Dekorative ideer for husets barn

  • Christopher Wilcox
  • 0
  • 1610
  • 168

Når det gjelder dekorering og setting, hvert familiemedlem ønsker å berøre sitt personlige rom. Dette gir perfekt mening og er en rettighet som foreldre bør innvilge. For å hjelpe deg og ditt barn med denne prosessen, tilbyr vi deg noen dekorative ideer for mindreårige..

I mange tilfeller, foreldre følger ikke rådene til de små om å dekorere rommet sitt eller andre rom. Argumentet hans er at forslagene er "barnslige", urealistiske eller kanskje for kostbare..

men, det trenger ikke være slik. Å møte i et miljø som gleder oss er en rettighet vi har. Enda mer når det gjelder vårt eget hjem.

Derfor er det nødvendig å jobbe sammen og finne enighet for å gi et spesielt preg på hvert familiemedlems rom eller andre rom..

Med følgende dekorative ideer for mindreårige, kan du gjøre dem til deltakere i prosessen med ornamentikk av forskjellige rom..

Dekorative ideer for mindreårige

Styrofoam rektangler

Det kan være et flott verktøy for å slippe løs barns kreativitet. De kan legge bilder med familie, venner og kjæledyr. En god ide er å la dem lage sine egne bilder, enten med telefonen eller kameraet.

På den annen side, la dem også lime inn magasinutklipp, deres egne design eller til og med påminnelser til skolen. Utvilsomt er det et element som ikke bør mangle på et barnerom.

Se også: Helsemessige fordeler ved å ha et kjæledyr

Møbler distribusjon

Det kan virke som voksne som en bagatell eller noe barn ikke bør delta i. men, Hvis du velger hvor du skal legge sengen, brystet eller lekene, vil den trøste den lille og få dem til å føle seg viktige.

åpenbart du må føre tilsyn med prosessen for å unngå feil eller ulykker, men det er viktig at små utvikler denne følelsen av uavhengighet i sitt eget rom. Det innebærer også en veldig fruktbar strategi og sunn fornuft.

Sett opp plakater

Vi har alle vært barn og elsket å lime inn bilder av våre favorittartister, idrettsutøvere eller skjønnlitterære figurer. Hvorfor skulle vi måtte frata barn denne muligheten?

Ja, det kan være at vegger og dører kan miste litt maling ved å bytte plakater eller bytte ut dem med andre. men Dette vil tillate mindreårige å føle seg komfortable med rommet sitt og hvorfor ikke ledsages og beskyttes av deres superhelter eller tilbedelsesfigurer.

Vi anbefaler å lese: 15 leker for å stimulere barnas læring

En plass å male

Det høres kanskje litt dristig ut, men kunne la en del av veggen for barnet å male et veggmaleri. For å finne ut om dette alternativet er praktisk, bør evaluere følgende punkter:

  • den liten interesse av forslaget.
  • Din smak for maling.
  • Tilgjengeligheten av plass tilstrekkelig da du ikke vil kunne plassere møbler mot denne veggen.
  • Vurder å hjelpe deg med veggforberedelsesprosessen.
  • Hvis ikke dyktig med børster, kan bruke dine egne hender for å sette merke på veggen. Det er en enkel metode som ikke kan mislykkes.

Dette er en av de dekorative ideene for de yngste som gir mest tilfredshet når du er ferdig.. Nyttige råd er å øve på andre flater før du gjør det endelige arbeidet.. Dette vil tillate dem å rette feil og søke etter den mest passende modellen og fargene..

Velg møbler og dekorasjoner

Det handler ikke bare om å lage håndverk. Du kan ta en ettermiddag for å ta barnet ditt til en basar; i dag er det mange og med et stort tilbud.

Her finner du malerier, puter, stoler og til og med møbler som vil gi et personlig og unikt preg på rommet ditt. Samarbeid om fargematching; vurdere fargen på vegger, gardiner og laken, og administrer rommet med et lite rom å være stolt av.

Studierom, lesing og leker

Den siste av de dekorative ideene for mindreårige har å gjøre med studie- og leseområdet. Du kan tilordne en del av rommet til sette et kontor, en bokhylle og en pute, stol eller puff for disse aktivitetene.

For at de skal delta, la dem velge farger og selvfølgelig bøkene de vil ha på biblioteket. Dette kan være forskjellen mellom et barn som liker å lese og et som ikke gjør det.

Selvfølgelig handler det heller ikke om å kaste bort annen underholdning. Det ville være fint å la ham forberede sitt spillerom og distraksjoner.

anbefalinger

  • Advarsel om farene ved å håndtere elementer som saks eller lim.
  • Gjør det klart hvilke vegger og møbler som kan pyntes og hvilke.
  • Etabler arbeidstid som ikke forstyrrer forpliktelsene til de små.
  • Svar på dine anbefalinger og klager. De vet bedre enn noen hva de vil og trenger.

Som du ser er dette en prosess med teamarbeid og overlegg. Imidlertid er det en utmerket mulighet til å utvikle barns uavhengighet og ansvar. Cheer opp og gi dem en sjanse!

Dekorasjon i vintage stil: Lær hvordan du bruker den på hjemmet ditt



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.