Kvinners medisinsk drikke, ideell for vekttap og cellulittreduksjon

  • Christopher Wilcox
  • 0
  • 3937
  • 228

Vektreduksjon og cellulittreduksjon er to store problemer for de fleste kvinner, ettersom det tar tusen og én ting å få gode resultater..

Cellulite vises nesten alltid når du er overvektig, så du må kaste de ekstra kiloene for å kunne eliminere denne merkbare hudtilstanden fullstendig..

Få ganger et enkelt produkt kan redusere vekten og cellulitter samtidig, men det er en veldig spesiell en som kan bli en flott alliert i livet ditt..

Det er en veldig gunstig medisindrikk for kvinner, som er rik på næringsstoffer og egenskaper som kan hjelpe med å forbrenne fett, redusere vekt, forbedre hudens helse og redusere cellulitter..

Hva er denne medisinske drikken??

Denne medisinske drikken tilberedes med linfrø, som er en naturlig ingrediens med mange egenskaper og helsemessige fordeler..

Disse frøene er rike på vitaminer, mineraler, fettsyrer og fiber, som er essensielle næringsstoffer for god fordøyelse, forbedrer hudens helse og letter forbrenningen av kroppsfett..

Linfrø er spesielt preget av det høye innholdet av omega 3- og omega 6-fettsyrer, som er en type sunt fett som kan bidra til å forhindre hjerte- og karsykdommer, kreft eller hypertensjon, blant andre..

I tillegg er denne typen fett veldig bra for huden, da den hjelper til med å bekjempe frie radikaler og forhindrer for tidlig aldring..

I tillegg til omega 3-fettsyrene inneholder linfrø også vitamin B1, B2, C og E, folsyre, mineraler som magnesium, mangan, sink, jern, kalium og fosfor som reduserer risikoen for kreft og diabetes, spesielt når det gjelder kvinner.

Hvorfor linfrø er bra for vekttap?

Linfrø fungerer som et supplement til folk som ønsker å gå ned i vekt fordi de er svært kalorifattige, gir en metthetsfølelse og det høye antioksidantinnholdet er nøkkelen til å aktivere stoffskiftet..

På grunn av det høye fiberinnholdet er denne maten ideell for å forbedre fordøyelsen, eliminere kroppsrusk og holde oss fornøyd lenger..

dessuten, Det høye omega 3-innholdet bidrar til å senke blodsukkernivået og kan bidra til å redusere trangen til å spise sukker..

Les også: Tomatsaft om morgenen. Du vet alle fordelene med det?

Hvorfor linfrø hjelper med å redusere cellulitter?

Cellulitter kan produseres som et resultat av overvekt, væskeansamling eller overflødig giftstoffer i kroppen, blant andre faktorer. Linfrø er en ideell mat for å bekjempe alle disse faktorene, og er en flott alliert for hudens helse..

På grunn av innholdet av omega 3-fettsyrer forbedrer linfrø fordøyelsen, hjelper deg med å gå ned i vekt og reduserer absorpsjonen av fett i tarmen og forbedrer blodsirkulasjonen..

dessuten, Inneholder viktige næringsstoffer som stimulerer eliminering av væsker og giftstoffer, og reduserer betennelse i celle- og hudvev.

Oppdag: Linfrø grøt for å behandle hudallergier

Hvordan tilberede denne medisinske drikken?

Linfrø medisinsk drikke er tilberedning av en te, noe som gjør mest mulig ut av alle egenskapene til linfrø for å gå ned i vekt og for å redusere cellulitter..

Linfrødrikk er en flott alliert for kosthold og er en av måtene å gå ned i vekt sunt uten å sulte.

Dessuten er denne medisinske drikken ideell for personer som har hatt operasjoner eller som sliter med gastritt, magesår, blærekatarr, pyelonefritt eller hemoroider..

ingredienser

  • 3 s linfrø (45 g).
  • 1 liter kokende vann.

forberedelse

Ta til en liter vann og tilsett tre skjeer med linfrø. Helst gjør du det om natten for å la blandingen stå ved daggry.

Neste morgen, vil du resultere i en tykk væske som maksimerer fordelene med linfrø.

dosering

  • Drikk 150 ml av løsningen, 3 eller 4 ganger om dagen, en halv time før måltider..
  • Idealet er å forberede det hver natt til neste dag.
  • Det anbefales å drikke linfrø i 10 dager og deretter ta en pause i ytterligere 10 dager..
6 anticellulittøvelser du kan gjøre hjemme



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.