Vanndrivende mat for å rense kroppen

  • Joseph Barber
  • 0
  • 4596
  • 1138

I naturen er det et bredt utvalg av vanndrivende matvarer, som naturlig gir kroppen midler til å eliminere væsker. Som et resultat blir de en utmerket måte å oppnå balanse i kroppen vår..

I tillegg er vanndrivende mat også veldig nyttig for de som ønsker å gå ned i vekt, da det i de fleste tilfeller antas at de ekstra kiloene bare er væskeansamling i kroppen..

Det er viktig å huske at hvis du følger et kosthold rikt på vanndrivende midler, må du drikke rikelig med væske for å unngå dehydrering..

Diuretisk mat som kan hjelpe deg å gå ned i vekt eller forhindre væskeansamling.

vannmelon

Denne deilige frukten inneholder en stor mengde vann, som stimulerer eliminering av væsker. Den inneholder også en god mengde næringsstoffer som er nødvendige for å gi kroppen tilstrekkelig fuktighet.. Melon har de samme egenskapene som melonen. vannmelon.

Grønn te

Grønn te, på grunn av det høye koffeininnholdet, om enn i mindre mengder enn kaffe, Det anbefales sterkt å eliminere de akkumulerte væskene i kroppen..

Eple cider eddik

Eplecidereddik hjelper til med å korrigere kaliumnivå, et mineral som i de fleste tilfeller endres av et veldig strengt vanndrivende regime..

Tomaten

Tomat har mange forbindelser som er veldig gunstige for kroppen, for eksempel vitamin C. Spiser tomater regelmessig hjelper ordentlig med funksjonen av nyrene. Det er fordi stimulerer kroppen til å eliminere væsker og giftstoffer raskere og mer effektivt.

Vi anbefaler også å lese: Hvordan svisker hjelper kroppen vår?

salsa

Persille er mye brukt til å dekorere forskjellige retter, men knapt noen vet de utmerkede vanndrivende effektene som denne urten gir for mennesker som lider av væskeansamling..

Den mest korrekte måten å konsumere det på er gjennom infusjoner, som tas enten fastende eller midt på morgenen..

Artisjokken

Dens vanndrivende egenskaper har vært kjent i århundrer. I dag er artisjokker absolutt kjent for sin gode nyrefunksjon og næringsinnhold..

asparges

Asparges inneholder en stor mengde forbindelser som hjelper nyrefunksjonen og forårsaker tap av overflødig væske, noe som kan påvirke helsen..

Vi anbefaler også å lese: 6 jordbærdrikker du bør inkludere i kostholdet ditt

Blåbæret

den blåbær hjelper til med å forhindre urinforstyrrelser som er veldig vanlige hos kvinner, Det eliminerer de akkumulerte giftstoffene og hjelper til med reproduksjon av helseskadelige mikroorganismer. Det er også veldig viktig å vite at blåbær er en av de beste antioksidantmatvarene der ute.

havre

Det er lenge kjent å være nyttig i å senke og kontrollere kolesterol. I tillegg er det en utmerket kilde til fiber og hjelper med å redusere ødem forårsaket av væskeansamling. Disse effektene skyldes forbindelsen kalt silika..

Som du ser er det et bredt utvalg av matvarer som kan bidra til å eliminere kroppsvæsker..

Du kan velge hvilke matvarer du liker best, eller kombinere en rekke av dem ved å konsumere en hver dag, slik at du kan holde kroppen sunn i riktig vekt uten å måtte ty til ekstreme dietter som kan påvirke helsen din alvorlig..

5 myter om sunn frokost



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.