9 Øvelser for å bekrefte bysten

  • David Snow
  • 0
  • 4854
  • 1029

Bysten kan miste fasthet på grunn av forskjellige årsaker, fra graviditet, tap av flere kilo, dårlig holdning eller gjennom årene..

Hvis du vil at de skal være faste og godt tonede, ikke gå glipp av følgende øvelser som kan gjøres hjemme eller på treningsstudioet..

Anbefalinger før du begynner

Før du starter en treningsrutine, enten du skal bekrefte bysten eller deler av kroppen, er det nødvendig å utføre strekkbevegelser i 5 eller 10 minutter. Dette vil forhindre muskelskade..

Husk på den annen side å opprettholde god holdning og rygg så rett som mulig.. Bekreftende bekreftende øvelser vil bidra til å styrke brystvannene.

For å få gode resultater, må du også gjenta dem tre ganger i uken. Den kan starte uten vekter eller med en liten vekt (for eksempel en flaske vann eller full av sand).

På denne måten vil du ikke bare løfte bysten, men også glede deg over mer muskeltonus og styrke..

De beste øvelsene for å bekrefte bysten

Brystfyring

Først må du sitte i en stol, alltid med ryggraden hviler på ryggen, så rett som mulig. Magen innover og føttene flate på gulvet.

Ta deretter en vekt i hver hånd og løft den på skuldernivå, vendt mot brystet.. Albuene skal danne en 90 graders vinkel mot sidene av kroppen..

Hev deretter armene, men ikke strekk dem helt, så albuene ikke skal skade. Hold i fem sekunder og senk sakte ned til den første holdningen.

Gjør tre sett med fem repetisjoner og øk beløpet til tre sett med ti repetisjoner i løpet av den første måneden..

Bryståpning

I samme sittestilling som forrige øvelse, med en vekt i hver hånd, skjøt du sammen håndflatene.. Hold albuene alltid bøyde.

Åpne deretter armene ved sidene dine. Innånding når du gjør dette. Når du lukker armene, puster du ut.

Gjør tre sett med fem repetisjoner i løpet av den første uken, tre sett med åtte repetisjoner i andre og tredje. I den første måneden skulle gjøre tre sett med ti repetisjoner.

Les mer: Post sommerøvelser

Push ups

Det er en veldig effektiv øvelse, og selv om det krever litt teknikk og praksis, kan det gjøres uten problemer. Du trenger ikke flere elementer, og kan gjøres når som helst på dagen..

Stopp først foran veggen, sett føttene i hoftebredde fra hverandre. Plasser deretter håndflatene på veggen skulderbredde fra hverandre. Armene skal være rette og parallelle med hverandre..

Bøy deretter albuene sakte, gjør armhevinger uten å bevege hendene fra veggen. Når du er så lav som mulig, teller til tre og gå opp. Gjør omtrent ti repetisjoner, hvil et minutt og begynn på nytt.

Armstrekking

En enkel og populær øvelse. Ta to vekter på omtrent 2 pund hver. Sitt med ryggen rett i en stol med føttene flate på gulvet.

Så, med vektene i hendene dine, rett armene, skal de være rett i ørene. Neste trinn er å legge vektene over hodet..

Telle til tre og gå tilbake til startposisjonen. Gjør tre sett med åtte repetisjoner med 30 sekunders hvile mellom settene. For det første kan du også klare deg uten vekten.

Lær mer: Kjenn fordelene ved vanlig tøying

Løfte brystvekter

Det er en ganske sammensatt øvelse du kanskje vil gjøre når de andre er ferdige. For det første, sitte godt på ryggen og hold en vekt mellom 2 og 5 pund i hver hånd, i henhold til dine muligheter..

Rett deretter ut armene på sidene av kroppen din, og bøy deretter albuene slik at de er 90 grader med hendene..

Hev deretter armene til du når dem over hodet og gå tilbake til startposisjonen. Vær forsiktig så du ikke senker armene for mye, de skal alltid være skulderlengde.

Gjør åtte eller ti repetisjoner. Hvil et øyeblikk og gjør en ny repetisjon.

Flat Bank Butterfly

Først, ligg på ryggen på treningsbenken. Ta deretter en liten vekt på hver hånd.. Forleng armene over brystet og senk dem deretter ved å bøye albuene, til armene er parallelle med gulvet. Husk å beholde denne lille krumningen og deretter gå tilbake til den opprinnelige posisjonen..

Stående sommerfugl

Stå med bena skulderbredde fra hverandre og knærne svakt bøyde. Ta deretter en vekt på hver hånd.

Strekk armene i skulderhøyden og før dem deretter til midten av brystet.. Alltid med armer parallelt med gulvet og deretter forlenget utover. Gjør åtte repetisjoner for å fullføre ett sett og to sett til..

Klapptrykk

Sitt eller stående, så behagelig som mulig, plasser håndflatene foran brystet. Albuene skal være ugjennomtrengt fra kroppen, som i hilsen holdning i østlige land..

Berør deretter haken med fingertuppene. Gjør litt trykk i 20 sekunder, og hvil deretter. Start på nytt og gjenta tre ganger til.

Vekter fremover

Sitt på en stol, ta tak i vektene med hendene. Strekk deretter armene fremover side om side. Klatre til du berører kinnet, husk å holde det godt strukket.

Senk deretter ned til den første holdningen (brystnivå) og gjenta med den andre armen. Gjør fem repetisjoner med hver arm, og fullfør med en annen lik serie..

Rutine for hofteøvelse



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.