Indisk kastanje, alliert mot åreknuter

  • Jacob O’Brien
  • 0
  • 4066
  • 49

Problemet med kronisk venøs insuffisiens rammer en stor del av befolkningen. Heldigvis finnes det mye forskning som støtter effektiviteten av indisk nøtt som regulator, vasokonstriktor og antiedem..

Dette naturlige middelet er en flott alliert mot dette plagsomme problemet. I tillegg til å gjøre hverdagen vår vanskelig, har åreknuter en antistetisk komponent som gjør dem til en av de verste og mest komplekse infeksjonene..

Gode ​​resultater ble oppnådd hos pasienter under medisinsk observasjon og tilsyn.. Se nedenfor.

Hva er indisk kastanje?

Indisk kastanje er et tre fra Asia, men finnes over hele verden. Faktisk er vi vant til å se henne majestetisk i parkene våre..

Det er overraskende å se de store medisinske egenskapene til hver av delene:

Bladene er effektive for behandling

  • eksem,
  • menstruasjonssmerter,
  • milde vevshevelser fra brudd eller forstuing,
  • leddsmerter.

Les også: 5 tips for å forhindre menstruasjonssmerter

Barken er mye brukt til

  • behandle malaria og dysenteri,
  • lupus og hudsår (i henhold til studier som er utført).

Frøene

De er den mest undersøkte delen av den indiske kastanjen. Det er tusenvis av vitenskapelige publikasjoner som støtter at hovedkomponenten, "escina", reduserer betennelse og smerter i bena betydelig..

Derfor er det et utmerket "venotisk" medikament som favoriserer sirkulasjon og forhindrer væskeansamling..

Faktisk kvalifiserer den "europeiske databasen for naturlige medisiner" den som "effektiv", College of Pharmacists of Barcelona (Spania), som støtter dens vasokonstriktive egenskaper..

Hvordan fungerer indisk kastanje?

Den indiske nøtten inneholder en komponent i frøene, "escina". Dette stoffet hjelper blodet til å strømme normalt.. Det forhindrer også at ødem produseres ved å fremme eliminering av væsker gjennom urin..

Det passer spesielt godt når du opplever at kjent hevelse i benårene, følelsen av tyngde på knærne, de uunngåelige kramper som forårsaker smerte.

Husk å lese: Muskelkramper: Behandle dem hjemme

Handlingen til de indiske nøttene forbedrer også kapillærresistensen, og eliminerer ødem og reduserer betennelse.. Det er indikert for de typiske venene som vises i bena, eller de fryktede magesårene. I tillegg er deres egenskaper for å lindre problemene med hemoroider også blitt studert..

Hvordan konsumere nøttene?

Indiske nøtter finnes i kapselformede helsekostbutikker. Det er et standardisert ekstrakt av frøene i seg selv. De kan vanligvis markedsføres som tabletter, kremer og til og med salver..

Den mest passende doseringen er 400 mg daglig, som tilsvarer to kapsler om dagen. De bør inntas før frokost og før middag, så vi kan for eksempel redusere nattlige muskelkramper..

Er det ulemper?

Vi må advare deg om noe viktig: aldri konsumere blader, blomster eller bark i rå form, siden de er giftige. Det er best å konsumere medisinske preparater som er laget på laboratoriet, der alle komponentene er isolert og bare de som er gunstige blir syntetisert. Vi må også begrense forbruket av indiske nøttekapsler i følgende tilfeller:

  • Gravide kvinner,
  • Personer med diabetes (da det kan senke blodsukkeret),
  • Pasienter med leverproblemer.

Det er en komponent i kastanje som kanskje ikke er gunstig for disse pasientene..

Dermed kan vi konkludere med at dette treet av asiatisk opprinnelse og så vanlig i våre liv, inneholder bark, blader og frø i en fordelaktig alliert for opplag. En naturlig skatt som kan hjelpe mange mennesker..

Som vi alltid indikerer, konsultasjon med legen er veldig viktig, fordi han vil gi råd om den mest passende behandlingen for hvert tilfelle.

Var denne artikkelen nyttig for deg? Så fortsett på siden vår med flere tips for din helse, skjønnhet og velvære..

5 hjemmelaget juice for å redusere åreknuter og sirkulasjonsproblemer



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.