Faren for å ville glede alle

  • Robert Patterson
  • 0
  • 2002
  • 191

Mange søker stadig godkjenning fra andre. Dette får dem til å falle i en alvorlig feil, som er å glede alle. Årsaken til at dette aldri skal gjøres er fordi det er umulig.

Folk som ikke prøver å glede er klar over at det er umulig å like alle. Men det skjer med dem selv. Ikke alle mennesker liker dem, ikke alle er enige i deres meninger. I dag vil vi finne ut hva som skjer når du prøver å glede andre for enhver pris og konsekvensene det har for deg selv..

Å ønske å behage får deg til å glemme hvem du er

Faren for å ønske å glede alle er at du etter hvert glemmer hvem du er. Årsaken til at dette skjer er fordi du kan ikke være deg selv, siden du trenger å tilpasse deg andre for å få sin godkjenning.

For eksempel, hvis du er en person som liker å gestikulere mye, for i en vennegjeng de også gjør, i det øyeblikket du er sammen med folk som håner deg, vil du slutte å gjøre det. Derfor vil du bevege deg mellom gestikulering og ikke-gestikulasjon, avhengig av hvem du er sammen med.

Spørsmålet vil være: hvordan vil du handle? Kanskje befinner du deg i en midtbane der du gjør den rette og nødvendige gesten. Men, i din iver etter å behage flytter du deg mellom to ytterpunkter. Dette vil over tid gjøre at du ikke helt er sikker på hva du virkelig er eller handler når du ikke vil glede noen.

Les også denne artikkelen: Hold deg med den du kan være deg selv, i essens og med frihet

Skuffelse vil være din beste venn.

Når du vil glede alle, må du vite det skuffelse vil bli din beste venn. Det er umulig for deg å like alle menneskene du kjenner, og noen ganger, uansett hvor vanskelig du liker dem, vil du ikke være i stand til det.

det vil gjøre at du stadig blir skuffet over alle og i stedet for å se hvor feilen din er, kan du prøve hardere å fortsette å glede andre. Dette, i stedet for tilfredshet eller velvære, vil omslutte deg i en spiral av stress og angst..

Du vil ikke glede deg over forholdene dine, men vær alltid klar over om du behager mennesker eller ikke. Det vil ta mye energi ut av deg, så det vil være normalt at du føler deg utmattet og mentalt sliten ganske ofte..

Gå ikke glipp av: Mitt barn utfordrer grensene mine: Hvordan skal jeg innse det?

Du vil ikke kunne sette grenser eller være påståelig

Å sette grenser og være selvsikker er to sårt tiltrengte ferdigheter i mellommenneskelige forhold.. Dessverre er holdninger ikke godt ansett, og folk trenger å lære og skaffe seg verktøy for å beskytte seg i sine forhold..

Når du prøver å glede alle, er det det som skjer folk kan begynne å dra nytte av deg. Gitt din manglende evne til å si nei, til å alltid være til stede og ikke innse at de bruker deg, vil du bli utsatt for mennesker som kan gjøre deg mye skade..

Å ønske å glede alle gjør deg til et enkelt mål for giftige mennesker. Selv om de manipulerer deg, selv om de villeder deg, selv om de utnytter deg, vil du bare være fokusert på å glede dem..

Problemet med alt dette er at det vil påvirke selvtilliten din. Hvis du vil glede alle, er det mer sannsynlig at selvtilliten din blir dårlig vedlikeholdt..

Når du vil glede alle, handler du egentlig ikke bevisst. Det er en smerte eller vilje i deg som gjør at du opptrer så skadelig. Du er ikke veldig lykkelig, du blir konstant stresset. Imidlertid, der du går, handler på autopilot.

Å jobbe for å øke selvtilliten vil være veldig nødvendig for å slutte å ville glede alle. Aksepter at det er umulig å ville oppnå dette. Å jobbe assertivt og sette grenser i våre forhold er veldig viktig for sunnere forhold..

Har du funnet ut at du prøver å glede alle? Har du problemer med å være den du er foran andre og tilpasse deg uten å innse det? Å være selvkritisk vil hjelpe deg med å gi et best mulig svar og dermed finne en løsning.

Hvorfor er det ikke sunt å alltid søke andres godkjenning?



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.