Hjemmelaget håndklesmykner gjør ditt!

  • David Snow
  • 0
  • 5229
  • 948

Hver brikke i garderoben vår trenger en annen behandling, og dette kan føre til vanskeligheter når det gjelder vask av klær, laken eller håndklær. Ved mange anledninger ser det ut til at vi må ta et rengjøringskurs for å lære å rengjøre hvert hjørne av hjemmet vårt perfekt..

Takket være informasjonen som er tilgjengelig på internett, er vi imidlertid i stand til å finne fantastiske løsninger som gjør dagliglivet og leksene våre enklere. I denne anledningen, la oss snakke om hvordan du tilbereder et hjemmelaget tøymykner for å rengjøre og myke håndklærne..

Når du kjøper håndklær, de første gangene du bruker dem, kan de droppe baller eller hår, over tid blir de mykere og på slutten av livet slutter de med å klø hud.

Selvfølgelig er det ikke så ille; men berøringen er ikke den samme. Hvis du vil at håndklærne dine ikke bare skal være rene, men også skal desinfiseres og myke, kan du notere den hjemmelagde mykneroppskriften som vi skal lære deg i dag..

Lær hvordan du tilbereder et hjemmelaget håndkletørkemiddel

Dette tøymykner vil la klær og håndklær være like myke og desinfiserte som alle andre kommersielle og industrielle. Også vil du se at de vil ikke skade stoffet i dine deler, enn si huden din. Prøv det!

Husk å lese: Forbered et naturlig mykner

Ingredienser for å tilberede tøymykneren din

  • 2 kopper hvit eddik (500 ml)
  • 4 kopper mineralvann (1 liter)
  • 2 ss natron (18 g)

Forberede organisk mykner til vaskemaskinen eller for håndvask

Preparatet er veldig enkelt, du trenger bare en passende beholder å blande.

  • Bland først liter vann med en halv liter eddik. I dette tilfellet, vi velger hvit eddik for å sikre at den ikke forstyrrer fargen av brikkene.
  • Hell gradvis natron i væsken, du vil merke at et skum blir generert umiddelbart. Kast det ikke plutselig, da preparatet kan lekke fra beholderen..
  • snart, bland godt til det blir en homogen blanding. Når du har oppskriften klar, anbefaler vi at du oppbevarer den i en plastflaske, og du kan bruke den som ditt vanlige mykner..

Ta testen og vask håndklærne neste gang med dette hjemmelagde, organiske, miljøvennlige tøymykner: du vil bevise alle fordelene dine.

Nysgjerrigheter og tips

Utvilsomt er eddik en av de beste myknerne for klærne våre, og spesielt for våre håndklær. Håndklær holder vanligvis mye fuktighet.

Hvis de ikke tørker godt etter hver bruk, kan de ende med å lukte vondt, og selv etter å ha vasket dem vil vi ikke kunne bli kvitt den stanken..

Eddik brukes ikke bare som tøymykner, men også til rengjøring av andre vanskelige områder i hjemmet vårt, for eksempel kjøkken eller bad..

Selv om lukten er veldig sterk, forsvinner den når den tørker, så det er veldig bra å fjerne flekker og stinke.

På den annen side, hvis du merker at et håndkle har en stor flekk, du kan bruke litt eddik direkte på flekken. La den sitte i 10 minutter, og fortsett deretter med vanlig vask..

Se også: Hvordan eliminere den dårlige lukten av håndklær

Tips for å vaske håndklær

  • For det første er det ideelt å vaske håndklærne dine med kaldt vann, hvit eddik, sitron og litt velduftende ammoniakk. På denne måten vil vi sørge for at de lukter fint.
  • snart, Når du vasker håndklær, bør ingen industriell tøymykner brukes. eller for mye vaskepulver eller væske. Selv om det kan virke motstridende, hvis vi legger for mye såpe i vaskemaskinen, kan det hende at det ikke vasker godt.
  • men, Hvis du ikke har en tørketrommel, må du tørke håndklærne utendørs og ikke på små, uventilerte steder. Husk at de må være helt tørre før lagring for å forhindre fuktig lukt..
  • Til slutt må du ikke vaske for mange håndklær samtidig eller laste vaskemaskinen for mye. Hvis du gjør det, vil det være vanskelig å rengjøre, og du kan trenge å vaske klærne igjen..

Avslutningsvis er det veldig enkelt å lage denne tøymykneren for dine håndklær. Ikke nøl med å implementere disse ideene for å se selv om alle fordelene deres..

Rengjøringssett for hjemmet: Sjekk hvordan du monterer ditt!



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.