Hvordan bruke en avfettingsmiddel for å bekjempe flekker

  • Daniel Chandler
  • 0
  • 3456
  • 718

Visste du det vi kan bruke en avfettingsmiddel for å bekjempe flekker på alle typer overflater, som vegger eller møbler? Generelt bruker vi det for å fjerne det gjenværende fettet fra kjøkkenbordet, men vi utnytter ikke dets rensepotensial fullt ut.!

Avfettingsmiddel for å bekjempe flekker

Som navnet tilsier, er avfettingsmiddelet ideelt produkt for å bekjempe fettflekker fullstendig. Noen ganger er vi imidlertid ikke fornøyd med ytelsen. Bruker vi det riktig, eller har vi gjort en feil som forhindrer dyp rengjøring? Bare for fett? La oss finne ut av det

Bruk avfettingsmiddel for å bekjempe fettflekker

Ved å bekjempe fettflekker på kjøkkenbordet, bedre fjerne alt i det. På denne måten kan du kjempe mot hele overflaten i dybden og ikke bare plassen som har flekker. Når du har fjernet alt, husk følgende tips:

  • Åpne vinduet for å unngå eksponering for sterk lukt av rengjøringsprodukter. På denne måten vil du ventilere hjemmet ditt.
  • Det kan du Bruk rengjøringshansker for å beskytte huden din mot avfettende produkter.
  • Hvert rengjøringsprodukt har sine instruksjoner for bruk.. Ta to minutter å konsultere dem, for ikke alle fungerer på samme måte! Dampende avstand, handlingstid og behov for skylling vil påvirke det endelige resultatet..
  • Spray avfettet som dekker en god del av overflaten, med særlig vekt på området med mest fett.
  • La produktet handle før du begynner å skrubbe. Dette vil spare tid og krefter. I tilfeller av økt fettakkumulering, kan produktet kreve 10 til 15 minutter..
  • Gni med en svamp for å fjerne alt smuss og fettpartikler. Hvis bordet er laget av granitt, kan du til og med bruke en stålsvamp i de skitneste områdene. Før du bruker denne svampen, må du sørge for at den ikke skader materialet ved å teste det i et skjult hjørne..
  • Fjern smuss med en fuktig klut.
  • Hvis produktet må skylles, må du bruke det og deretter tørk med en ren klut.

Husk å lese videre: Bruk av hvit eddik i rengjøringsklær

Hjemmelagde avfettingsmidler

I tillegg til å bruke en kommersiell avfettingsmiddel for å bekjempe fett, visste du at du kan lage et naturlig hjemmelaget produkt til det? Vi tilbyr deg to ideer:

  1. bland to ss natron i vann og fukt det berørte området med denne løsningen. I tilfelle lett skitt, kan du lage en væske for å spraye. På den annen side, hvis fettet er for klissete, anbefaler vi å legge litt vann i blandingen til det danner en pasta. La den handle og gni den deretter. Skyll deretter og tørk deretter. klar!
  2. Bland hvit eddik med vann (1 del eddik hver fjerde del vann) og rengjør det fete området med denne blandingen. La det til slutt i noen minutter og skyll deretter med mye vann..

Med en av disse to hjemmelagde og naturlige avfettingsmidlene, flekkene vil forsvinne som magi! Hva med testing? Som du har sett, er det veldig enkelt å gjøre.

Avfettingsmiddel kan brukes på vegger?

Å bruke en avfettingsmiddel for å bekjempe flekker på veggene kan være en dårlig idé. Det kommer an på produktet som veggene ble malt med.. Noen blekk tåler godt slipende avfettingselementer, mens andre skreller eller mister all farge.

Før du kjemper med degreaser, Vi anbefaler at du tester på et skjult sted i veggen, for eksempel bak sofaen eller bak TV-bordet. Vent til produktet tørker å sette pris på om veggen farge eller tekstur endres.

Møbel- eller veggvoksflekker kan fjernes ved hjelp av tannkrem (hvit, ikke farget) eller flass-sjampo (hvit, ingen farge). Fukt bare en klut, legg en liten del av produktet på veggen og skrubb. Som med avfettingsmiddel anbefaler vi deg imidlertid å teste på et skjult sted først.

Ikke gå glipp av: 5 kjemikaliefrie rengjøringsløsninger

Fjern fett fra møblene

Mange bruker avfettingsmiddel for å bekjempe flekker på møbler. Dette kan generere flekker som ødelegger dem fullstendig. Tror denne rengjøringsmidlet har slipemidler som lar den løse opp fett, tenk hva det kan gjøre med tre!

Hvis møblene dine har flekker som er vanskelige å fjerne, Vi anbefaler å bruke et oppvaskmiddel fortynnet med vann.. Skum og bløt en klut i blandingen. Gni deretter flekken med den og tørk raskt for å unngå å skade treverket..

Å bruke en avfettingsmiddel for å bekjempe flekker hjemme er en god idé, så lenge vi sørger for at hvert materiale er motstandsdyktig mot slipemidlene til produktet. Så sørg for at møblene eller veggen din tåler avfettingsmiddel godt før rengjøring for å unngå skader.!

5 løsninger for å rengjøre huset uten kjemikalier



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.