Lindre Burning Burning Naturally

  • Robert Patterson
  • 0
  • 2510
  • 43

Forbrenninger klassifiseres avhengig av alvorlighetsgraden.. I noen tilfeller er legehjelp nødvendig for å behandle det berørte vevet., mens andre er overfladiske (de mest vanlige), og vi kan roe smertene ved forbrenninger med noen hjemmemedisiner. Så legg merke til de vi presenterer for deg i denne artikkelen.!

Hvordan lindre brennende svie

Selv om overfladiske forbrenninger tar en stund å leges, vil vi være det hvis vi bruker hjemmemiddel beroligende ilden. I tillegg vil vi også forhindre arrdannelse.

Forresten, du kan også bruke dem for å lindre solbrenthet i huden mot soleksponering..

Les også: Hva du skal vite om brannskader

1 Bee Honey

I dag er det mange fordeler som honning kan tilby kroppen.. Hjelper med å kontrollere blodsukkernivået og til og med forbedre fordøyelsen.

Visste du forresten at honning kan brukes som en salve for å desinfisere det skadde området??

Det er bevist at dette deilige søtningsstoffet inneholder Fuktighetsgivende stoffer som hjelper huden vår til ikke å miste de naturlige oljene.

I tillegg fungerer den som en kraftig antioksidant som favoriserer cellefornyelse og Dette forhindrer at disse anti-estetiske forbrenningsmerkene blir.

Du må bare legge litt honning på en gasbind eller bandasje og bruke den på det berørte området og la det virke i minst 3 timer. Fjern deretter bandasjen med litt mer honning og gjenta prosessen til huden er blitt frisk..

2. Løkjuice

Noen grønnsaker som løk er kjent for sine antibiotiske og helbredende egenskaper.

Juicen inneholder svovelforbindelser og antioksidanter som reduserer svie og rødhet..

Men det beste av alt er det reduserer dannelsen av smertefulle blemmer som vises nesten umiddelbart etter forbrenningen. Faktisk gir det også beskyttelse mot bakterier som kan forårsake infeksjon..

Skjær en løk i to og slå den i en blender. Rett etterpå bruker du saften som er oppnådd på det brannskadede området ved hjelp av en ren klut.

Oppdag: Slik lager du et honning og løkmiddel for å berolige hoste

3. Lavendel olivenolje

Essensielle oljer har lenge vært brukt til å lege og behandle alle typer skader..

I dette tilfellet har lavendelen smertestillende og antibakterielle egenskaper som beskytter huden vår.

Det er et av de mest effektive naturlige virkemidlene for å berolige brennende følelse av forbrenninger, reparere hudvev raskt og minimere utseendet på arr..

Påfør olivenolje over forbrenningen med hendene eller en ren klut. Forsøk å gjøre dette minst to ganger om dagen til forbrenningen er helet..

4. Tomat for å lindre forbrenninger

Tomat er til stede i mange av våre kulinariske preparater for det høye næringsinnholdet. dessuten, tomatmasse fungerer som en naturlig oppfrisker for å behandle forbrenninger.

For å være rik på antioksidanter, regenererer raskt huden og forhindrer arrdannelse eller pletter. På den annen side reduserer det smerter og lar ikke blemmer dannes..

Du må bare skjære noen få tomater og bruke dem på det berørte området. La stå i 20 minutter og skyll med mye vann..

5. Svart te

Dette middelet er perfekt. fordi den eliminerer brannvarmen takket være garvesyreinnholdet, som reduserer følelsen av irritasjon og smerte.

I dette tilfellet må du fukte to eller tre svarte teposer i en kopp kaldt vann. Påfør dem deretter over forbrenningen og la dem virke i minst 15 minutter. Hvis du vil kan du fikse med gasbind.

Hjelpemiddel mot solbrenthet



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.