vi kan dra nytte av lettheten til denne juicen for å konsumere en del av stekt eller grillet kylling eller kalkun. Kombinasjonen er perfekt, og vi kan fordøye den veldig enkelt. Det er også en god middag for etter en treningsøkt..

3. Onsdag: Salat og humus

Kikerter er en veldig næringsrik belgfrukter.. Imidlertid er det mange som har problemer med å fordøye det, spesielt om natten. Av denne grunn anbefaler vi humus, en kald kikerterkrem som kan ledsages av en salat.

4. Torsdag: Bakt fisk og ananas

Fisk er et protein med lite fett, så det er et godt alternativ å gå ned i vekt.. Vi kan gjøre det i ovnen sammen med noen ananasskiver. Resultatet blir et lett og deilig måltid..

5. Fredag: Quinoa og Guacamole

Quinoa er en meget proteinrik korn, som er bedre egnet enn andre frokostblandinger, som ris, til middag.. I dette tilfellet foreslår vi at du følger den med en deilig guacamole, som vil gi oss en god mengde sunne vitaminer, mineraler, fiber og fett..

6. Lørdag: Kikertpizza

Elsker du pizza? Lag en på lørdagskvelden, men bruk deigen med kikertmel. Du vil ha en mye sunnere og bedre oppskrift på å gå ned i vekt..

7. Søndag: Green Juice and Omelet

På søndag kan vi komme oss fra overskudd på helgen med en juice grønn deilig og rensende og en fransk omelett. Den enkleste middagen kan være veldig appetittvekkende og vil hjelpe oss å hvile godt for å starte uken med energi og vitalitet..

Likte du at disse middagsalternativene gikk ned i vekt? Begynn å prøve dem i dag!

Fremskynde stoffskiftet for å gå ned i vekt lettere.



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.