Forskere finner den fysiske kilden til depresjon

  • Thomas Davis
  • 0
  • 4491
  • 367

Et vitenskapelig gjennombrudd kan ha funnet den fysiske kilden til hjernedepresjon..

Det er teorier som kan endre måten du behandler og oppdager psykisk sykdom. Det ville være et stort skritt i å forstå den fysiske årsaken til depresjon..

Forskning fra University of Warwick i Storbritannia og University of Fudan i Kina viste det depresjon påvirker den laterale frontale bane cortex.

Denne delen av hjernen aktiveres når den blir straffet eller ikke belønnet. Det antas derfor at depresjon kan være forbundet med følelsen av å ikke motta belønning.

En viktig studie mot depresjon

Professor Feng, forfatter av studien, sa:

“I det minste en av ti mennesker lider av depresjon hele livet, en sykdom som er så vanlig i det moderne samfunn at vi til og med kan finne restene av Prozac (et antidepressivt middel) i tappevannet i London. ”.

”Våre funn, med kombinasjonen av gode data fra hele verden og de nye metodene våre, gjør det mulig for oss å finne depresjonens røtter..

Dette bør åpne nye veier for å finne bedre terapeutiske behandlinger. i nær fremtid slik at vi kan behandle denne forferdelige sykdommen ”.

Studiedata

Forskerne kom til viktige konklusjoner etter å ha skannet hjernen til 909 personer i Kina med magnetisk resonansavbildning med høy presisjon..

Av disse pasientene fikk 421 diagnosen alvorlig depresjon, mens de resterende 488 ble kontrollert..

Med denne teknikken aktiviteten til forbindelsene mellom forskjellige deler av den menneskelige hjernen har blitt demonstrert påvirket av depresjon, det vil si midtre frontale og laterale orortale cortex.

Den laterale bane frontale cortex, assosiert med ikke-belønning, viste sterkere tilkobling i den depressive gruppen..

Funn om hvordan depresjon forholder seg til forskjellige funksjonelle tilkoblinger av frontal bane cortex vil være nyttige når du tester nye behandlinger..

Husk å lese: 6 Spisevaner som forårsaker angst og depresjon

Røttene til depresjon

Denne viktige forskningen har vist at denne delen av hjernen, frontal bane cortex aktiveres når vi lider en stor "straff", eller vi får ikke belønningen vi ønsker.

Derfor antas det at sykdommen vil være assosiert med disse oppfatningene..

Funnet kan føre til å påvise nye veier i måten vi behandler og merker psykisk sykdom..

Samtidig er viktige skritt tatt for å forstå den fysiske årsaken til denne tilstanden..

Faktorer som fokuserer på depresjon

Det er ingen eneste årsak, fordi det er mer mottakelige mennesker enn andre.

Dermed er det forskjellige grunner som prøver å forklare denne predisposisjonen:

  • Genetikken. Det er større risiko for å lide av klinisk depresjon når det er en familiehistorie av sykdommen. Derfor kan man arve en biologisk disposisjon.
  • Biokjemiske faktorer. Hjernebiokjemi har vist seg å spille en veldig viktig rolle ved depressive lidelser. den personer med alvorlig depresjon har vanligvis ubalanser av visse kjemikalier i hjernen, kjent som nevrotransmittere.

Det er også sant at søvnmønstre ofte er forskjellige hos personer med depressive lidelser..

Denne tilstanden kan induseres eller lindres med visse medisiner, og noen hormoner kan endre humøret..

  • Forekomsten av depresjon av stressende situasjoner. Dødsfallet til et nært familiemedlem, en venn, en kronisk sykdom, mellommenneskelige problemer, økonomiske vanskeligheter, en skilsmisse osv..

Alle disse kan være årsaker til depresjonsepisoder., og vedvarende over tid kan utløse klinisk depresjon.

  • Sesongmessig affektiv lidelse (SAD) og sesongmessighet. Det er vist at det er mennesker som utvikler depresjon i vinterhalvåret når dagene er kortere..

En forklaring kan være det Minskende timer med lys påvirker balansen i visse kjemiske forbindelser. i hjernen, noe som fører til symptomer på depresjon.

  • Personlighet: Personer med negative mentale mønstre, lav selvtillit, en følelse av mangel på kontroll over livsmessige omstendigheter og en tendens til å bekymre seg over er mest sannsynlig å lide av depresjon..

tilsynelatende, negative tankemønstre ofte satt i barndom eller ungdom og danner over tid en depressiv personlighet.

Komplementære behandlinger for depresjon



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.