8 Hjelpemidler for å bekjempe migrene og hodepine

  • Christopher Wilcox
  • 0
  • 2685
  • 73

Migrene er en av de vanligste sykdommene i dag, som påvirker hovedsakelig kvinner mellom 15 og 55 år. Det er relatert til aspekter som hormonelle forandringer, arvelige faktorer, dårlig kosthold, stress, bruk av noen p-piller, graviditet, alkoholforbruk, angst, høye lyder, søvnforstyrrelser, røyking, blant andre. Les videre for å finne ut hvordan du kan bekjempe migrene.

Til å begynne med kan man til og med forveksle en migrene med en vanlig hodepine; men, Migrene er preget av et tilbakevendende anfall, som varer fra 2 til 72 timer, med mer alvorlige smerter, mest på den ene siden av hodet enn den andre. I tillegg kan det være ledsaget av andre symptomer som kvalme, oppkast, lysfølsomhet, tretthet, nedsatt syn, angst, blant andre..

Det er mange naturlige midler for å bekjempe migrene og lindre de plagsomme symptomene som nesten alltid forhindrer oss i å fortsette de daglige oppgavene. Selv om disse virkemidlene vanligvis fungerer som beroligende, Før du prøver noen av dem, er det veldig viktig å oppsøke lege, spesielt hvis symptomer ofte vises ofte.

Migrene behandlinger

ingefær

Ingefærrot har betennelsesdempende og smertestillende egenskaper., Ideell for å bekjempe migrene og nesten alle symptomene. For å nyte fordelene ved å lage en ingefærte ved å tilsette et stykke roten i en kopp kokende vann og la stå i noen minutter. Det er også ideelt for å bekjempe vanlig hodepine. Det er også effektivt for å behandle svimmelhet og kvalme i svangerskapet..

Les også: Årsaker til migrene du ikke visste

kamille

Kamille har blitt brukt i lang tid for å redusere feber, men Det anbefales også å bekjempe migrene og vanlig hodepine.. Selv å drikke det regelmessig hjelper deg med å forhindre anfall som migrene ofte forårsaker. Forbered en infusjon med tre spiseskjeer tørket kamille per 1/2 liter vann. Kok opp, la det stå i 10 minutter, tilsett noen dråper sitron og drikke.

Matricaria eller Santa Maria

Denne planten kan brukes til å effektivt forebygge og bekjempe migrene. For dette kan vi konsumere det i infusjon eller også som et ekstrakt. Hvis du velger å tilføre, tilsett en teskje av urten i et glass vann og drikk opptil 4 kopper om dagen..

Aromaterapi med essensielle oljer

Aromaterapi er en annen effektiv måte å lindre smerter og andre migrene symptomer.. For dette kan du velge essensielle oljer som lavendel, kamille, mynte, basilikum, rosmarin og / eller melissa..

Til å begynne med kan du maksimalt blande tre av disse oljene eller til og med bare bruke en; Tilsett 6 dråper i et glass vann og påfør deretter med en klut over hodet og nakken. Du kan også legge vannet til å koke, tilsette oljedråper og puste inn damper.

Behandling av hodepine

Selv om migrene er ledsaget av en hodepine, er symptomene forskjellige, og begge bør differensieres.. Hodepine er de berømte vanlige smertene, som vanligvis er mildere og øyeblikkelig.. Generelt er de forårsaket av emosjonell spenning, høyt blodtrykk, bakrus, infeksjoner, matmangel, ansamling av giftstoffer i kroppen, tretthet, blant andre..

Selv om noen av migrene er ofte effektive i vanlige tilfeller av hodepine, vil vi gi deg noen gode hodepinemedisiner nedenfor..

Sitron urtete

Sitron urtete hjelper oss med å kontrollere spenning, favoriserer avslapning og lindrer hodepine. Bare forbered en infusjon med en teskje sitrongress for hver kopp kokende vann..

roser

Roser har egenskaper som hjelper til med å slappe av, bekjempe stress, angst og spenning, som er årsaker til hodepine.. Det anbefales å plassere en beholder med kokende vann i rommet og legge roseblader.

Olivenolje

Olivenolje har en veldig kraftig antioksidant som hjelper oss å bekjempe plagsom hodepine. For dette anbefales det å ta to ss olivenolje..

Peppermynteinfusjon

Peppermynte Det har milde smertestillende egenskaper og en beroligende handling som er effektiv i behandling av hodepine og migrene.. Det anbefales å tilberede en peppermynteinfusjon med fire blader av planten for hver kopp varmt vann..

Det er også mulig å knuse mynte, bland den med essensiell olje med 10% peppermynte og påføre direkte ved å massere pannen og områdene som er mest smertefulle..

3 naturlige smertestillende midler for å lindre intens migrene



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.